- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.921
Seni karsi daireye alsak??bakın bana iyi davranın yoksa süper eğlenceli geyiklerden mahrum kalırsınız.Başka topiklerden ısrarla transfer teklifleri alıyorum ona göre
karşı daire neresi?senin evse gelmemmmm o şehirde başıma gelmeyen kalmadıSeni karsi daireye alsak??
Eee eee eeeveetkarşı daire neresi?senin evse gelmemmmm o şehirde başıma gelmeyen kalmadı
mor a gitmeyi tercih ederim.en azından deniz havası alırım.kadın bence boğazda bir yalı da oturuyor iskelesi olan önünde küçük teknesi olanEee eee eeeveet
baby sitter yaparsın sen beni.3 küçük çocuklu eve gelirmiyim delimiyim?Eee eee eeeveet
bakın bana iyi davranın yoksa süper eğlenceli geyiklerden mahrum kalırsınız.Başka topiklerden ısrarla transfer teklifleri alıyorum ona göre
mor a gitmeyi tercih ederim.en azından deniz havası alırım.kadın bence boğazda bir yalı da oturuyor iskelesi olan önünde küçük teknesi olan
Yok yook komsu olalim diye dedim. Baby sitter in baby si ben olurum sitter i sen anlasiriz.baby sitter yaparsın sen beni.3 küçük çocuklu eve gelirmiyim delimiyim?
ben boş kadın değilim kendime göre reel hayatta da işlerim var bir çevrem var çocuğum var ödevlerini yapmak zorunda lduğum öğrenciler var.burda sabahtan itibaren takılsam mune gibi maaş almam lazımBu topik erken uyuyor
Sen gec geliyorsun...
O nerden cikti kizallah söyletti galiba
Ay bana da yaz ceyceytmm yarın hepsini atarım sen özelden giysi bedenini ayakkabı nonu yaz ama.ben ucuza en markaları satan üyeleri sana yazarım.40 tl ye etiketli hotiçte satılan gıritti marka bot aldım geçen yıl.o marka 300 400 den aşağı yok mağazada
GünaydınnnGünaydın kızlar
bugun yuzumuz hep gulsun ınsallahhhhhhhhh :)
Coinci kızlar bu arada expert çocuk dün ico (yeni coin satışa çıkması-halka arz diyelim) araştırmış nasıl yapılacağınız falan, bi bakın isterseniz. Alice de bu şekilde satışa çıkıp binance listeleyince fırladı. Tabi her coin binance da listelenmiyor hemen, alice gibi roket olmaz ama fiyatı 1 doların altında olanlardan üç beş alınabilir.
Casper şartları uymadı bana, borsasına kayıt olup vip seviyesine ulaşma şartları ağır bence.bunun bide caspere var. bende ona bakıyorum şu sıralar
Casper şartları uymadı bana, borsasına kayıt olup vip seviyesine ulaşma şartları ağır bence.
İ
En mantıklısı Ceycey ben de giyinmediğim yirmiden fazla kıyafeti netten bir ihtiyaç sahibi bulup ona hediye ettim. Hatta kendim götürdüm. Bir hafta sonra baktım satışa koymuş. Artık kimseye iyilik yapasım da kalmadı.
ben boş kadın değilim kendime göre reel hayatta da işlerim var bir çevrem var çocuğum var ödevlerini yapmak zorunda lduğum öğrenciler var.burda sabahtan itibaren takılsam mune gibi maaş almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?