- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.901
yatırım tavsiyesidir demek o.evlilik te bir yatırım sonuçtaSondaki yt paraf mi oluyor?
Aaa anladım. Digerine de tamamen katiliyorumyatırım tavsiyesidir demek o.evlilik te bir yatırım sonuçta
tmm yarın senin için para altın saklama kursu vereceğimmmOnu yaptıydım geçen sene kocam bulmuş..bizi İtalya’ya götürmüş o parayla, ben de bir seviniyorum Allah’ım bu tatil parası nerden çıktı, ne güzel diyorum
bdv ye yazsam binlerce kere gene de çözüm olmaz bazı kadınlara.ayy kocişimmm kocişimmm diye sömürülmeye devam ederler
ilki maaş kartı asla ve katta kocanın eline verilip harçlık alınmayacaktı.
mor portakal bu lcw devamlı senin aldığın kırmızı pijama üstünü reklamla gözüme gözüme sokuyor.bir tane de ben alsam yakamı bırakır mı ki?
Çocuklar da en büyük mirasimiz bence.Aaa anladım. Digerine de tamamen katiliyorum
gene de kirli çıkı ol köşeye gizlice at bir şeyler derimmm.yt
Çocuklar da büyük mirasimiz bence.yatırım tavsiyesidir demek o.evlilik te bir yatırım sonuçta
maaş kartlarını verip kendilerine 100 tl ye ayakkabı alamayan kadınları okudukça bdv de sinirleniyorum üzülüyorum audrey.eğitimciler de var içlerinde.bunlar kız çocuklarına böyle mi örnek olacak?hamile kadın öğretmen düz bir 100 tl lik çizme için yalvarıyor kocasına pessssss.neler okudum dahaa neler yıllar içinde bdv de.reel hayatımda da rastladım.boşanıp dımdızlak kalan da oldu maalesefAaa anladım. Digerine de tamamen katiliyorum
Ayyyy cok yakınımdan biliyorum...maaş kartlarını verip kendilerine 100 tl ye ayakkabı alamayan kadınları okudukça bdv de sinirleniyorum üzülüyorum audrey.eğitimciler de var içlerinde.bunlar kız çocuklarına böyle mi örnek olacak?hamile kadın öğretmen düz bir 100 tl lik çizme için yalvarıyor kocasına pessssss.neler okudum dahaa neler yıllar içinde bdv de.reel hayatımda da rastladım.boşanıp dımdızlak kalan da oldu maalesef
Onu yaptıydım geçen sene kocam bulmuş..bizi İtalya’ya götürmüş o parayla, ben de bir seviniyorum Allah’ım bu tatil parası nerden çıktı, ne güzel diyorum
kesinlikle.isteyen herkese nasip etsin AllahÇocuklar da en büyük mirasimiz bence.
kesinlikle.isteyen herkese nasip etsin Allah
Çok kızıyorsun biliyorum..bence de çok ayıp bir hareket ama ben üzerinde durmadımNasil yaaa
Senin kenara koydugun parayi bulup sana söyleme geregi duymadan almis mi
Ay ben o adami 8 kere bosarim. Seni gaza getirmek istemiyorum ama vallahi bosarim
sevgiliye bebek bebek diyorsun adamlarrr kaçacakk.önce uygun adamı bul sonra bebek üretimine geçersin.hem de bi dur yahuuu 3 5 flört et ne kocası?Aha benden bahsediyorsun yine
Koca bulsam 2 sene arayla 4 tane dogurucam da bilin bakalim ne eksik
Çok kızıyorsun biliyorum..bence de çok ayıp bir hareket ama ben üzerinde durmadım
..bi de küçüklüğümden beri travmam benim biriktirdiğim paraları birilerinin alıp kullanması:/ o yüzden daha bi dumur oldum, hiç beklemezdim de..ama normalde gerçekten paranın hiç sözü olmaz(dı) geçenki çirkin laf hariç. Kötü evet
sevgiliye bebek bebek diyorsun adamlarrr kaçacakk.önce uygun adamı bul sonra bebek üretimine geçersin.hem de bi dur yahuuu 3 5 flört et ne kocası?
iyi ki dememişsinBen ona bebek yapalim demedim ki
Bebek sevdigimi anlattim sadece
iyi ki dememişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?