Ne güzel işte kıskanmıyor benimsemiş bebeği çok şanslısın

İşcep ten gümüş alınmıyor sinir oldum. Garanti bankası var bir de ordan alınıyormu ki? Başkada hesabım yok

Selam kızlar. Bir şey danışacaktım . En az 10 senelil birikmiş dükkan emlak vergisi ve çöp vergisi borcum var. Yapılandırmalardada yetişemedim kaldı. Şimdi ödemek istesem taksit yaparlar mı? Ya da seçimleri mi beklesem faiz affı falan çıkar diye? Bilgisi olan var mı?

Benim eşim esnaf emlak ve çöp vergi borclari yok tam olarak bilmiyorum ama son çıkan ekonomi paketinde eşim esnaflar için vergi borçları siliniyor demisti bunlar için geçerli mi tam bilmiyorum bir araştır istersen ceyceyim...

Çöp vergisini kiracının ödemesi lazım ama ödeyenine rastlamadım

Uzmanından altın tavsiyeleri kızlar

Eklentiler

• F1A1F2A3-C818-47B7-9A78-5BCE4F6B34A2.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 42
  • CBEBE02B-8C36-48F9-A9BE-4BB4716A24E4.webp
    50 KB · Görüntüleme: 39
  • C6DA3373-3144-40E3-97DB-A87687CF6F4E.webp
    44 KB · Görüntüleme: 41
Çöp vergisini kiracının ödemesi lazım ama ödeyenine rastlamadım
Allah Allah biz kiraciyken de kendimiz ödüyorduk.. İşyeri kullanım hakkı kimdeyse çevre temizlik vergisini onun ödemesi lazım.. Hatta sanal ofis kullanan kiracılar bile ödüyorlar çevre temizlik vergisi... Sözleşmenizde yazmıyor mu ceyceyim.. Şikayet etsen kiracıyı çıkarma hakkın bile var...

Başka şehirde olduğundan uğraşmadım. Araştırayım bakayım belediyeden toplam borcu. Korkuyorum da öğrenmekten

Uzmanından altın tavsiyeleri kızlar
Bencede yaza yükselecek ama 540 seviyelerini görür mü bilmiyorum.. Artık eskisi kadar sert yükselişler olmayacak diyor çok uzman.. Eski fiyatını toparlaması iki seneyi bulur diyorlardı tabii herhangi bir kaos olmazsa...

500 leri görecek eminim ben ama param bitti artık alamıyorum

Canım bildiğim kadarıyla anlaşmalı olan bankaların kreei kartlarına taksit yapılabiliyor oda sınırlı mesela 4 taksit gibi belediyeye görede değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…