- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.021
Bu modellerin kadın versiyonları var bide, ya bi insan koca bulunca hemen arkadaşını unuturmu yaa.Tamam anlıyoruz eskisi kadar arama sorma buluşma beklemiyor insanda, el insaf yahu 10 da 1 ini yap bari.Level atladıklarını düşünüyorlar galiba, arkadaşlarıyla görüşürlerse level düşerlerkuzen evlenemedi diye üzülüyordum aklıma şaşayım.adam sevgili yaptı beni aramaz oldu.leynnn kuzennn 40 yaşına kadar seni ben çektimm bennnn nankörrrrr.edit:kendisine bunları yazamadım içimde kalmasın dedimm
bu tipler en çok üniversitede vardı sevgili yapınca tüm hayatlarını o çocuğa adarlardı seni bi anda unuturlardı bi havalara girerlerdi.ama kavga edince ya da ayrılınca da hemen sana yapışırlardı.ben de hem dinler hem de içimden iyi olmuş sana derdimBu modellerin kadın versiyonları var bide, ya bi insan koca bulunca hemen arkadaşını unuturmu yaa.Tamam anlıyoruz eskisi kadar arama sorma buluşma beklemiyor insanda, el insaf yahu 10 da 1 ini yap bari.Level atladıklarını düşünüyorlar galiba, arkadaşlarıyla görüşürlerse level düşerler
kuzenim uzman doktor.talibi bol yani ama müzmin bekarAhhh kuzen ah hahahahah
Bu modellerin kadın versiyonları var bide, ya bi insan koca bulunca hemen arkadaşını unuturmu yaa.Tamam anlıyoruz eskisi kadar arama sorma buluşma beklemiyor insanda, el insaf yahu 10 da 1 ini yap bari.Level atladıklarını düşünüyorlar galiba, arkadaşlarıyla görüşürlerse level düşerler
kuzenim uzman doktor.talibi bol yani ama müzmin bekar
koca bulupta beni ve kızları unutan.............................edit:siz anladınız demek istediğimi
Söz koca bulursam sizi unutmiycam.
Insallah bulurum.
kuzenin kişiliğine tipine değil talep.talep maaşınaValla benim de talibim bol da vurula vurula kendimden 13 yas buyuk bir entepliye vuruldum
Neden ya? Çokmu seçici? Demekki bu sefer istediğini buldukuzenim uzman doktor.talibi bol yani ama müzmin bekar
Kaç para alıyorkuzenin kişiliğine tipine değil talep.talep maaşına.
yok ne seçicisi ineğin tekiydi hayat boyu okudu 2 uzmanlığı var.ama en komiği lise mezunu tanıdığım kızlar bizim aramızı yap diye çok ısrar ederlerdi bana anneleri de keza.cıksss olmaz öğretmen olmalı en azından derdim.amannnnn sanki sen çalışıyor musun seni alan niye aldı ki diyen bile oldu ha ha ha.Neden ya? Çokmu seçici? Demekki bu sefer istediğini buldu
Kaç para alıyortalep toplama bitti mi ceycey
40 bin alıyordur en az.benim gibi fakir değilKaç para alıyortalep toplama bitti mi ceycey
Yuhhh millet manyak ya, mesele çalışmakmı sadece.iki uzmanlık neki?şimdiki gelin adayı öğretmenmiyok ne seçicisi ineğin tekiydi hayat boyu okudu 2 uzmanlığı var.ama en komiği lise mezunu tanıdığım kızlar bizim aramızı yap diye çok ısrar ederlerdi bana anneleri de keza.cıksss olmaz öğretmen olmalı en azından derdim.amannnnn sanki sen çalışıyor musun seni alan niye aldı ki diyen bile oldu ha ha ha.
kuzenin kişiliğine tipine değil talep.talep maaşına.
Daha bunun doçentliği var,profluğu var düşünsene tavan tavan gider hepOransalsa bize gelmez kanka bosversene
40 bin alıyordur en az.benim gibi fakir değil
yok diş doktoru nişanlanacak 1 aya.ben çalışmayınca uzun yıllardır kendileriyle denk gördüler sanırım üniversite okumayanlar.rahatsızlığım çalışmama izin vermiyor oysa.yoksa kadının çalışması çok güzel bir şey.ama çalışmayıp kendini geliştiren vizyon sahibi kadınlarda var çok sayıdaYuhhh millet manyak ya, mesele çalışmakmı sadece.iki uzmanlık neki?şimdiki gelin adayı öğretmenmi
yok diş doktoru nişanlanacak 1 aya.ben çalışmayınca uzun yıllardır kendileriyle denk gördüler sanırım üniversite okumayanlar.rahatsızlığım çalışmama izin vermiyor oysa.yoksa kadının çalışması çok güzel bir şey.ama çalışmayıp kendini geliştiren vizyon sahibi kadınlarda var çok sayıda
iç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı .tam köşe olacak branşlar.biz de mühendis maaşıyla sürünüyoruz işteDaha bunun doçentliği var,profluğu var düşünsene tavan tavan gider hep
NAkit yok be bibicimYeni Çalışmamız SOL / USDT Giriş 13.62 Beklenti %20+ Kısa vadedir. %5 Stoplu! Lütfen Salarsa Tekrar Girin! Birden Yüklenerek Pumpa Sebebiyet Vermeyin!!! Hakkımızda Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?