- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #10.721
aradığın arkadaş tam da benim.hem de komşu sayılırız.Ya işte hayat böyle morcum,insanlar nankörzamanla anlıyorsun kim ne niyetle yanında.birde zamanla, özelliklede 30 dan sonra bu hayatta kimseye ihtiyacın olmadığını anlıyorsun.Bazı ilişkilerin karşılıklı çıkara dayalı olduğunu filan.Ben artık bana dert değilde keyif veren, anımı güzel geçirebileceğim, art niyetsiz insanlarla görüşmeyi tercih ediyorum.onlarda çok nadir zaten.kalan zamanım tamamen kendime ait en iyi arkadaşım dostum kendimim.istediğimi yapıyorum oh mis
ıspanaklı börek yiyorum şu an .midem kazındı uyuyamamOyyy gel gelbizde tontiş güzeliz napalım
ıspanaklı börek yiyorum şu an .midem kazındı uyuyamam
evet o fotoğraf.ama ben 1.57 yim kendimden kısa kimi bulayım.bir naim süleymanoğlu vardı o da rahmetli olduKırmızı ayakkabılar dediğin Amsterdam yazılı heykelin orada cimenlere uzanmış profil fotoğrafım mı yoksa, teeee kaç sene önce profil resmimdi.
vallahi inanılmaz hafıza
Dur, ozelden bir foto atayım , madem :)
Boy konusuna gelince, sherlockun dediği gibi, kısa arkadaş taşıyın yanınızda
Eki Görüntüle 2805127
Ben de 163'üm ama 'sen uzunsun, şuraya uzanıp alır misin?' falan diyorlar bazen, neden? Çünkü daha kısa sosyal çevrenin avantajı
Ya ben yiyorum almıyoruma inanmıyorum ya, ciddi hormonal bir sorun yoksa mümkün değil.Yemek var yemek varKilo diyip yarama tuz basmayın, hani yiyip yiyip de kilo almayan gıcık insanlar vardır ya hah o işte bendim ama sonra nolduysa almaya başladım veremiyorum
Aynen canım senle görüşcez az kaldıaradığın arkadaş tam da benim.hem de komşu sayılırız.
eşim bir aşılansın hapis cezam bitecek.kimseyle görüştürmüyor aile üyeleri de dahil.en iyisi yarın sana telimi vereyimde whatsaptan bari konuşalım.Aynen canım senle görüşcez az kaldı
sen ne zaman dersen o zaman görüşürüz canımeşim bir aşılansın hapis cezam bitecek.kimseyle görüştürmüyor aile üyeleri de dahil.en iyisi yarın sana telimi vereyimde whatsaptan bari konuşalım.
evet maalesef annem aşılandı sadece.arabamı bile yıkatmıyorum bir senedir.arada yağmur yıkıyor işte.aşılanınca evden de gidecek ya artık onu da dört gözle bekliyorum.sanki emekli bir adamla yaşar oldum.imdatttttsen ne zaman dersen o zaman görüşürüz canım, riske atmaya gerek yok.Inşallah bir an önce aşılar gelir,hepimiz oluruz.Ben annemle babam aşı oldu biraz rahatladım, bayadır beklenen işleri yapmaya başladık.hastane işlerini filanda daha rahat yaparız artık.ama tabi çoğunluk aşı olmadığı sürece sisk devam ediyor.önleme devam
Valla mora bir teklifte bulundum benbu rusların en pespayesi bile bizlerden 5 kat bakımlı sinir oluyorum.doğum yaparlar incecik kalırlar kıl tüy sorunları olmaz hepsi uzun saçlıdır saçları parıl parıl parlar.kıyafetleri ilk kez giyilmiş gibidir hep.ayakkabılar da öyle.cilt ışıl ışıl bir de gece hayatında da yorulmak bilmezler.oysa biz bir köşede uyuklarız saat ilerleyince.rus doğaydım keşkemmm
Oyyyy Allah kurtarsın kardeşevet maalesef annem aşılandı sadece.arabamı bile yıkatmıyorum bir senedir.arada yağmur yıkıyor işte.aşılanınca evden de gidecek ya artık onu da dört gözle bekliyorum.sanki emekli bir adamla yaşar oldum.imdattttt
kızı bir rus a mı versem torunlarım güzel olur belkiValla mora bir teklifte bulundum beno bana rus geni bağışında bulunacak bende ona popo
iyi geceler mor.rüyanda bizi göriyi geceler bebekler
Gidiym kivriliym insallah uyurum.
Mor rus erkeklerini tavsiye etmiyordukızı bir rus a mı versem torunlarım güzel olur belki
Mor rus erkeklerini tavsiye etmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?