Tek mevzu borsa değil be canım.
Para gider gelir.
Genel olarak hiç iyi hissetmiyorum
Tabiki öyle, hayat bazen bizi çok zorlar, hepsi üst üste gelir.bir haftadır bendede var o depresyon hali.çok oraya odaklanmak istemiyorum, çünkü odaklanınca daha kötü oluyorum sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı yerindeyse kalan herşey çözülüyor, kendimi onla avutuyorum bende.

Yaa gercektenmi
Dunyaya geldigini anliyor korkuyordur koynundan ayirma nolur erken dogdu kiyamam
Senin kokunun oldugu bir kiyafet besikte sakinlestirir
Tadini cikar nolur
Hep kucak istiyor ananesini bile ayırt etmiş o gelene kadar ağladı öğlen biliyo musun :) annem kucağına alınca sakinleşti

Açıkçası bugün epeyi ağladım.
Hala da gözlerim dolu dolu.
Ciddi moralsizim.
Depresif bir ruh hali var iki gündür üstümde.

Bende agladim bugun
Hemde caddede yururken
Baya hickira hickira
Allahtan kimse yoktu
Gecti sonra

Ne oldu yaa hayırdır ( genel olarak insanlık bu halde gerçekten...

Doktorum noldu gel sarilalim
Bende emme basma tulumba gibiyim iki ileri bir geri

Bende agladim bugun
Hemde caddede yururken
Baya hickira hickira
Allahtan kimse yoktu
Gecti sonra

Seviyorum sizi kızlar.
Bir şey olduğundan değil birikmistim bayadir.
Patladım bugün.
Kızımda canımı sıktı biraz.

Seviyorum sizi kızlar.
Patladım bugün.
Hepimiz aynıyız doktorum hıçkıra hıçkıra ağlayıp,yeterrrr diye bağırıp rahatlamak istiyorum..
Kızın kaç yaşında küçük mü..

Genelde buldumcuklar araları bozulunca yada karşı taraf için bişey yapmak isteyip fikir bulamadıklarında yazarlarda ondan dedim hangi şık olaki
bu meraktannn.bu kadın niye yazmıyor ki diye aklı karışmış.o peşimde koşsun bananee.ders çalışıyoruz meşgulüm dedim hımmmm dedi sadece.yazacak hal de bırakmadım yanii

Genelde buldumcuklar araları bozulunca yada karşı taraf için bişey yapmak isteyip fikir bulamadıklarında yazarlarda ondan dedim hangi şık olaki

Benim icin de böyle düsünmüyorsun insallah.
Bak adami uyuttum geldim yine
Ne icin? Sizin icin

Seviyorum sizi kızlar.
Patladım bugün.

Bu günlerde herkes böyle. Herkes mutsuz, gergin. Havanin melankolisi de biraz etkiledi galiba. Iyi geldi mi aglamak? Ben biraz rahatliyorum agliyinca.

Ben simdilik iyiyim sükür. 2 hafta önce az kiyametler koparmadim rahatladim icimdekini kustum o ara. Simdi iyiyim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…