- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.681
Yok be canımBenim icin de böyle düsünmüyorsun insallah.
Bak adami uyuttum geldim yine
Ne icin? Sizin icin
uyuttum deyince komiğime gidiyor.aklıma ninni falan da söyledi mi acaba diye deli deli düşünceler geliyor
aaaaa bazı kız arkadaşlarımı hatırlattın bana.tıpkı anlattığın gibi oldu olaylarYok be canımşimdi bu modeller normalde hergün senle mutlaka yazışır yada arar, sık sık görüşürsün, yalnızken seni bezdirene kadar yalnız olduklarını anlatırlar, birinden hoşlanınca anlatır anlatırlar, seni böyle sömürürler ,sonra birini bulunca hooop yok olurlar.ceyceyin kuzeni için demiyorum ben bunu, kendi tecrübelerimden bikaç arkadaşım dediğim şahıs böyle yaptı.
Yok be canımşimdi bu modeller normalde hergün senle mutlaka yazışır yada arar, sık sık görüşürsün, yalnızken seni bezdirene kadar yalnız olduklarını anlatırlar, birinden hoşlanınca anlatır anlatırlar, seni böyle sömürürler ,sonra birini bulunca hooop yok olurlar.ceyceyin kuzeni için demiyorum ben bunu, kendi tecrübelerimden bikaç arkadaşım dediğim şahıs böyle yaptı.
yok olanın burnundan fitil fitil getiririm.kuzene daha neler yapacağımmm mumla arayacak beni yalvaracakBenim farkim birini bulunca hooop yok olmak yerine daha cok basiniza bela olmak
Herkesin hayatında vardır böyleleri zatenaaaaa bazı kız arkadaşlarımı hatırlattın bana.tıpkı anlattığın gibi oldu olaylar
bir de şu tiplerden gına geldi.onun maddi durumu kötüyken anlayışlı olursun bazı şeyleri sen üstlenirsin yemek sinema vs.ama haspam maaşa geçince seni tanımaz beğenmez bir havalara girerHerkesin hayatında vardır böyleleri zatenAllah uzak tutsun.
Eyvah eyvah sen yaparsın ceycey yandı kuzenyok olanın burnundan fitil fitil getiririm.kuzene daha neler yapacağımmm mumla arayacak beni yalvaracak
Valla hayat mottom artık acıma yetime döner ...bir de şu tiplerden gına geldi.onun maddi durumu kötüyken anlayışlı olursun bazı şeyleri sen üstlenirsin yemek sinema vs.ama haspam maaşa geçince seni tanımaz beğenmez bir havalara girer
bir de şu tiplerden gına geldi.onun maddi durumu kötüyken anlayışlı olursun bazı şeyleri sen üstlenirsin yemek sinema vs.ama haspam maaşa geçince seni tanımaz beğenmez bir havalara girer
onlar üniversite yıllarında kaldı.biraz da kızın sınıf velilerinden kazık yiyince akıllandım.son 2 yıldır arkadaş olma şartım en az kendi yağında kavrulması oldu.kendini geçindiremeyen arkadaş almıyorummm.fakir olmasında sakınca yok ben de fakirim zaten ha ha haBen dolayli olsa da zengin oldum ama hala size ne katabilirim diye cabaliyorum oh allaha sukur bu sinifa da girmedim
Ah be canım bu bahsettiklerimiz zamanında yıllarımızı verdiğimiz, dost sandığımız insanlar.şu an kafam rahat kimseden beklentim yok, kimseninde benden beklentisi olmasın modundayımBen dolayli olsa da zengin oldum ama hala size ne katabilirim diye cabaliyorum oh allaha sukur bu sinifa da girmedim
tek başına çık avm gez kızılayda gez ister alışveriş yap ister yapma.karışanın yok kıskananın yok laf sokanın yok.yalnızlıkta güzel bazenAh be canım bu bahsettiklerimiz zamanında yıllarımızı verdiğimiz, dost sandığımız insanlar.şu an kafam rahat kimseden beklentim yok, kimseninde benden beklentisi olmasın modundayımyaş 40 a yaklaşınca insan daha çok kendine dönüyor
Ah be canım bu bahsettiklerimiz zamanında yıllarımızı verdiğimiz, dost sandığımız insanlar.şu an kafam rahat kimseden beklentim yok, kimseninde benden beklentisi olmasın modundayımyaş 40 a yaklaşınca insan daha çok kendine dönüyor
ben üniversite yıllarında kimseyle çıkmadım sadece sosyal erkek arkadaşlarım oldu.potansiyel risk oldum bazı kızlara bu yüzden .ne zaman sevgilileriyle oturanların yanına gitsem rahatsız oluyorlardı.öyle ahım şahım güzel de değilim.ama ilişki beklentim olmadığından rahatça muhabbet ederdim erkek arkadaşlarla bundan da rahatsız olurlardı.zorla mı sevgilim olacak yahuuu istemiyorumm diye bağırasım vardıYahu benim butun kadin arkadaslarim, esimi kaybedince bana sirtini döndü.
Beni kocalarini ayartacak bir tehdit unsuru olarak gorduler. Ben de napiym geyige vurdum. Afedersiniz sizi tedirgin ettim, söz bi daha dunyaya gelirsem bu kadar afet olmayacagim diye
Keske sevgili bulup beni unutsalardi
ben üniversite yıllarında kimseyle çıkmadım sadece sosyal erkek arkadaşlarım oldu.potansiyel risk oldum bazı kızlara bu yüzden .ne zaman sevgilileriyle oturanların yanına gitsem rahatsız oluyorlardı.öyle ahım şahım güzel de değilim.ama ilişki beklentim olmadığından rahatça muhabbet ederdim erkek arkadaşlarla bundan da rahatsız olurlardı.zorla mı sevgilim olacak yahuuu istemiyorumm diye bağırasım vardı
Valla öyle.zamanında bu insanlara ayıracağım vakti sokak hayvanlarına ayırsam daha doğru bir iş yapmış olurdum.Ben hep şöyle derdim, sevgilim olsada arkadaşlarımla olan ilişkimi değiştirmem, değiştirmedimde, ama bunları yaşadıkça yanlış yaptığımı anladım.ben sevgilimleyken ağlaya ağlaya arayıp kötüyüm diyen arkadaşıma koştum sevgilimi bırakıp, ki nadir görüşebiliyorduk sevgilimle o zamanlar, aynı arkadaşım sevgilisiyle proğramı olabilir diye , dikkatinizi çekerim o an sevgilisiyle değil adam ararsa diye , benimle buluşmadıtek başına çık avm gez kızılayda gez ister alışveriş yap ister yapma.karışanın yok kıskananın yok laf sokanın yok.yalnızlıkta güzel bazen
adamın asabını bozma 1 aydır zayıflayacağım diye uğraşıyorum bir alıyorum bir veriyorum olmuyor.haline şükretBen de cok guzel degilim de biraz curetkarim
Biraz da tehlikeliyim, son hamlemden anlasildigi uzere.
Halbuki cok daha ates eden kizlar var valla.
Benim bi kere popom yok. Poposuz kadin mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?