- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.621
H
Yani umarım bizi batırmazlarda bu sene.tabi 2020 yılı altın çağıydı borsanın diyorlar.ben 1 tavan görsem kaçacam artık an itibariyle verdim kararıbu nedir yaa, yıldın yıldım.pazartesi twitterdan herkesemi paylaşacakmış?
Az önce gördüm, ilk 27 sn de tavan yapar demişSanirim
Tek bildigim parali grup ozel grup gibi olaylari yoktur, paylasirsa herkese paylasir.
Ama ne paylasicak bilemiyorum.
Sen nerelerdesin ya?bugün aklıma geldi senMerhaba kizlar
Bugun tazminatin bir kismiyla altin aldim sari sari ilk askim
Nasilsiniz
Arada okuyorum ama yetisemiyorum
Coinler fena degil bir kac gundur anlik kar edince iceriden cekiyorum
Sizinle sohbet etmeyi cok ozledim
Az önce gördüm, ilk 27 sn de tavan yapar demişpazartesi işi gücü bırakıp ekranamı kitlenecez
Off ben borsadan anlamam % kaç kar yapar kızlar ona göre coinden çıkıp borsaya aktarıyımAz önce gördüm, ilk 27 sn de tavan yapar demişpazartesi işi gücü bırakıp ekranamı kitlenecez
Sen nerelerdesin ya?bugün aklıma geldi senBibibella , Led_BiR_Vele_DisTiri hiç göremiyoruz sizi.özlüyoruz ama sissiz eksiğiz.
Yuppicim ben bu hafta dusuk tansiyondan yuksek tansiyona dogru ufak bir gecis yaptim once bir kac gun burnum kanadi sonra artinca huylandim basimda patlicak gibiydi olctum yuksek hele kucuk 9 10 arasi ki normalde 6 7dir
O gun limon yedim su fln ayakta gecirdim
Ama ne telefon ne bsy gordu gozum
Tuzu kestim hemen
Bu seferde bunu buldum ben aliskinim bayiltan ama bsy cikmayan seylere
Birde sey annem 2. Evliligini yapacak yarin gelecekler ona yardim ettim kendi evimden bardak vs ayarladim yikanip utulenecekleri ayarladim hallettim
Bende anlamıyorum canım.malum şahıs twitterda paylaşmış ben söyledikten sonra 27. Sn de tavan yapar, ertesi gün tavan açar yazmış.buda 2 günde yüzde 20 demek.tabii ben adamı tanımadığımdan fazlasımı olur, yoksa dedikleri olmazmı yorum yapamıyorum.morcum yorumlasın nasıl olur morOff ben borsadan anlamam % kaç kar yapar kızlar ona göre coinden çıkıp borsaya aktarıyım
Geçmiş olsun canım.evet daha öncede baya doktor gezmiştin hatırlıyorum, nedeni ne belli değildi.tansiyonun nasıl öyle oynak ya, çok dikkat et.takip eden bir doktor vardır umarım.Annen adınada mutlu oldum umarım çok mutlu olur.Yuppicim ben bu hafta dusuk tansiyondan yuksek tansiyona dogru ufak bir gecis yaptim once bir kac gun burnum kanadi sonra artinca huylandim basimda patlicak gibiydi olctum yuksek hele kucuk 9 10 arasi ki normalde 6 7dir
Tuzu kestim hemen
Birde sey annem 2. Evliligini yapacak yarin gelecekler ona yardim ettim kendi evimden bardak vs ayarladim yikanip utulenecekleri ayarladim hallettim
Yuppicim ben bu hafta dusuk tansiyondan yuksek tansiyona dogru ufak bir gecis yaptim once bir kac gun burnum kanadi sonra artinca huylandim basimda patlicak gibiydi olctum yuksek hele kucuk 9 10 arasi ki normalde 6 7dir
Tuzu kestim hemen
Bende anlamıyorum canım.malum şahıs twitterda paylaşmış ben söyledikten sonra 27. Sn de tavan yapar, ertesi gün tavan açar yazmış.buda 2 günde yüzde 20 demek.tabii ben adamı tanımadığımdan fazlasımı olur, yoksa dedikleri olmazmı yorum yapamıyorum.morcum yorumlasın nasıl olur mor
HahahahAyy emoji secemedim
Cok gecmis olsun kuzum. Annen icin cok mutluyum her sey guzel olsunnndarisi basima bi de
Benim de adami tanimiyorum deme hakkim var mi
Saka saka
Dediyse olur. Onda sıkıntı yok
Muhtemelen 2 3 dakikada tavana kitler o paylasirsa.
Bende anlamıyorum canım.malum şahıs twitterda paylaşmış ben söyledikten sonra 27. Sn de tavan yapar, ertesi gün tavan açar yazmış.buda 2 günde yüzde 20 demek.tabii ben adamı tanımadığımdan fazlasımı olur, yoksa dedikleri olmazmı yorum yapamıyorum.morcum yorumlasın nasıl olur mor
zenginlik var mı zenginlik?Bozoğu takip etmeyen kalmadıgina göre kopyala yapıştır yapmiyorum bende artikgörenler yapsın yavriler bu ara goremiyorum pek yoğunda degilim ama bilmiyorum neyim
Ya resmen önce üzüldüm sonra nedense çok mutlu oldum annen için sanki çok çok mutlu.olacak gibi hissettim
O.yuzden üzgünüm mu secsem mükemmel mi desem bilemedim
Hem geçmiş olsunn hem hayırlı olsun inşallah
Yaaaa ben takip etmiyorum gördükçe paylaş lütfenBozoğu takip etmeyen kalmadıgina göre kopyala yapıştır yapmiyorum bende artikgörenler yapsın yavriler bu ara goremiyorum pek yoğunda degilim ama bilmiyorum neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?