Kusura bakma mihail, vip olma seçenekleri nerde yazıyor

Ne borsada ne coinde hiçbir telegramcıyı takip etmiyorum açıkçası. Bi de bizim türkler tehlikeli yaw, dünyada coin tradede ilk sıralardayız yüksek takipçili türk hesapların tek başına pump etme gücü var yani şaka değil :)) o yüzden paradator bilmem ne bakmıyorum fazla, coinde de temel analize inanıyorum kaliteli sağlam birkaç tanesini sene sonuna kadar tutsam yeter diyorum. Tabii ki çok yükseldiğinde satar düşünce alım yaparım falan ama sürekli takip ve daldan dala atlama güvenli değil bence de. bak amepayde bile zararına bekliyorum

Yaaa zaten dün bi yorum vardı, türklerin diline düştüyse kaçın o coinden diye..hissede de böyle..niye böyleyiz arkadaş biz millet olarak

paradotor ağzı bozuk, ona buna laf

yetiştirmekle meşgul:/ sildim işte ben hepsini walla..piyasayla ilgili genel kültür edindim yetti:)

ame de kundiye geldik walla Mihail:/ mart ta binance da dediler:/

Sen takip ediyorsun maden yaz şunlar girecek diye hepimiz ayrı kollardan saldiralım

400 tl psikiyatriye ödedim.

Kendime yatirim, en önemlisi.
Yarasınnn

Yaaa bu muayene ücretleri ne kadar fahiş bu arada:/ ben 4 yıl önce büyük kızımın göz muayenesine 500 tl ödemiştim, arada aklıma geliyor şimdi kaç yapmıştır acaba o prof muayene ücretini diye

Ankara’ya gidince arıycam walla, merakım kalmasın

Bu indirimli ucret bir de... ablamin calistigi hastanede oldugu icin. Yoksa 800 müs...

İyi etmişsin portakalım, muayene ücreti de uygunmuş istanbul piyasasına göre.
Böyle şeyleri ihmal etmemeli, iyi bir karar vermişsin. Darısı diğer iyi kararlarına -_-
Tek seferlik olunca iyi fiyat da ama tek seferle bitmiyor ki en az 10 seans gerekiyor ama iyi yapmışsın morcum darısı başımıza vay anasını onu da zengin olunca yapma listeme ekledim ne güzel şeysin sen zenginlik gel artık bana seni çok bekledim

Evet danışmanlık ücretleri ne yazık ki yüksek, ruhsal sağlık için de para gerekiyor Ben de zamanında gitmiştim, işe yeni girmiştim maaşım da düşüktü, epey bir bütçe ayırmam gerekmişti.

Bende öğrenciyken gitmiştim kredimi alıp veriyordum sağolsun bana indirimde yapıyordun sırf öğrenciyim diye ama o zaman iyiki gitmişim insanın ihtiyacı varsa gitmeli para bir şekilde bulunur ben öğrenci halimle gittiysem herkes gider

Bana da iyi geldi gibi. Tabi tek seansla bisey olmaz ama yine de kendimi sucladigim konularda suclunun ben olmadigimi, bu durumda kim olsa benzer kararlar alacagini, asabilecegim durumlar oldugunu anlamami sagladi.

Bana da iyi geldi gibi. Tabi tek seansla bisey olmaz ama yine de kendimi sucladigim konularda suclunun ben olmadigimi, bu durumda kim olsa benzer kararlar alacagini, asabilecegim durumlar oldugunu anlamami sagladi.
Ne güzel canım daha ilk seans biraz daha ilerlesin seanslar daha da iyi hissedeceksin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…