Sanirim

Tek bildigim parali grup ozel grup gibi olaylari yoktur, paylasirsa herkese paylasir.
Ama ne paylasicak bilemiyorum.

Merhaba kizlar
Bugun tazminatin bir kismiyla altin aldim sari sari ilk askim
Nasilsiniz
Arada okuyorum ama yetisemiyorum
Coinler fena degil bir kac gundur anlik kar edince iceriden cekiyorum
Sizinle sohbet etmeyi cok ozledim

Merhaba kizlar
Bugun tazminatin bir kismiyla altin aldim sari sari ilk askim
Nasilsiniz
Arada okuyorum ama yetisemiyorum
Coinler fena degil bir kac gundur anlik kar edince iceriden cekiyorum
Sizinle sohbet etmeyi cok ozledim
Sen nerelerdesin ya?bugün aklıma geldi sen Bibibella , Led_BiR_Vele_DisTiri hiç göremiyoruz sizi.özlüyoruz ama sissiz eksiğiz.

Sen nerelerdesin ya?bugün aklıma geldi sen Bibibella , Led_BiR_Vele_DisTiri hiç göremiyoruz sizi.özlüyoruz ama sissiz eksiğiz.

Yuppicim ben bu hafta dusuk tansiyondan yuksek tansiyona dogru ufak bir gecis yaptim once bir kac gun burnum kanadi sonra artinca huylandim basimda patlicak gibiydi olctum yuksek hele kucuk 9 10 arasi ki normalde 6 7dir
O gun limon yedim su fln ayakta gecirdim
Ama ne telefon ne bsy gordu gozum
Tuzu kestim hemen
Bu seferde bunu buldum ben aliskinim bayiltan ama bsy cikmayan seylere
Birde sey annem 2. Evliligini yapacak yarin gelecekler ona yardim ettim kendi evimden bardak vs ayarladim yikanip utulenecekleri ayarladim hallettim

Ya resmen önce üzüldüm sonra nedense çok mutlu oldum annen için sanki çok çok mutlu.olacak gibi hissettim

O.yuzden üzgünüm mu secsem mükemmel mi desem bilemedim

Hem geçmiş olsunn hem hayırlı olsun inşallah

Off ben borsadan anlamam % kaç kar yapar kızlar ona göre coinden çıkıp borsaya aktarıyım
Bende anlamıyorum canım.malum şahıs twitterda paylaşmış ben söyledikten sonra 27. Sn de tavan yapar, ertesi gün tavan açar yazmış.buda 2 günde yüzde 20 demek.tabii ben adamı tanımadığımdan fazlasımı olur, yoksa dedikleri olmazmı yorum yapamıyorum.morcum yorumlasın nasıl olur mor

Geçmiş olsun canım.evet daha öncede baya doktor gezmiştin hatırlıyorum, nedeni ne belli değildi.tansiyonun nasıl öyle oynak ya, çok dikkat et.takip eden bir doktor vardır umarım.Annen adınada mutlu oldum umarım çok mutlu olur.

Ayy emoji secemedim
Cok gecmis olsun kuzum. Annen icin cok mutluyum her sey guzel olsunnn darisi basima bi de

Benim de adami tanimiyorum deme hakkim var mi

Saka saka
Dediyse olur. Onda sıkıntı yok
Muhtemelen 2 3 dakikada tavana kitler o paylasirsa.
5. Tavanda yakalarsan sanslisin da demis ama baska bisiy icin mi dedi bunu acaba

Son düzenleme:
Hahahah ben borsacı kimliğinden bahsettim, hani daha bi ağalığını görmedim doktorumun dediği boyna küfrünü gördük.

Ay cok tesekkur ederim
Yok ben cok mutluyum simdilik sorun olacak birsey yok adam iyi biri ve bizide hayatina dahil ediyor cok heyecanli bize usaktan deri canta almis cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…