- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.241
Oooo süper hareket.Yani dolaylı olarak dolar almayı düşünüp girmek alkışı hak ediyorhaha. baktım haftasonu dolar alacak tek yer bu coin platformları, öğrenmeye mecbur kaldım. bugünkü youtube geçmişim sırf -x coin uygulaması nası kullanılır, y coin uygulaması nası kullanılır :)
Sabah açılış fena olacak gibi, öğleden sonra toparlanabilir belki, sabah vurup akşama doğru topluyorlar genelde.
Bizimki viobta pozisyonda, normalde haftasonu bu saatlerde film izler çekirdek çitlerdi, şimdi pc başında piyasa takibinde, yarına mutlu uyanır
Sabah panik satışları olacaktır zannımca, doların hararetli yükselişi, faizin akıbeti, altının çıkışı derken piyasa vurgun yemiş gibi şu an ama piyasa toparlayıcılar devreye girer gibi, bakalım hep birlikte göreceğiz ne olacağını.Bence de aksama dogru toplar. Yesil yakmasa bile idare edilecek kirmizilar olur insallah.
Sabah panik satışları olacaktır zannımca, doların hararetli yükselişi, faizin akıbeti, altının çıkışı derken piyasa vurgun yemiş gibi şu an ama piyasa toparlayıcılar devreye girer gibi, bakalım hep birlikte göreceğiz ne olacağını.
Ada almak isteyen reddedilir mi hiç, şimdi adanda olacaktın
Bende aynı fikirdeyim olay sadece mb başkanı olayı değil farklı şeyler de var gibi acaba milleti galeyane getirip yüksekten verip sonra aşağı mı düşürecekler. Bir yıl içinde bu 4.Başkan değeşimi sanırım onlarda böyle olmadı da neden bunda bu kadar tepki verdi dolar anlayamadım bir türlüÜlke olarak bir düze çıkamadık ya ama doların bu kadar artışı mb başkanı için aNormal geldi bana Allah sonumuzu hayretsin
Inşallah hepimiz karla cikariz bu süreçten
Yine birileri cook zengin olacak bizlerin olmadığı kesinBende aynı fikirdeyim olay sadece mb başkanı olayı değil farklı şeyler de var gibi acaba milleti galeyane getirip yüksekten verip sonra aşağı mı düşürecekler. Bir yıl içinde bu 4.Başkan değeşimi sanırım onlarda böyle olmadı da neden bunda bu kadar tepki verdi dolar anlayamadım bir türlü
Yarın çok değişik birgün olacak, ben hiçbir işlem yapmamayı düşünüyorum.Yarın izleme günü benim için.Hisse filanda almam kim söylerse söylesin.Bakalım yarın doları düşürmek için birşeyler yapacaklar mı, sabaha nasıl bir kurla uyancaz.Durup durup birilerinin cebini doldurmak için birilerini terste bırakıyorlar.Önce millete altını doları aldırdılar uçacak kaçacak diye, sonra düşürüp milleti kaç aydır perişan ettiler.Sonra borsa uçacak kaçacak dediler, ellerindeki hisseleri kitlediler bakalım ne zamana toparlayacak.Balinalar bizden 10 adım öndeler, cumadan önce borsadan çıkıp, kasalarını altın dolarla doldurdular.Panik yapmayın kızlar elbet durulacak
Bir acemi olarak bu gece nakit bulundurmanın önemini öğrendimBende aynı fikirdeyim olay sadece mb başkanı olayı değil farklı şeyler de var gibi acaba milleti galeyane getirip yüksekten verip sonra aşağı mı düşürecekler. Bir yıl içinde bu 4.Başkan değeşimi sanırım onlarda böyle olmadı da neden bunda bu kadar tepki verdi dolar anlayamadım bir türlü
sabah batık hisse peşine düşeceksin değil miiiii?Bir acemi olarak bu gece nakit bulundurmanın önemini öğrendim
Mune simdi bizim butun yatirim altindaydi bu dustugunde baya zarar etmistik simdi tekrar yukseliyor beklesekmi satsak mi ben esime sat diyorum o daha yukselecel diyorSabah panik satışları olacaktır zannımca, doların hararetli yükselişi, faizin akıbeti, altının çıkışı derken piyasa vurgun yemiş gibi şu an ama piyasa toparlayıcılar devreye girer gibi, bakalım hep birlikte göreceğiz ne olacağını.
