- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.881
yarın 4. öğüdümü vereceğim tüm bekar kadınlaraaaa
Yazacak cok vaktim olmuyor uykusuzluk tavan yaptiburada kumbaradan başka bir şey bilmeyen kadınlar şimdilerde yatırım uzmanı oldular.ayrıca yatırım bahane geyik şahaneee burada
Evet öğretmenim.üyeliğim birkaç aydır var. Önceleri okuyordum sadeceS Sahidenpiraye siz öğretmen miydiniz?bir piraye daha vardı arkadaşım ama nick değiştirme serbestliği siteye geldiğinden beri kim kimdir karıştırıyorum
diğer piraye başka o zaman o uzun zamandır vardı çünkü .bir kızı vardı ergenEvet öğretmenim.üyeliğim birkaç aydır var. Önceleri okuyordum sadece
Bizeee
Ilk 3u bi tekrar edelim mi, televizyonunu yeni acanlar icin 🗝evlilere öğüt versem ne olacak .düzgün adam aldılarsa ne mutlu yok alamadılarsa geçmiş ola.ben bari bekarları kurtarayım diye çırpınıyorum
bdv ye yazsam binlerce kere gene de çözüm olmaz bazı kadınlara.ayy kocişimmm kocişimmm diye sömürülmeye devam ederlerIlk 3u bi tekrar edelim mi, televizyonunu yeni acanlar icin 🗝
Hayat uzun ceycey ne zaman lazım olacak belli mi olur. Ver bize deevlilere öğüt versem ne olacak .düzgün adam aldılarsa ne mutlu yok alamadılarsa geçmiş ola.ben bari bekarları kurtarayım diye çırpınıyorum
ilki maaş kartı asla ve katta kocanın eline verilip harçlık alınmayacaktı.Hayat uzun ceycey ne zaman lazım olacak belli mi olur. Ver bize de
Ya ben veriyorum, agirlik yapiyo tasiyamiyorum onu napicazzzilki maaş kartı asla ve katta kocanın eline verilip harçlık alınmayacaktı.
senin koca güvenilir sen istisnasın verebilirsin.Ya ben veriyorum, agirlik yapiyo tasiyamiyorum onu napicazzz
Yaaa ben maaş kartımı vermedim ama herşey ortada..paraya dokunmayı, alışverişi sevmediğim için hepsini adama devretmiştim..ama Allah için hiç lafı olmadı gerçekten, aksine niye harcamıyorum diye kızardı..ama geçen gün pislik yapmak için parayla ilgili çok ağır bi laf etti bana..ben de onailki maaş kartı asla ve katta kocanın eline verilip harçlık alınmayacaktı.
O zaman devam edelim madde 2senin koca güvenilir sen istisnasın verebilirsin.
gene de kirli çıkı ol köşeye gizlice at bir şeyler derimmm.ytYaaa ben maaş kartımı vermedim ama herşey ortada..paraya dokunmayı, alışverişi sevmediğim için hepsini adama devretmiştim..ama Allah için hiç lafı olmadı gerçekten, aksine niye harcamıyorum diye kızardı..ama geçen gün pislik yapmak için parayla ilgili çok ağır bi laf etti bana..ben de ona“ağır ol dostum, kredibilite diye bişey var, tüketme” imalı tepkiler zincirimi vurdum
Sondaki yt paraf mi oluyor?gene de kirli çıkı ol köşeye gizlice at bir şeyler derimmm.yt
Onu yaptıydım geçen sene kocam bulmuş..bizi İtalya’ya götürmüş o parayla, ben de bir seviniyorum Allah’ım bu tatil parası nerden çıktı, ne güzel diyorumgene de kirli çıkı ol köşeye gizlice at bir şeyler derimmm.yt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?