- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.701
adamın asabını bozma 1 aydır zayıflayacağım diye uğraşıyorum bir alıyorum bir veriyorum olmuyor.haline şükret
ben otel stajında 42 ye düşmüştüm bi ara.13 kat dolanıyordum gün boyu44 kiloya dustum ceycey, insanliktan ciktim
Yooo, ben gördüm çok da güzelsin kesinlikleBen de cok guzel degilim de biraz curetkarim
bak ben de fena sayılmam da kısayım yahuu kısaaa.bunun da çaresi yokkkYooo, ben gördüm çok da güzelsin kesinlikle
ben otel stajında 42 ye düşmüştüm bi ara.13 kat dolanıyordum gün boyu
Yooo, ben gördüm çok da güzelsin kesinlikle
Arkadaslar o yazdığınız kilolarda oldugumu hıc hatırlamıyorum ben ya evlenirken 52yydim en düşük bu kalmış aklımda
Ya işte hayat böyle morcum,insanlar nankörYahu benim butun kadin arkadaslarim, esimi kaybedince bana sirtini döndü.
Beni kocalarini ayartacak bir tehdit unsuru olarak gorduler. Ben de napiym geyige vurdum. Afedersiniz sizi tedirgin ettim, söz bi daha dunyaya gelirsem bu kadar afet olmayacagim diye
Keske sevgili bulup beni unutsalardi
Erkek arkadaslarim da sirayla sansini denemeye kalkti. Onlara da bir perde.
Sonra portakal bosluga dustu, portakal kafayi yedi
Ya işte hayat böyle morcum,insanlar nankör, zamanla anlıyorsun kim ne niyetle yanında.birde zamanla, özelliklede 30 dan sonra bu hayatta kimseye ihtiyacın olmadığını anlıyorsun.Bazı ilişkilerin karşılıklı çıkara dayalı olduğunu filan.Ben artık bana dert değilde keyif veren, anımı güzel geçirebileceğim, art niyetsiz insanlarla görüşmeyi tercih ediyorum.onlarda çok nadir zaten.kalan zamanım tamamen kendime aiten iyi arkadaşım dostum kendimim.istediğimi yapıyorun oh mis
Boy mu o nedir kiBoy kac
Boy muhim
+500000000Ya işte hayat böyle morcum,insanlar nankörzamanla anlıyorsun kim ne niyetle yanında.birde zamanla, özelliklede 30 dan sonra bu hayatta kimseye ihtiyacın olmadığını anlıyorsun.Bazı ilişkilerin karşılıklı çıkara dayalı olduğunu filan.Ben artık bana dert değilde keyif veren, anımı güzel geçirebileceğim, art niyetsiz insanlarla görüşmeyi tercih ediyorum.onlarda çok nadir zaten.kalan zamanım tamamen kendime ait en iyi arkadaşım dostum kendimim.istediğimi yapıyorum oh mis
Sanada popo yaptıralım taktın popoyaBen de cok guzel degilim de biraz curetkarim
Biraz da tehlikeliyim, son hamlemden anlasildigi uzere.
Aklima koydugumu yaparim
Halbuki cok daha ates eden kizlar var valla.
Benim bi kere popom yok. Poposuz kadin mi olur
Ben kendimi bildim bileli uğraşıyorumadamın asabını bozma 1 aydır zayıflayacağım diye uğraşıyorum bir alıyorum bir veriyorum olmuyor.haline şükret
Sanada popo yaptıralım taktın popoyanapıcan popoyu taşıması zor oluyor büyük olunca
Sarılalım miBen kendimi bildim bileli uğraşıyorum44 kilo diyor yahuuu ben ilkokulda o kilodaydım
bak ben de fena sayılmam da kısayım yahuu kısaaa.bunun da çaresi yokkkyengençin bir tek kırmızı ayakkabıları aklımda kaldı yıllardır gerisini göremedik
Kırmızı ayakkabılar dediğin Amsterdam yazılı heykelin orada cimenlere uzanmış profil fotoğrafım mı yoksa, teeee kaç sene önce profil resmimdi.
vallahi inanılmaz hafıza
Dur, ozelden bir foto atayım , madem :)
Boy konusuna gelince, sherlockun dediği gibi, kısa arkadaş taşıyın yanınızda
Eki Görüntüle 2805127
Ben de 163'üm ama 'sen uzunsun, şuraya uzanıp alır misin?' falan diyorlar bazen, neden? Çünkü daha kısa sosyal çevrenin avantajı
Kilo diyip yarama tuz basmayın, hani yiyip yiyip de kilo almayan gıcık insanlar vardır ya hah o işte bendim ama sonra nolduysa almaya başladım veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?