Bu durumlarda para tabiki kurtarici.
Benim anlatmak istedigim cok baska biseydi.

Haklısın morumm para çok şey ama herşey değil.. Biz biraz dolmusuz galiba..

Haklısın morumm para çok şey ama herşey değil.. Biz biraz dolmusuz galiba..

Son bir haftada olanlar, bir günde 266 bin tl kazandim
Ardindan 360 bin tl borcum ödendi.
Ve ben hala bebek diye agliyorum. 6 gundur tanidigim adama bebek anlatiyorum...

Borcum dursaydi da beybim olsaydi...
Östrojen fiskiriyor vucudumdan 1 hafta arayla regl oldum Tam olarak 44 kiloya düstüm.
Yani para cok seyi cozer ama bazen de hic bi ise yaramaz.

Ahh canım dertsiz insan yok işte hepimizin canını acıtan yerler farklı...
Mesela benim bebek sahibi olabilmem de tamamen paraya bakıyor.. Tüp bebek merkezleri ticarethaneye dönmüş durumda.. Riskli hamilelik ameliyatlar derken yüklü miktarda para gerekiyor tabikii bunca masrafı yapıp tutmadı hamile kalamadin oda maddiyata bakıyor eğer paran varsa hemen tekrar denersin ama paran yoksa nasip der oturursun..
Benim kırgınlıklarım aileme parayla dolaylı yoldan ilgili asıl kırgınlığım farklı..

Cok zor surecler
Insallah tek seferde tutar.

Ay söyleme öyle şeyler ne varmış halinde şükür, gel ben seviyim seni yeter ki o kötü sulara girme sessiz kalayım diyorum ama dayanamıyorum kolundan tutup evine annenin yanına oturtasım var seni :))
Sen kıymetli bir insansın, insanın çeşit çeşit dönemleri oluyor hepimiz yaşıyoruz, terapi almakla çok iyi yapmışsın. Çoğu insan imkanı varsa da ihmal ediyor böyle şeyleri.

Kötü sulardayim hala

Annem zaten en buyuk sorunlardan biri, hic konusmuyor ya...
Isvicreye gittim nereye demedi. Bi gece aniden döndüm neden demedi. Haftasonu 3 gece yoktum sormadi.
Bana nerdesin nereye gidiyorsun napiyorsun bile demiyor, birak muhabbeti falan
Sonra iste elin adami biraz ilgi ve sevgi gösterince kendimizi saliyoruz aa beni önemsiyor diyoruz

Tesekkur ederim, gel sarilalim

Valla morcum şükret bir evladın var.benim oda yok yaş malum, paramda yok yani yok oğlu yok.parasız insanlarda senin dediklerinden mahrum, üstüne birde parasızlık çekiyor onun derdiyle uğraşıyor.para iyidir Allah herkese bol bol versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…