Ayyy göster göster.Banada anlat nasıl yapayım
uygulamayı telefonuna indir ve kullanmaya başla.evde vardır senin annenin giymediği kıyafet çanta ayakkabı telefon kılıfı takı.yükle satışa başla bi.herşey satılıyor orda ben halı bile satıyorum.yarın da süpürgemi yükleyeceğim 3 tane oldu evde birini satayım kurtulayım

Yok ya ben satış yapmamda alım işi için söyledim.hani etiketli uygun fiyatlı marka şeyler alma olayını öğret.

Yok ya ben satış yapmamda alım işi için söyledim.hani etiketli uygun fiyatlı marka şeyler alma olayını öğret.
tmm yarın hepsini atarım sen özelden giysi bedenini ayakkabı nonu yaz ama.ben ucuza en markaları satan üyeleri sana yazarım.40 tl ye etiketli hotiçte satılan gıritti marka bot aldım geçen yıl.o marka 300 400 den aşağı yok mağazada

Senin satacak şeyin çok ben ne satayım kendimi mi satayım eşki sikokenki bir iki sey vardi ama ıvır zıvır

Senin satacak şeyin çok ben ne satayım kendimi mi satayım eşki sikokenki bir iki sey vardi ama ıvır zıvır
ha ha ha.vardır vardır iyi bak eve.kitap olur eski tava tepsi olur telefon kılıfı olur mayo olur.eşim de arada kıza:anan yakında bizi de satarr kızımmmmmm diyorrr

Allaha şükür şanslıyım evet
Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah
Her iki duyguyu bir arada yaşıyorum mecbur ne yapayım. Kv gil maddi olarak çok destek oldu bu sefer olmasalar ben bi kriz daha geçirirdim herhalde .

Borsadan aylık 2000 civarı kazandığm günlerin hayallerini kuruyorum hep inşallah o günler yakındır

Hdfgs yorumlarında bugün boa yüksek miktarda alım yapıyo yazmışlar onu görünce alayım dedim ben de :) bana yetecek kara gelince bekletmeden satıcam yani min 20 tl
Fazlasını hiçgörmedim daha. Geçenki olaydan sonra karar aldım 20 görünce beklemeyeceğim sonra düşüveriyolar ytd inşallah bebişimin nasibidir amiiiin

Evet normalde ben de boa alip yukseltince hemen satiyorum

İ
En mantıklısı Ceycey ben de giyinmediğim yirmiden fazla kıyafeti netten bir ihtiyaç sahibi bulup ona hediye ettim. Hatta kendim götürdüm. Bir hafta sonra baktım satışa koymuş. Artık kimseye iyilik yapasım da kalmadı.

ben de 2.5 sene öncesine dek herşeyi başkalarına verirdim ama baktım binlerce liralık çocuğuna ürün verdiklerim bana bir bardak çay ikram etme tenezzülünde bile bulunmuyorlar .ben de satıyorum ucuz ucuz.o satın alanlardan bol bol teşekkür aldım dua aldım sağolsunlar.çocuklardan telefonla arayıp mutluluğunu paylaşanlar oldu.alışveriş siteleri daha mantıklı.asla alamayacakları markalara rahatça ulaşabiliyor yetişkinde çocuk da.ben memnunum devam edeceğim.

Ahtapot Anne hocam sadece emoji atıp kaçıyorsunuz.aramıza katılın lütfen arada
Bu başlık tam benlik çünkü ben de anlamiyorum hem de hic. Aman kumbarayla idare ediyoruz simdilik, yatirima karar verince gelirim diğer başlık sessiz olunca bakiyorum kim nerde, komşu basliklarda görünce de emoji atıp dürtüyorum

burada kumbaradan başka bir şey bilmeyen kadınlar şimdilerde yatırım uzmanı oldular.ayrıca yatırım bahane geyik şahaneee burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…