- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.261
şu ada kelimesini ilk okuduğumda coin olan ada olarak algılayıp okuduktan 1 dk sonra falan normal bildiğimiz ada aklıma geldiğine göre ben neye evrildim acabaAda almak isteyen reddedilir mi hiç, şimdi adanda olacaktın
Ben de ilk öyle anladım da utandım yazmayaşu ada kelimesini ilk okuduğumda coin olan ada olarak algılayıp okuduktan 1 dk sonra falan normal bildiğimiz ada aklıma geldiğine göre ben neye evrildim acaba
şu ada kelimesini ilk okuduğumda coin olan ada olarak algılayıp okuduktan 1 dk sonra falan normal bildiğimiz ada aklıma geldiğine göre ben neye evrildim acaba
Ben de ilk öyle anladım da utandım yazmaya
Düşünsene 28 evin yanına bir de ada iyi olurdu aslindaYani adami terkettim de ne oldu?
Kala kala 3 5 ada coine kaldim zaten
Kağıtlar sağlamsa korkmamak gerek ama dediğin gibi giderek fakirleşiyoruz alım gücümüz iyice azalacak insanın normal olarak tüketmesi gereken besinler lüks oluyor altında terste almama rağmen şu an bu kadar çıkmasına sevinemiyorum biliyorum bunlar bize yine eksi olarak dönecekSık sık kampüsünün önünden geçtiğim tümosan ilk hedefim, yine senede birkaç gittiğim bolluk gölünde deterjan hammaddesi üretim tesisi olan alkim ikinci. O tesisler orada duruyor o yüzden düşüşleri ancak toplama fırsatı olur. Yaşar erdinç hoca nur içinde yatsın böyle öğretti
Höff bu kadar iyimser olabiliyorum ancak. Tamam borsa için yazdıklarım doğru biliyorum ama milletimize yazık değil mi niye giderek fakirleşiyoruz
Düşünsene 28 evin yanına bir de ada iyi olurdu aslinda
Buna kader diyoruz iste❤Onla evlensem ev mev almazdim.
Anasi belim ince diye belimi 2 kere saracak altin kemer takacakti bana
Yasim cok kucuk ben evlenmem diye kactim. 3 ay icinde esimle evlendim
Buna kader diyoruz iste❤
hatırlıyorum onu evetYa dün tipin biri gelip istanbul sözleşmesi falan alakasız saçmaladı ondan sormuştur yuppi ikinci dalga mı diye
Cihat dede konuşuyor sandım kız cümlelerini okuyunca
adamı terk et, ada'yı terk etme der susarım, rakamlar konuşur...Yani adami terkettim de ne oldu?
Kala kala 3 5 ada coine kaldim zaten
adamı terk et, ada'yı terk etme der susarım, rakamlar konuşur...
eyvallahyok arkadaşı tanırım ben bdv de yıllardır.düzgün kızdır
kesinlikle :)Sen de benim gibi money talksdiyorsun
Ya kusura bakma ☺ hep bekliyoruz sık gelinmerhaba, ben buraya yazıyorum arada genelde coin muhabbeti yaparım ama buraya çok mesaj yazıldığı için benim tek tük yazılarım farkedilmemiştir :) zaten buraya yazanlar olaya az çok hakimler öyle su bulandırma oyunu yapan da olsa yutmazlar bence.
son günlerde yaşananlar ve bu hafta bizi nelerin beklediği o kadar açık ki uzun uzadıya yazacak bir şey bulamadım. yine de yapayım açıklamasını, gram altın, dolar vs çok yüksek ihtimalle bu hafta önemli yükselişe geçecek. özellikle zamanında gramın yükselişinden etkilenip çok yüksek kurdan alıp yapan ve düştüğü için zarar edenler, bu zarara üzülenler, ciddi mağdur olanlar için bu haftaki yükseliş satıp zararı kurtarma fırsatı olabilir. yatırım tavsiyesi değildir tabii ki de. sabah ola hayrola diyelim.
Gerçekten öyle heryer yıkılıyor kimse uyumuyor..Aman sabahlar olmasintüm ülke ayakta.
Gerçekten öyle heryer yıkılıyor kimse uyumuyor..
Bu gece yanlız kalmazsın morAman sabahlar olmasintüm ülke ayakta.
Bu gece yanlız kalmazsın morzabaha kadar burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?