- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.081
valla son aylarda ben de dürüstlükten bir şey kazanılmayacağına karar verdim.biz salaklık edip bu yaşa kadar dürüst yaşadık.artık ben de becerene helal olsun diyorumm
Ben valiz hazırlıyorumtopiğin kızları nerede?niye gene 3 kişi sohbet ediyoruz yahuuu?paranın mı peşindeler acaba?
Ama burası hep geç saatlerde civcivleniyor, benim uyku saati geldi çoktan geçti bile.ben yatar size iyi sohbetler iyi geceler
o ne ki biz milyar dolarlık insanları her gün görüp onların işleriyle ilgilenip şu an söyleyemeyeceğim yerleri inşa edip ayda 8000 alamıyoruz.Haklisin.
Gecen biri yaklasik 1.5, 2 yillik gelirimi (ki benim maasim cok cok iyi olmasina ragmen) 1 günde kazandi gozumun önünde...
Biz grubu bdv çevirdik şuan ağlama duvarı oldu gruptopiğin kızları nerede?niye gene 3 kişi sohbet ediyoruz yahuuu?paranın mı peşindeler acaba?
Biz grubu bdv çevirdik şuan ağlama duvarı oldu grup
hepsi fakirliktenBiz grubu bdv çevirdik şuan ağlama duvarı oldu grup
Biz grubu bdv çevirdik şuan ağlama duvarı oldu grup
Biz biraz derine indik ama ana tema fakirlik gerçekten de..hepsi fakirlikten
Biz biraz derine indik ama ana tema fakirlik gerçekten de..
Gruba gelmen lazım morummm hangi birini alintiyalim kayın aileden tut kendi ailemize kadar ama ceyceyin dediği gibi ana tema fakirlikHahahah kiz ne oluyor allah askina...
Kim kv den dertli?
ordada mı kayınvalide sorunsalı?Hahahah kiz ne oluyor allah askina...
Kim kv den dertli?
Bende anlamiyorum sol dan alinacak dolar olanBibi Senin yazdıklarını anladığım gün zengin olduğum gün olacak
zengin olsak kayınvalideleri boğazı gören lüks bir bakımevine yerleştirsek asla sorun çıkmazdı.hepsiii fakirliktennnGruba gelmen lazım morummm hangi birini alintiyalim kayın aileden tut kendi ailemize kadar ama ceyceyin dediği gibi ana tema fakirlik
Gruba gelmen lazım morummm hangi birini alintiyalim kayın aileden tut kendi ailemize kadar ama ceyceyin dediği gibi ana tema fakirlik
ordada mı kayınvalide sorunsalı?
valla morcuğum ölümden başka hemen hemen herşeyin çaresi de parayla çözülüyor.örnek vereyim kansersen ve paran varsa kübaya gider aşısını olursun isviçrede en iyi doktorlara ameliyat olursun iyileşirsin.otistik çocuğun vardır paran yoksa tüm hayatını o kaplar evden dışarı çıkamazsın ama paran varsa tutarsın en iyi eğitimli bakıcıyı artı ev temizliğine farklı bir yardımcıyı işlerin kolaylaşır gibi gibi.psikolog da paraylaaa ilaç daEn son dert edeceginiz sey para olsun.
Yoklugu zor ama varligi da kurtarmiyor, bilin.
Sevmek sevilmek cok önemli. Sevgiye ihtiyacim oldugundan gordugunuz uzere sagligimi da kaybettim. Hem ruhsal hem fiziksel.
Benim artik borcum da yok, gecen bir gunde kazandigim parayi sen biliyorsun.
Ama ne hallerdeyim gozunuzun önunde iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?