- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.941
Çok ico var bu arada hepsinin şartları farklıdır bakmak lazım, şu linkte varsartlar değil mi dediler. son şartlarına bakmadım. ico ya bakacağım bir ara. teşekkürler. casperde max min yatırma sınırı vardı. bu ico da var mı
Mune abla da eski borsacı kurtlardan seans kapanınca geliyordur :))Mune abla da yine de hep gece geliyor hahahah
Onu yaptıydım geçen sene kocam bulmuş..bizi İtalya’ya götürmüş o parayla, ben de bir seviniyorum Allah’ım bu tatil parası nerden çıktı, ne güzel diyorum
çok ağır bi hareket bence, sen aynı şeyi ona yapsan kaldırabilirmi peki?? Senin paran tatlıda onunki kıymetlimi
bu altın ne zaman yükselecekkkkkk?480 olmalı en az kara geçmem için
Evet çalmaktan farksızBirak kocami, sevgilim veya arkadasim bile dese ki paran varmis kenarda gel tatile gidelim... tamam derim. Harcarim.
Ama bu cok kotu bisey yakandirmak, yoksaymak, saygi duymamak hepsi bir arada.
İzledim ama niyeyse üşeniyorum birsürü hesap aç aktarCoinci kızlar bu arada expert çocuk dün ico (yeni coin satışa çıkması-halka arz diyelim) araştırmış nasıl yapılacağınız falan, bi bakın isterseniz. Alice de bu şekilde satışa çıkıp binance listeleyince fırladı. Tabi her coin binance da listelenmiyor hemen, alice gibi roket olmaz ama fiyatı 1 doların altında olanlardan üç beş alınabilir.
tmm yarın hepsini atarım sen özelden giysi bedenini ayakkabı nonu yaz ama.ben ucuza en markaları satan üyeleri sana yazarım.40 tl ye etiketli hotiçte satılan gıritti marka bot aldım geçen yıl.o marka 300 400 den aşağı yok mağazada
Mihailim, dün bunla ilgili skandal olmuş..meğerse binance falan çıkacak coin çok önceden(satışa sunulmadan bile) anlaşmasını yapıyormuş:/Coinci kızlar bu arada expert çocuk dün ico (yeni coin satışa çıkması-halka arz diyelim) araştırmış nasıl yapılacağınız falan, bi bakın isterseniz. Alice de bu şekilde satışa çıkıp binance listeleyince fırladı. Tabi her coin binance da listelenmiyor hemen, alice gibi roket olmaz ama fiyatı 1 doların altında olanlardan üç beş alınabilir.
Vıp seviyesine ulaşma şartı neymiş Mihail:/Casper şartları uymadı bana, borsasına kayıt olup vip seviyesine ulaşma şartları ağır bence.
hadi ya kim kimle anlaşma yapıyormuş anlamadım tam. bi tane borsanın şu coini delist edelim mi diye anket yapıp, coini dip yaptırması olayı mı dediğin? dün öyle bişey okuduydumMihailim, dün bunla ilgili skandal olmuş..meğerse binance falan çıkacak coin çok önceden(satışa sunulmadan bile) anlaşmasını yapıyormuş:/
Üç tane opsiyon vardı üçü de bana uymadığı için tam aklımda tutmadım nobaharim detaylarını. Biri 0,5 BTClik alım yapmak (yuh), biri belli bi miktar parayı (az bişey değildi o da) min 15 gün borsada tutmak falandı.Vıp seviyesine ulaşma şartı neymiş Mihail:/
Yok değil canım yaaa bi coinin binance listeleme haberi gelmiş ama zaten çooook önceden anlaşmaları old ortaya çıkmış..tweet i nerde gördüm bulamıycam şimdi:/hadi ya kim kimle anlaşma yapıyormuş anlamadım tam. bi tane borsanın şu coini delist edelim mi diye anket yapıp, coini dip yaptırması olayı mı dediğin? dün öyle bişey okuduydum
Şöyleydi seçenekler ama nasıl uymadı MihailÜç tane opsiyon vardı üçü de bana uymadığı için tam aklımda tutmadım nobaharim detaylarını. Biri 0,5 BTClik alım yapmak (yuh), biri belli bi miktar parayı (az bişey değildi o da) min 15 gün borsada tutmak falandı.
Hala tam anlayamadımYok değil canım yaaa bi coinin binance listeleme haberi gelmiş ama zaten çooook önceden anlaşmaları old ortaya çıkmış..tweet i nerde gördüm bulamıycam şimdi:/
Bunlar coini alım seçenekleri değil mi, bi de coini alabilmek için öncelikle o borsada vip olman lazımdı diye anladım ben. Benim dediklerim vip olma seçenekleri. Ama çok odaklanarak bakmamıştım yanlış yorumlamış olabilirim.Şöyleydi seçenekler ama nasıl uymadı Mihail
Bilemedim canım yaa:/// walla ben coin işinde bir kişiyi takip edicem, twitter da telegramda falan da takip ettiğim herkesi çıkardım(coinde)..paparazzi gibi yetişilmiyor..vaktimi buna harcamak istemiyorum:/ işin içinde olunca meraktan bakmadan da duramıyorsun:/Hala tam anlayamadımzaten bu borsalarda (hele hele binanceda) listelenme olayı zaten çetrefilli uzun bi süreç değil mi, önceden anlaşmaları olmuştur sonra duyurmuşlardır. Şu fiyata çıkarıp sonra milletin eline vereceğiz mi demişler acaba hisse senedindeki gibi, öyleyse kötü tabi ama böyle bi bilgi de nasıl sızar ki. Bu katakullileri resmi yazışmayla mı planlamışlar anlamak için sorguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?