sartlar değil mi dediler. son şartlarına bakmadım. ico ya bakacağım bir ara. teşekkürler. casperde max min yatırma sınırı vardı. bu ico da var mı
Çok ico var bu arada hepsinin şartları farklıdır bakmak lazım, şu linkte var

Onu yaptıydım geçen sene kocam bulmuş..bizi İtalya’ya götürmüş o parayla, ben de bir seviniyorum Allah’ım bu tatil parası nerden çıktı, ne güzel diyorum
çok ağır bi hareket bence, sen aynı şeyi ona yapsan kaldırabilirmi peki?? Senin paran tatlıda onunki kıymetlimi

çok ağır bi hareket bence, sen aynı şeyi ona yapsan kaldırabilirmi peki?? Senin paran tatlıda onunki kıymetlimi

Birak kocami, sevgilim veya arkadasim bile dese ki paran varmis kenarda gel tatile gidelim... tamam derim. Harcarim.
Ama bu cok kotu bisey ya kandirmak, yoksaymak, saygi duymamak hepsi bir arada.

İzledim ama niyeyse üşeniyorum birsürü hesap aç aktar

Ooo bize yok muuuu

Denemeden bazi seylere cesaretim yok alt alamam ama üst alirim. Bacaklarim cok uzun, üst bedenim baya kisa. Genelde hersey bana kisa geliyor pantolon falan sadece belli markalardan aliyorum yoksa kapri oluyor

Mihailim, dün bunla ilgili skandal olmuş..meğerse binance falan çıkacak coin çok önceden(satışa sunulmadan bile) anlaşmasını yapıyormuş:/

Mihailim, dün bunla ilgili skandal olmuş..meğerse binance falan çıkacak coin çok önceden(satışa sunulmadan bile) anlaşmasını yapıyormuş:/
hadi ya kim kimle anlaşma yapıyormuş anlamadım tam. bi tane borsanın şu coini delist edelim mi diye anket yapıp, coini dip yaptırması olayı mı dediğin? dün öyle bişey okuduydum

hadi ya kim kimle anlaşma yapıyormuş anlamadım tam. bi tane borsanın şu coini delist edelim mi diye anket yapıp, coini dip yaptırması olayı mı dediğin? dün öyle bişey okuduydum
Yok değil canım yaaa bi coinin binance listeleme haberi gelmiş ama zaten çooook önceden anlaşmaları old ortaya çıkmış..tweet i nerde gördüm bulamıycam şimdi:/

Şöyleydi seçenekler ama nasıl uymadı Mihail

Eklentiler

• D843C673-0FA3-4B06-9195-CA48125E83AD.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 23
Yok değil canım yaaa bi coinin binance listeleme haberi gelmiş ama zaten çooook önceden anlaşmaları old ortaya çıkmış..tweet i nerde gördüm bulamıycam şimdi:/
Hala tam anlayamadım zaten bu borsalarda (hele hele binanceda) listelenme olayı zaten çetrefilli uzun bi süreç değil mi, önceden anlaşmaları olmuştur sonra duyurmuşlardır. Şu fiyata çıkarıp sonra milletin eline vereceğiz mi demişler acaba hisse senedindeki gibi, öyleyse kötü tabi ama böyle bi bilgi de nasıl sızar ki. Bu katakullileri resmi yazışmayla mı planlamışlar anlamak için sorguluyorum

Şöyleydi seçenekler ama nasıl uymadı Mihail
Bunlar coini alım seçenekleri değil mi, bi de coini alabilmek için öncelikle o borsada vip olman lazımdı diye anladım ben. Benim dediklerim vip olma seçenekleri. Ama çok odaklanarak bakmamıştım yanlış yorumlamış olabilirim.

Bilemedim canım yaa:/// walla ben coin işinde bir kişiyi takip edicem, twitter da telegramda falan da takip ettiğim herkesi çıkardım(coinde)..paparazzi gibi yetişilmiyor..vaktimi buna harcamak istemiyorum:/ işin içinde olunca meraktan bakmadan da duramıyorsun:/

Ama alice benzeri bir coini 50 100 dolar gibi ön satıştan alıp 2 bin kat gittiğini düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…