- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #9.981
evet biz çoğu özel hastanede sadece 15 tl ödüyoruz ama dişi ve estetiği ödemiyor dişte sadece muayene ücretsiz estetikte de öyle.diğer her türlü şeyi karşılıyorBizim de sağolsun kurum anlaşması var
Normalde 500 tl olan prof muayene ücreti bize 37 tl :)
evet biz çoğu özel hastanede sadece 15 tl ödüyoruz ama dişi ve estetiği ödemiyor dişte sadece muayene ücretsiz estetikte de öyle.diğer her türlü şeyi karşılıyor
herkes zengin oldu galiba pek bi sessiz buralar bu akşam
kurum bizimkisi ama herşeyi ödüyor diş ve estetik dışında .lens parası bile ödüyor .Sağlık sigortası ama demi yıllık sigortaya bi bedel oduyorsunuzdur yoksa sizinde mi kurumun anlaşması var
Bizim dişi de ödüyor geçen muayene diş filmi ve dolgu 43 tl odedim:)
vestel aldık bizimki artmadı ama diğer vestel tavan yaptıBuldum yolumu bugün de, sükür
evdeyim tam bir cevap değil ki.evdesin de hangi evdesin?Evdeyim
kurum bizimkisi ama herşeyi ödüyor diş ve estetik dışında .lens parası bile ödüyor .
evdeyim tam bir cevap değil ki.evdesin de hangi evdesin?
bu imkan olmasa devlet hastanelerinde sürünürdük valla.özel de randevuyu ertesi güne alabiliyorsun.doktorlar cep telefonlarını veriyor istediğin zaman görüşebiliyorsun.yataklı tedavi çok rahat.emekli olunca da sağlık sigortası yaptıracağız.Valla çok güzel bi şey ya sağlık önemli gerçekten bin şükür:)
iyi de niye sinirli emoji koydun?Kendi evimde
bu imkan olmasa devlet hastanelerinde sürünürdük valla.özel de randevuyu ertesi güne alabiliyorsun.doktorlar cep telefonlarını veriyor istediğin zaman görüşebiliyorsun.yataklı tedavi çok rahat.emekli olunca da sağlık sigortası yaptıracağız.
vestel aldık bizimki artmadı ama diğer vestel tavan yaptı
Bende kendim yaptırıyorum tamamlayıcı sağlık sigortası.kurumun böyle birşey yapması çok iyiymiş.bu imkan olmasa devlet hastanelerinde sürünürdük valla.özel de randevuyu ertesi güne alabiliyorsun.doktorlar cep telefonlarını veriyor istediğin zaman görüşebiliyorsun.yataklı tedavi çok rahat.emekli olunca da sağlık sigortası yaptıracağız.
iyi de niye sinirli emoji koydun?
ekonomik fikirlerimi içimden söylüyorummmm içime içime atıyorum.zaten anlayan anlıyorrrr durumlar vahimmTühh fena olmus o ya...
Su vakko beni kurtariyor bu ara.
Taaa ne zaman 3 liradan alinmis 300 kagidim vardi
kim ne derse desin özel hastaneler çok daha kaliteli ve ilgili.randevuya gidemesem hemen ararlar bir sorun mu var diye. yada muayeneler tedaviler sonrası memnuniyetimizi sormak için hastane yönetimi arar.güleryüzle karşılıyorlar hastaya tepeden bakmıyorlar.en korkunç hastalıkta bile rahatlıyorsun böylece strese girmiyorsunBende kendim yaptırıyorum tamamlayıcı sağlık sigortası.kurumun böyle birşey yapması çok iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?