aradığın arkadaş tam da benim.hem de komşu sayılırız.

evet o fotoğraf.ama ben 1.57 yim kendimden kısa kimi bulayım.bir naim süleymanoğlu vardı o da rahmetli oldu

Kilo diyip yarama tuz basmayın, hani yiyip yiyip de kilo almayan gıcık insanlar vardır ya hah o işte bendim ama sonra nolduysa almaya başladım veremiyorum
Ya ben yiyorum almıyoruma inanmıyorum ya, ciddi hormonal bir sorun yoksa mümkün değil.Yemek var yemek var mesela zayıf arkadaşlarım var benimde,kız çok zayıf mor gibi oda boylu poslun çokda güzeldir kilo alamamaktan dert yanardı hep.biz bunla bir tatile gittik, hep konuşurduk kilo almak için, şunu ye bunu ye diye, yiyorum derdi.Sonra o tatilde farkettimki bu arkadaş yediğini sanıyor sabah kahvaktıda benim yediğimin 4 te 1 ini yiyordu, öğlen çok aç değilim atıştırayım diye bisküvi yiyelim diyorduk, 2 adet bisküvi yiyordu ben 1 paket bisküvi üstüne bilmemne yiyordum akşam yemeğinde 1 er kaşık zeytinyağlı mesela.Makarna yiyor ama 1 kaşık gibi sorsan yiyorum herşeyi ,senin 2 günde yediğini ben 1 öğünde yiyorum ama naberrr

bu rusların en pespayesi bile bizlerden 5 kat bakımlı sinir oluyorum. doğum yaparlar incecik kalırlar kıl tüy sorunları olmaz hepsi uzun saçlıdır saçları parıl parıl parlar.kıyafetleri ilk kez giyilmiş gibidir hep.ayakkabılar da öyle.cilt ışıl ışıl bir de gece hayatında da yorulmak bilmezler.oysa biz bir köşede uyuklarız saat ilerleyince.rus doğaydım keşkemmm

eşim bir aşılansın hapis cezam bitecek.kimseyle görüştürmüyor aile üyeleri de dahil.en iyisi yarın sana telimi vereyimde whatsaptan bari konuşalım.
sen ne zaman dersen o zaman görüşürüz canım , riske atmaya gerek yok.Inşallah bir an önce aşılar gelir,hepimiz oluruz.Ben annemle babam aşı oldu biraz rahatladım, bayadır beklenen işleri yapmaya başladık.hastane işlerini filanda daha rahat yaparız artık.ama tabi çoğunluk aşı olmadığı sürece sisk devam ediyor.önleme devam

evet maalesef annem aşılandı sadece.arabamı bile yıkatmıyorum bir senedir.arada yağmur yıkıyor işte.aşılanınca evden de gidecek ya artık onu da dört gözle bekliyorum.sanki emekli bir adamla yaşar oldum.imdattttt

Valla mora bir teklifte bulundum ben o bana rus geni bağışında bulunacak bende ona popo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…