- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.061
Sen onu 1000 taleye alırsın dur delirmebeymen de balenciaga spor ayakkabı 10.950 tl imiş .yarın gidip alayım bari bir çift
100 e bile alırım ama pazardan sahtesiniSen onu 1000 taleye alırsın dur delirme
1 alana 1 bedavaymis ben de isterim. Komşuda pişer bize de düşer100 e bile alırım ama pazardan sahtesinisahte mal almam o yüzden bu marka bana göre değill zengünn işiii.ama reklamları altta dönüyor.dur dur beyaz logolusu 11.250 tl imiş
sen kendine al o zaman ben memnuniyetle bedavasına talibimmm.1 alana 1 bedavaymis ben de isterim. Komşuda pişer bize de düşer
mor balenciaga ayakkabın var mı?
annem bile fakir anca ck guess alabiliyor banaVar annemin hediyesi
Ben vermem o kadar para.
annem bile fakir anca ck guess alabiliyor bana.güle güle eskit mor
dümdük fakir ayol memur emeklisiYok canim muhtemelen senin annen aslinda daha zengindir ama annem fransadan euroyla maas ve kira aldigi icin kur farkindan burda zengin. Oraya gitse o da fakir kalir
dümdük fakir ayol memur emeklisi
ahh o kur farkı yok mu?kuzenim almanyada lüks bmw ye biniyor ben de benim düldüleAnnem isci emeklisi
Ama iste kur farki
Şaşırdık mıVar annemin hediyesi
Ben vermem o kadar para.
ahh o kur farkı yok mu?kuzenim almanyada lüks bmw ye biniyor ben de benim düldüle
o başka bir yoldan kazanmıştır bulgaristan ve gürcistan deyince bir düşünmek lazımmmOnda hem kur hem vergi avantaji var tabi
Bi arkadasim bulgaristana gitti markette calisiyor audi a4le geldi 3 ay sonra
o başka bir yoldan kazanmıştır bulgaristan ve gürcistan deyince bir düşünmek lazımmm
mafya işleri çok oralarda onu kastettimNasil yani?
mafya işleri çok oralarda onu kastettim
valla son aylarda ben de dürüstlükten bir şey kazanılmayacağına karar verdim.biz salaklık edip bu yaşa kadar dürüst yaşadık.artık ben de becerene helal olsun diyorummValla cok mulayim bi cocuk be, becerebilirse helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?