- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.041
Yani çalışmak çalışmamak, ev kadınlığı vs. Hepsi seçimde olabilir,zorunluluktanda olabilir.Ama yıllarca okumuş, hatta baya zor bir bölüm okumuş, kariyer yapmış bir insanada kimi tanıştıracağını bilirsin herhalde.insanların küstahlıkları beni benden alıyor zaten.yok diş doktoru nişanlanacak 1 aya.ben çalışmayınca uzun yıllardır kendileriyle denk gördüler sanırım üniversite okumayanlar.rahatsızlığım çalışmama izin vermiyor oysa.yoksa kadının çalışması çok güzel bir şey.ama çalışmayıp kendini geliştiren vizyon sahibi kadınlarda var çok sayıda
Adımız varda ,karşılığını alamıyoruz işteiç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı .tam köşe olacak branşlar.biz de mühendis maaşıyla sürünüyoruz işte
aynen öyle ben üniversite sondaydım galiba teyzemlere gitmiştim başka bir şehre.orda beni gören kadın kahveci oğluna almaya kalkmıştı tövbe tövbe.beyine denkliğe vs bakan yok.bir de amaaa evi yazlığı ve lüks arabası var oğlumun demişti ha ha haYani çalışmak çalışmamak, ev kadınlığı vs. Hepsi seçimde olabilir,zorunluluktanda olabilir.Ama yıllarca okumuş, hatta baya zor bir bölüm okumuş, kariyer yapmış bir insanada kimi tanıştıracağını bilirsin herhalde.insanların küstahlıkları beni benden alıyor zaten.
Aaaa psikoloğu da karşılıyor mu özel sigortabenim sağlık sigortam ödüyor 0 tl bana doktorlarrrryoksa diğer türlü evi barkı satıp doktorlara vermiştim
kurum bizimki evet karşılıyor.ben çok gittim ameliyat sonrası travma içinAaaa psikoloğu da karşılıyor mu özel sigorta
Bibi Senin yazdıklarını anladığım gün zengin olduğum gün olacakYeni Çalışmamız SOL / USDT Giriş 13.62 Beklenti %20+ Kısa vadedir. %5 Stoplu! Lütfen Salarsa Tekrar Girin! Birden Yüklenerek Pumpa Sebebiyet Vermeyin!!! Hakkımızda Hayırlısı...
Aaa araştırayım ben poliçemiz karşılıyor mu diye boşa gidiyor haklarım en azından gider kafamı boşaltırımkurum bizimki evet karşılıyor.ben çok gittim ameliyat sonrası travma için
aynen öyle ben üniversite sondaydım galiba teyzemlere gitmiştim başka bir şehre.orda beni gören kadın kahveci oğluna almaya kalkmıştı tövbe tövbe.beyine denkliğe vs bakan yok.bir de amaaa evi yazlığı ve lüks arabası var oğlumun demişti ha ha ha
kafam dolu bu gece evrak işlerim falan var onları hallediyorum bi taraftan.yarın bombaaa 4. öğüdü vereceğimmm
Haydaa yakın tarihtemi olması gerekiyor?cidde nasıl tükenmiş ,ben bizimkilerin 5 gün önce filan aldım sıra kalmazsa diye ama, kaç tane 65 yaş üstü insan olacakta sıra kalmayacaksağlık ocağında 2. aşı randevusu bulamadımm taaa alife hastanesinden aldım anneme.bir de onla uğraşacağım sabah sabahilk aşı sağlık ocağında olmuştu 2. aşı nasıl olmaz ya?
evet 17 sinde oldu en geç 17 sinde tekrar olması gerek ama sağlık ocağı 29 una randevu verebildi en erken bir doktor diğer doktorlarda hiç randevu yoktu.ben de alife dan aldım yarın götüreceğimHaydaa yakın tarihtemi olması gerekiyor?cidde nasıl tükenmiş ,ben bizimkilerin 5 gün önce filan aldım sıra kalmazsa diye ama, kaç tane 65 yaş üstü insan olacakta sıra kalmayacak
Yok canım hala haber gelmedi, bekliyoruz ama sanırım gitmeyecek gibi.Led_BiR_Vele_DisTiri yurtdisi ne oldu cicegim?
Aşılar arasinda en az 28 gün olmasi gerekiyor ya gec olmasi değil erken olması sıkıntı diye biliyorum. Yani 29 una randevu vermis olmalari problem olmaz gibi?evet 17 sinde oldu en geç 17 sinde tekrar olması gerek ama sağlık ocağı 29 una randevu verebildi en erken bir doktor diğer doktorlarda hiç randevu yoktu.ben de alife dan aldım yarın götüreceğim
yok oluyor aslında 14 gün arayla olmalı ama bizde 28 gün arayla yapılıyor 17.sinde oldu yarın da ayın 17 si bir ay geçmiş yani.ayın 29 su çok geç oluyorrAşılar arasinda en az 28 gün olmasi gerekiyor ya gec olmasi değil erken olması sıkıntı diye biliyorum. Yani 29 una randevu vermis olmalari problem olmaz gibi?
Aslında 28 günü geçirmeyin diyorlar.ayın 29 u na varmış randevu oda 28 günü 2 hafta geçmesi demek.aşı işe yaramaz o zamanAşılar arasinda en az 28 gün olmasi gerekiyor ya gec olmasi değil erken olması sıkıntı diye biliyorum. Yani 29 una randevu vermis olmalari problem olmaz gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?