- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.321
Oo bildirimlerini bile açtımTakip ediyorsun bakiyorum
Ne güzel işte kıskanmıyor benimsemiş bebeği çok şanslısınYok ben anne oldum
Gece benim kız soyundu memesini sıkıyodu sonra beşikten kardeşini almaya çalıştı annem de otur kucağına verim dedi başladı benim kız em hadi diye meme uzatmaya kardeşinesüt çıkmayınca da pipet aldı geldi memesine tutup kardeşine uzatıyo akla bak yaa
İşcep ten gümüş alınmıyor sinir oldum. Garanti bankası var bir de ordan alınıyormu ki? Başkada hesabım yok
Anladım başka banka bakayım o zaman. TeşekkürlerGarantide de yok malesef
Benim hesabımda Akbankta gümüş alınmıyor çoğu bankada yok diye biliyorum..İşcep ten gümüş alınmıyor sinir oldum. Garanti bankası var bir de ordan alınıyormu ki? Başkada hesabım yok
Ben denizbanktan alıyordumAnladım başka banka bakayım o zaman. Teşekkürler
Benim eşim esnaf emlak ve çöp vergi borclari yok tam olarak bilmiyorum ama son çıkan ekonomi paketinde eşim esnaflar için vergi borçları siliniyor demisti bunlar için geçerli mi tam bilmiyorum bir araştır istersen ceyceyim...Selam kızlar. Bir şey danışacaktım . En az 10 senelil birikmiş dükkan emlak vergisi ve çöp vergisi borcum var. Yapılandırmalardada yetişemedim kaldı. Şimdi ödemek istesem taksit yaparlar mı? Ya da seçimleri mi beklesem faiz affı falan çıkar diye? Bilgisi olan var mı?
Çöp vergisini kiracının ödemesi lazım ama ödeyenine rastlamadımBenim eşim esnaf emlak ve çöp vergi borclari yok tam olarak bilmiyorum ama son çıkan ekonomi paketinde eşim esnaflar için vergi borçları siliniyor demisti bunlar için geçerli mi tam bilmiyorum bir araştır istersen ceyceyim...
Allah Allah biz kiraciyken de kendimiz ödüyorduk.. İşyeri kullanım hakkı kimdeyse çevre temizlik vergisini onun ödemesi lazım.. Hatta sanal ofis kullanan kiracılar bile ödüyorlar çevre temizlik vergisi... Sözleşmenizde yazmıyor mu ceyceyim.. Şikayet etsen kiracıyı çıkarma hakkın bile var...Çöp vergisini kiracının ödemesi lazım ama ödeyenine rastlamadım
Başka şehirde olduğundan uğraşmadım. Araştırayım bakayım belediyeden toplam borcu. Korkuyorum da öğrenmektenAllah Allah biz kiraciyken de kendimiz ödüyorduk.. İşyeri kullanım hakkı kimdeyse çevre temizlik vergisini onun ödemesi lazım.. Hatta sanal ofis kullanan kiracılar bile ödüyorlar çevre temizlik vergisi... Sözleşmenizde yazmıyor mu ceyceyim.. Şikayet etsen kiracıyı çıkarma hakkın bile var...
Altın gördüğü yeri unutmazmış bencede çıkacak, uzun vadede çok iyi kazandırıyor hiçbir zaman 2 sene önceki fiyattan alamıyorsun sadece biraz sabırUzmanından altın tavsiyeleri kızlar
Bencede yaza yükselecek ama 540 seviyelerini görür mü bilmiyorum.. Artık eskisi kadar sert yükselişler olmayacak diyor çok uzman.. Eski fiyatını toparlaması iki seneyi bulur diyorlardı tabii herhangi bir kaos olmazsa...Uzmanından altın tavsiyeleri kızlar
500 leri görecek eminim ben ama param bitti artık alamıyorumBencede yaza yükselecek ama 540 seviyelerini görür mü bilmiyorum.. Artık eskisi kadar sert yükselişler olmayacak diyor çok uzman.. Eski fiyatını toparlaması iki seneyi bulur diyorlardı tabii herhangi bir kaos olmazsa...
Bende alamıyorum artık belkide oyuzden yükseliyordur biz elimizi çektik ya500 leri görecek eminim ben ama param bitti artık alamıyorum
Canım bildiğim kadarıyla anlaşmalı olan bankaların kreei kartlarına taksit yapılabiliyor oda sınırlı mesela 4 taksit gibi belediyeye görede değişebilirSelam kızlar. Bir şey danışacaktım . En az 10 senelil birikmiş dükkan emlak vergisi ve çöp vergisi borcum var. Yapılandırmalardada yetişemedim kaldı. Şimdi ödemek istesem taksit yaparlar mı? Ya da seçimleri mi beklesem faiz affı falan çıkar diye? Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?