valla son aylarda ben de dürüstlükten bir şey kazanılmayacağına karar verdim.biz salaklık edip bu yaşa kadar dürüst yaşadık.artık ben de becerene helal olsun diyorumm

Haklisin.
Gecen biri yaklasik 1.5, 2 yillik gelirimi (ki benim maasim cok cok iyi olmasina ragmen) 1 günde kazandi gozumun önünde...

Ayni gun bana da 266 bin tale kazandirdi

Cogu kisi normal mesaiye döndü ya ceycey, erken yatanlar olabilir.
Bir de gruptan devam ediyorlar sanirim. Ben grupta yokum

Haklisin.
Gecen biri yaklasik 1.5, 2 yillik gelirimi (ki benim maasim cok cok iyi olmasina ragmen) 1 günde kazandi gozumun önünde...
o ne ki biz milyar dolarlık insanları her gün görüp onların işleriyle ilgilenip şu an söyleyemeyeceğim yerleri inşa edip ayda 8000 alamıyoruz.

Gruba gelmen lazım morummm hangi birini alintiyalim kayın aileden tut kendi ailemize kadar ama ceyceyin dediği gibi ana tema fakirlik
zengin olsak kayınvalideleri boğazı gören lüks bir bakımevine yerleştirsek asla sorun çıkmazdı.hepsiii fakirliktennn

Gruba gelmen lazım morummm hangi birini alintiyalim kayın aileden tut kendi ailemize kadar ama ceyceyin dediği gibi ana tema fakirlik

En son dert edeceginiz sey para olsun.
Yoklugu zor ama varligi da kurtarmiyor, bilin.

Sevmek sevilmek cok önemli. Sevgiye ihtiyacim oldugundan gordugunuz uzere sagligimi da kaybettim. Hem ruhsal hem fiziksel.
Benim artik borcum da yok, gecen bir gunde kazandigim parayi sen biliyorsun.
Ama ne hallerdeyim gozunuzun önunde iste

valla morcuğum ölümden başka hemen hemen herşeyin çaresi de parayla çözülüyor.örnek vereyim kansersen ve paran varsa kübaya gider aşısını olursun isviçrede en iyi doktorlara ameliyat olursun iyileşirsin.otistik çocuğun vardır paran yoksa tüm hayatını o kaplar evden dışarı çıkamazsın ama paran varsa tutarsın en iyi eğitimli bakıcıyı artı ev temizliğine farklı bir yardımcıyı işlerin kolaylaşır gibi gibi.psikolog da paraylaaa ilaç da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…