bakın bana iyi davranın yoksa süper eğlenceli geyiklerden mahrum kalırsınız.Başka topiklerden ısrarla transfer teklifleri alıyorum ona göre

Bu topik erken uyuyor
Sen gec geliyorsun...

mor a gitmeyi tercih ederim.en azından deniz havası alırım.kadın bence boğazda bir yalı da oturuyor iskelesi olan önünde küçük teknesi olan

O nerden cikti kiz allah söyletti galiba

Bu topik erken uyuyor
Sen gec geliyorsun...

O nerden cikti kiz allah söyletti galiba
ben boş kadın değilim kendime göre reel hayatta da işlerim var bir çevrem var çocuğum var ödevlerini yapmak zorunda lduğum öğrenciler var.burda sabahtan itibaren takılsam mune gibi maaş almam lazım

Coinci kızlar bu arada expert çocuk dün ico (yeni coin satışa çıkması-halka arz diyelim) araştırmış nasıl yapılacağınız falan, bi bakın isterseniz. Alice de bu şekilde satışa çıkıp binance listeleyince fırladı. Tabi her coin binance da listelenmiyor hemen, alice gibi roket olmaz ama fiyatı 1 doların altında olanlardan üç beş alınabilir.

yürümeye başlamış xrp... 0.45 seviyesinden 0.48....piyasaya ters gidiyor 0.70 seviyesine kadar bir yükseliş olması lazım ama ben elimdekileri tutmaya devam edecem... bazen görürsün yapmazsın,stratejine uymak zorunda kalırsın.....

bunun bide caspere var. bende ona bakıyorum şu sıralar

Valla ben de gerekirse 2 liraya satisa koyuyorum.
Cunku suistimal cok.
2 liraya alan da satabilir 30a 40a... ama en azindan mal alir ve satar. Yardima ihtiyacim var diyip onu satmak baska bisey.

ben boş kadın değilim kendime göre reel hayatta da işlerim var bir çevrem var çocuğum var ödevlerini yapmak zorunda lduğum öğrenciler var.burda sabahtan itibaren takılsam mune gibi maaş almam lazım

Ben boş kadinim
Olan cevremle pandemide gorusmuyoruz.
Cocugumun hic derdi tasasi yok sukur, programi var kendi halleder. Dersi de yok henuz, kardesimle araba yapiyorlar kolilerden falan oyalaniyor guzel.
Yemegi annem yapar.
Temizligi abla yapar.
Sonra portakal bunalima girer bosluga duser neye sarilcagini bilemez

Kiz bisey dicem
Mune abla da yine de hep gece geliyor hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…