- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.301
İlahiböyle hoş ilişkinizin olması çok güzel şanslısın her konuda maşallah çok sevindim senin adına
Ooo harika harika ne güzel merhametli art niyetsiz insanlar demekki. Ben ağzımı açmaya korkuyorum elimi kolumu nereye koycağımı şaşırıyorum kv yanında ama o da benden korkuyomuş öle diyo annemBenim annem kayinvalidem gibi, kayinvalidem annem gibi...
Bi de kayinvalidemin benden baska cocugu, oglumdan baska torunu yok
Senin şansında onlar demekkiBenim annem kayinvalidem gibi, kayinvalidem annem gibi...
Bi de kayinvalidemin benden baska cocugu, oglumdan baska torunu yok
Ay kızlar vip olma şartı bu borsada olmayabilir ben karıştırdım sanırım, bu yorumumu göz ardı edin lütfenCoinlist borsasında satılacak, geçennobahari ile konuştuğumuz coin buydu, vip seviyesine gelme şartları bana uymuyor, min 100 $ alım şartı var aldıktan sonra coinler kilitli kalıyor (seçtiğin opsiyona göre 40 gün, 6 ay, 12 ay). Satışa katılmak için fazla acemi ve fakir olduğuma karar verip satışa katılmayacağım
Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Edit: 40 gün opsiyon yokmuş pardon
Sxp dir o sanki bibicim:)SPX kizlar
Hayır doğru bende video izledimAy kızlar vip olma şartı bu borsada olmayabilir ben karıştırdım sanırım, bu yorumumu göz ardı edin lütfen
Becerebilirsem ön satışa kayıt olucam ben de
He oSxp dir o sanki bibicim:)
Günlük mü işlem yapıyor bu bey bibim3.19 dan girmis yuzde 50 bekliyor
Ben karıştırdım bibi olayı, nasıl oluyordu kısaca söyler misin veya olayı anlatan bi link verebilir misinHayır doğru bende video izledim
Bana demiştin canım ben aldım 5 lotcuk param ona yetti pahalı bir hisse.. İki gün tavan tavan gitti bugün sabah satayım tavan bozar diye düşünürken oğluma daldım kahvaltısı istekleri derken şuan hisse düşmeye baslamis.. 10 güne temettü verecek ozamana daha da düşer hisse değil mi şimdi azda olsa kârim var satıp ozaman mi alsam yoksa al sat beceremem hiç kimildamayip beklesem mi.. Uzun vade için param oldukça ekleyeceğim üzerine..
Kademeli atmaya başladım portakalım teşekkür ederimThyao 14.10 destegine yaklasiyorMihail Zoscenko
Sxp dir o sanki bibicim:)
Sxp üç hafta önce falan almıştım ama satmicam onu çok tatlış çünkü :))Sxp dir o sanki bibicim:)
Ben karıştırdım bibi olayı, nasıl oluyordu kısaca söyler misin veya olayı anlatan bi link verebilir misin
Takip ediyorsun bakiyorumöyle hızlı daldımki ödüm koptu kesin dedim yanlış aldım, aceleden dili dolanmış kızcağızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?