- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.661
Gerçekten öyle oldu ah cnm yavrumEfsun64
Kesinlikle bebeginin sansi, kismeti.
Kipkirmizi günde cimbizla secilmis gibi senin kagitlar yesilömrü boyunca böyle şansli olsun
Tabiki öyle, hayat bazen bizi çok zorlar, hepsi üst üste gelir.bir haftadır bendede var o depresyon hali.çok oraya odaklanmak istemiyorum, çünkü odaklanınca daha kötü oluyorumTek mevzu borsa değil be canım.
Para gider gelir.
Genel olarak hiç iyi hissetmiyorum
tanımasak da reelde güzel kalbin taa buradan belli oluyor.
Hep kucak istiyor ananesini bile ayırt etmiş o gelene kadar ağladı öğlen biliyo musun :) annem kucağına alınca sakinleştiYaa gercektenmi
Dunyaya geldigini anliyor korkuyordur koynundan ayirma nolur erken dogdu kiyamam
Senin kokunun oldugu bir kiyafet besikte sakinlestirir
Tadini cikar nolur
Ne oldu yaa hayırdırAçıkçası bugün epeyi ağladım.
Hala da gözlerim dolu dolu.
Ciddi moralsizim.
Depresif bir ruh hali var iki gündür üstümde.
Tek mevzu borsa değil be canım.
Para gider gelir.
Genel olarak hiç iyi hissetmiyorum
Açıkçası bugün epeyi ağladım.
Hala da gözlerim dolu dolu.
Ciddi moralsizim.
Depresif bir ruh hali var iki gündür üstümde.
Hep kucak istiyor ananesini bile ayırt etmiş o gelene kadar ağladı öğlen biliyo musun :) annem kucağına alınca sakinleşti
Ne oldu yaa hayırdır( genel olarak insanlık bu halde gerçekten...
Doktorum noldu gel sarilalim
Bende emme basma tulumba gibiyim iki ileri bir geri
Bende agladim bugun
Hemde caddede yururken
Baya hickira hickira
Allahtan kimse yoktu
Gecti sonra
Hepimiz aynıyız doktorum hıçkıra hıçkıra ağlayıp,yeterrrr diye bağırıp rahatlamak istiyorum..Seviyorum sizi kızlar.
Bir şey olduğundan değil birikmistim bayadir.
Patladım bugün.
Kızımda canımı sıktı biraz.
Farkındadır heraldeYa anneanne tehlikenin farkinda mi acabaaa
Niye yazmışki acabasevgili bulup beni unutan kuzene kızgınım ya.yarım saat önce whatsaba yazmış:ne yapıyorsun kuzen?bende ki cevap:hiççç ölü taklidi yapıyorummm
ne bileyim ama borç istemek için yazmamıştır herhaldeNiye yazmışki acaba
Genelde buldumcuklar araları bozulunca yada karşı taraf için bişey yapmak isteyip fikir bulamadıklarında yazarlarda ondan dedimne bileyim ama borç istemek için yazmamıştır herhalde
bu meraktannn.bu kadın niye yazmıyor ki diye aklı karışmış.o peşimde koşsun bananee.ders çalışıyoruz meşgulüm dedim hımmmm dedi sadece.yazacak hal de bırakmadım yaniiGenelde buldumcuklar araları bozulunca yada karşı taraf için bişey yapmak isteyip fikir bulamadıklarında yazarlarda ondan dedimhangi şık olaki
Genelde buldumcuklar araları bozulunca yada karşı taraf için bişey yapmak isteyip fikir bulamadıklarında yazarlarda ondan dedimhangi şık olaki
Seviyorum sizi kızlar.
Bir şey olduğundan değil birikmistim bayadir.
Patladım bugün.
Kızımda canımı sıktı biraz.
uyuttum deyince komiğime gidiyor.aklıma ninni falan da söyledi mi acaba diye deli deli düşünceler geliyorBenim icin de böyle düsünmüyorsun insallah.
Bak adami uyuttum geldim yine
Ne icin? Sizin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?