Ada almak isteyen reddedilir mi hiç, şimdi adanda olacaktın
Aylık %70 toplu alım-%30 nakit planlamıştım şu an az geldisabah batık hisse peşine düşeceksin değil miiiii?ben de ben de
Boyle durumlarda hep denk geldiğim bir Tweet geliyor aklımasabah batık hisse peşine düşeceksin değil miiiii?ben de ben de
Hahh bende vardı bir miktar cesaret edip girememiştim artık onunlarla maliyet düşürürüm sonra H Heytttt be dinledim alişveriş için ayırdığım paramı altına yatırdım ah bilseydim bir gecede bu kadar çıkacağımı bozuk paralarla bile girerdimBir acemi olarak bu gece nakit bulundurmanın önemini öğrendim
Bende öyle düşünüyorum garibanın yüzü güler mi hiç birkaç güne çıkar kokusu. Çarşamba günü toplantı vardı sanırım açıklama yapacaktı cumhurbaşkanı bakalım piyasalar ne tepki verecek o zamanYine birileri cook zengin olacak bizlerin olmadığı kesin
merhaba, ben buraya yazıyorum arada genelde coin muhabbeti yaparım ama buraya çok mesaj yazıldığı için benim tek tük yazılarım farkedilmemiştir :) zaten buraya yazanlar olaya az çok hakimler öyle su bulandırma oyunu yapan da olsa yutmazlar bence.Yok munem arkadaşı ilk defa görüyorum bizim topikte yorum yaparken, yorumu beğenen üyeyide öyle.Yorum sanki dolar-altın forumlarında yazılan, yada twitter hesaplarında yazılan yorumlar gibi.Tek atımlık yorum yapıp su bulandırıp kaçanlardanmı diye test etmek istemiştim
Ya dün tipin biri gelip istanbul sözleşmesi falan alakasız saçmaladı ondan sormuştur yuppi ikinci dalga mı diyemerhaba, ben buraya yazıyorum arada genelde coin muhabbeti yaparım ama buraya çok mesaj yazıldığı için benim tek tük yazılarım farkedilmemiştir :) zaten buraya yazanlar olaya az çok hakimler öyle su bulandırma oyunu yapan da olsa yutmazlar bence.
son günlerde yaşananlar ve bu hafta bizi nelerin beklediği o kadar açık ki uzun uzadıya yazacak bir şey bulamadım. yine de yapayım açıklamasını, gram altın, dolar vs çok yüksek ihtimalle bu hafta önemli yükselişe geçecek. özellikle zamanında gramın yükselişinden etkilenip çok yüksek kurdan alıp yapan ve düştüğü için zarar edenler, bu zarara üzülenler, ciddi mağdur olanlar için bu haftaki yükseliş satıp zararı kurtarma fırsatı olabilir. yatırım tavsiyesi değildir tabii ki de. sabah ola hayrola diyelim.
Ben de ona üzülüyorum biliyor musun güzelim ülkemiz dört bir yanı cennet ama ekonomik olarak yüzümüz hıc gulemiyorSık sık kampüsünün önünden geçtiğim tümosan ilk hedefim, yine senede birkaç gittiğim bolluk gölünde deterjan hammaddesi üretim tesisi olan alkim ikinci. O tesisler orada duruyor o yüzden düşüşleri ancak toplama fırsatı olur. Yaşar erdinç hoca nur içinde yatsın böyle öğretti
Höff bu kadar iyimser olabiliyorum ancak. Tamam borsa için yazdıklarım doğru biliyorum ama milletimize yazık değil mi niye giderek fakirleşiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?