O konuyu diyabete bagladik birde gecen gittim burnumun sag tarafi tamamen tikali hic bir tibbi bilgi olmadan gorebildim oda yaparmis
Diyabet icinde gitmem lazim bu ara kutkut kalbim

Muhtemelen stres kaynakli oldu. Yada pisbogazimdan. Bilmiyorum

Ayy darisi basiniza kuzummm
Ya artik borsaya giris yapayim bence

Cok yoruldum kizlar yaa
Yarinida atlatsak
Birde yarin esimin dogumgunu cok kotu patladim

Aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın valla burda biri kazandım deyince çok seviniyorum ama efsun deyince 2 kat seviniyorum
Yaa çok iyisiniz art niyetsiz... :)))

İyiki tanıştık benim adıma ne düşünüp istiyosanız nasıl dualar ediyorsanız Allah sizlere kat kat fazlasını nasip etsin canım arkadaşlarım

İyiki tanıştık benim adıma ne düşünüp istiyosanız nasıl dualar ediyorsanız Allah sizlere kat kat fazlasını nasip etsin canım arkadaşlarım

Efsuuun bende ayni seyleri dusunuyorum o kdr seviniyorumki
Bebek nasil sen nasilsin?

tanımasak da reelde güzel kalbin taa buradan belli oluyor.

Merhaba kizlar
Bugun tazminatin bir kismiyla altin aldim sari sari ilk askim
Nasilsiniz
Arada okuyorum ama yetisemiyorum
Coinler fena degil bir kac gundur anlik kar edince iceriden cekiyorum
Sizinle sohbet etmeyi cok ozledim
Merhabaa :) bereketli olsn

Bugün gerginim ben biraz çünkü bebeğim huysuz ağlıyor sürekli sanırım gaz sancıları ufaktan ben geliyorum diyor artık.

Sen nasılsın?

Merhabaa :) bereketli olsn

Bugün gerginim ben biraz çünkü bebeğim huysuz ağlıyor sürekli sanırım gaz sancıları ufaktan ben geliyorum diyor artık.

Sen nasılsın?

Yaa gercektenmi
Dunyaya geldigini anliyor korkuyordur koynundan ayirma nolur erken dogdu kiyamam
Senin kokunun oldugu bir kiyafet besikte sakinlestirir
Tadini cikar nolur

Rabbim şifa versin canım ❣
Annene mutluluklar

Moralim bozuk biraz.
Hisseler de tuzu biberi oldu
Genel ruh halim depresif nedense bu aralar
Off hepimizde aynı durum var üstümüze depresyon tozumu döktüler naptılar ya benimde genel olarak keyfim yok, borsa da öyle kazanan yokki, bu ara bişeyler dönüyorda hayırlısı.acil lazım olmayan paraysa zarar diye düşünme elbet çıkar diye düşünüyorum, yani umarım öyle olur yoksa topikçe batarız

Açıkçası bugün epeyi ağladım.
Hala da gözlerim dolu dolu.
Ciddi moralsizim.
Depresif bir ruh hali var iki gündür üstümde.

Tek mevzu borsa değil be canım.
Para gider gelir.
Genel olarak hiç iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…