- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.001
kim ne derse desin özel hastaneler çok daha kaliteli ve ilgili.randavuya gidemesem hemen ararlar bir sorun mu var diye. yada muayeneler tedaviler sonrası memnuniyetimizi sormak için hastane yönetimi arar.güleryüzle karşılıyorlar hastaya tepeden bakmıyorlar.en korkunç hastalıkta bile rahatlıyorsun böylece strese girmiyorsun
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?ben genelde liv e gidiyorum, memnunumda ama son kontrole gittiğimde sonucu söylemek için 1 hafta beklettiler beni sinir oldum.kim ne derse desin özel hastaneler çok daha kaliteli ve ilgili.randevuya gidemesem hemen ararlar bir sorun mu var diye. yada muayeneler tedaviler sonrası memnuniyetimizi sormak için hastane yönetimi arar.güleryüzle karşılıyorlar hastaya tepeden bakmıyorlar.en korkunç hastalıkta bile rahatlıyorsun böylece strese girmiyorsun
Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?ben genelde liv e gidiyorum, memnunumda ama son kontrole gittiğimde sonucu söylemek için 1 hafta beklettiler beni sinir oldum.
terimleri bırak da para kazandın mı ondan haber ver bibiii?Yeni Coinimiz 15 Dk hizmetinizde...
Coinciler ar yu redi
Ne terimi kız ben kopyala yapıştır yapıyorum alphada kaldı param biraz malim galiba kac fundür dün artı 3 dolar görmüstüm satmadım bunu alırdimterimleri bırak da para kazandın mı ondan haber ver bibiii?
tost yap bibimizi ne diye yiyorsunSeni yerim kadin
tost yap bibimizi ne diye yiyorsun
bibi ana yemektir değerlidir dettttt ne çereziiiDaha erken. Tost icin en azindan saat 12 olsun... simdi cerez niyetine bibi
Daha erken. Tost icin en azindan saat 12 olsun... simdi cerez niyetine bibi
Fiyui paylaşilamiyorumbibi ana yemektir değerlidir dettttt ne çereziii
şu sitede zeka seviyesi ortalama üstü kadın bulmak ne zor biliyor musun?bulduklarıma sıkı sıkı sahip çıkıyorum napıyımFiyui paylaşilamiyorum
bibi ana yemektir değerlidir dettttt ne çereziii
bazlamayla daha güzel oluyor hem lezzetli hem de yumuşakAha silmemişim atiyom hamileler çiksin kasiyorayıptır sulemesi yeni tost makinesi aldikta coinciklerim sagolsun
kuzen evlenemedi diye üzülüyordum aklıma şaşayım.adam sevgili yaptı beni aramaz oldu.leynnn kuzennn 40 yaşına kadar seni ben çektimm bennnn nankörrrrr.edit:kendisine bunları yazamadım içimde kalmasın dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?