- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.961
Kusura bakma mihail, vip olma seçenekleri nerde yazıyorBunlar coini alım seçenekleri değil mi, bi de coini alabilmek için öncelikle o borsada vip olman lazımdı diye anladım ben. Benim dediklerim vip olma seçenekleri. Ama çok odaklanarak bakmamıştım yanlış yorumlamış olabilirim.
Dur bulabilirsem atayımKusura bakma mihail, vip olma seçenekleri nerde yazıyor
Ne borsada ne coinde hiçbir telegramcıyı takip etmiyorum açıkçası. Bi de bizim türkler tehlikeli yaw, dünyada coin tradede ilk sıralardayız yüksek takipçili türk hesapların tek başına pump etme gücü var yani şaka değil :)) o yüzden paradator bilmem ne bakmıyorum fazla, coinde de temel analize inanıyorumBilemedim canım yaa:/// walla ben coin işinde bir kişiyi takip edicem, twitter da telegramda falan da takip ettiğim herkesi çıkardım(coinde)..paparazzi gibi yetişilmiyor..vaktimi buna harcamak istemiyorum:/ işin içinde olunca meraktan bakmadan da duramıyorsun:/
Ama alice benzeri bir coini 50 100 dolar gibi ön satıştan alıp 2 bin kat gittiğini düşünsene
Ne borsada ne coinde hiçbir telegramcıyı takip etmiyorum açıkçası. Bi de bizim türkler tehlikeli yaw, dünyada coin tradede ilk sıralardayız yüksek takipçili türk hesapların tek başına pump etme gücü var yani şaka değil :)) o yüzden paradator bilmem ne bakmıyorum fazla, coinde de temel analize inanıyorumkaliteli sağlam birkaç tanesini sene sonuna kadar tutsam yeter diyorum. Tabii ki çok yükseldiğinde satar düşünce alım yaparım falan ama sürekli takip ve daldan dala atlama güvenli değil bence de. bak amepayde bile zararına bekliyorum
Sen takip ediyorsun maden yaz şunlar girecek diye hepimiz ayrı kollardan saldiralımCoinci kızlar bu arada expert çocuk dün ico (yeni coin satışa çıkması-halka arz diyelim) araştırmış nasıl yapılacağınız falan, bi bakın isterseniz. Alice de bu şekilde satışa çıkıp binance listeleyince fırladı. Tabi her coin binance da listelenmiyor hemen, alice gibi roket olmaz ama fiyatı 1 doların altında olanlardan üç beş alınabilir.
Yarasınnn400 tl psikiyatriye ödedim.
Kendime yatirim, en önemlisi.
Yarasınnn
Yaaa bu muayene ücretleri ne kadar fahiş bu arada:/ ben 4 yıl önce büyük kızımın göz muayenesine 500 tl ödemiştim, arada aklıma geliyor şimdi kaç yapmıştır acaba o prof muayene ücretini diye
Ankara’ya gidince arıycam walla, merakım kalmasın
Brn daha çok depr. GirerdimBu indirimli ucret bir de... ablamin calistigi hastanede oldugu icin. Yoksa 800 müs...
Dedim ya kız hesapları takip etmiyore diyeSen takip ediyorsun maden yaz şunlar girecek diye hepimiz ayrı kollardan saldiralım
Binance zor yaw ileride bilmem ama şimdilik beklemiyorum. Antin kuntin borsalar da olur totolarını kaldırıp uğraşırlarsa maliyetimi çıkardığım gibi postalayacağım.ame de kundiye geldik walla Mihail:/ mart ta binance da dediler:/
Brn daha çok depr. Girerdim
İyi etmişsin portakalım, muayene ücreti de uygunmuş istanbul piyasasına göre.400 tl psikiyatriye ödedim.
Kendime yatirim, en önemlisi.
Tek seferlik olunca iyi fiyat da ama tek seferle bitmiyor ki en az 10 seans gerekiyorİyi etmişsin portakalım, muayene ücreti de uygunmuş istanbul piyasasına göre.
Böyle şeyleri ihmal etmemeli, iyi bir karar vermişsin. Darısı diğer iyi kararlarına -_-
Evet danışmanlık ücretleri ne yazık ki yüksek, ruhsal sağlık için de para gerekiyorTek seferlik olunca iyi fiyat da ama tek seferle bitmiyor ki en az 10 seans gerekiyorama iyi yapmışsın morcum darısı başımıza vay anasını onu da zengin olunca yapma listeme ekledim ne güzel şeysin sen zenginlik gel artık bana seni çok bekledim
Bende öğrenciyken gitmiştim kredimi alıp veriyordum sağolsun bana indirimde yapıyordun sırf öğrenciyim diye ama o zaman iyiki gitmişim insanın ihtiyacı varsa gitmeli para bir şekilde bulunur ben öğrenci halimle gittiysem herkes giderEvet danışmanlık ücretleri ne yazık ki yüksek, ruhsal sağlık için de para gerekiyorBen de zamanında gitmiştim, işe yeni girmiştim maaşım da düşüktü, epey bir bütçe ayırmam gerekmişti.
Bende öğrenciyken gitmiştim kredimi alıp veriyordum sağolsun bana indirimde yapıyordun sırf öğrenciyim diye ama o zaman iyiki gitmişim insanın ihtiyacı varsa gitmeli para bir şekilde bulunur ben öğrenci halimle gittiysem herkes gider
Ne güzel canım daha ilk seans biraz daha ilerlesin seanslar daha da iyi hissedeceksin kendiniBana da iyi geldi gibi. Tabi tek seansla bisey olmaz ama yine de kendimi sucladigim konularda suclunun ben olmadigimi, bu durumda kim olsa benzer kararlar alacagini, asabilecegim durumlar oldugunu anlamami sagladi.
benim sağlık sigortam ödüyor 0 tl bana doktorlarrrrBu indirimli ucret bir de... ablamin calistigi hastanede oldugu icin. Yoksa 800 müs...
benim sağlık sigortam ödüyor 0 tl bana doktorlarrrryoksa diğer türlü evi barkı satıp doktorlara vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?