Sabah 5te yola cikicam öfff.
Allah korusun ama uyuyamiyorum..
Uyku problemi benimde var gece 3 den önce uyuyamıyorum.. hatta geçen gün 5 de uyudum sabah 9 da kalktım.. Oğluma renkleri öğretiyoruz annenin gözleri ne renk diye soruyoruz kırmızı diyor zombi gibi geziyorum

Uyku problemi benimde var gece 3 den önce uyuyamıyorum.. hatta geçen gün 5 de uyudum sabah 9 da kalktım.. Oğluma renkleri öğretiyoruz annenin gözleri ne renk diye soruyoruz kırmızı diyor zombi gibi geziyorum
Yaaa benim 1.5 yaşında velet 2 gündür çiğdem diyor bayılıyor çiğdem yemeye ne istiyorsun diyorum çiğdem diyor de gidi koca izmirli diye seviyorum sipayı

Yaaa benim 1.5 yaşında velet 2 gündür çiğdem diyor bayılıyor çiğdem yemeye ne istiyorsun diyorum çiğdem diyor de gidi koca izmirli diye seviyorum sipayı
Bizimki de çok seviyor eşimle birlikte beyfendinin tabağına hazırlıyoruz.. Kendisi de yiyemiyor elimizle kırıp hazırlıyoruz.. Bazen kızıyorum markette hazır ayıklanmış var ondan alayım ben yiyemiyorum diye eşimde onlar ne şekilde ayiklaniyor asla almam diyor
Sizde çiğdem bizde çekirdek..
Maşallah 1.5 yaşında çiğdem diyen bebeğinize canım bizimki geç konuştu korkuttu biraz bizi..

Yok canım benimki de özel ayıklanmış istiyor o hazır ayiklanmislar çok kötü oluyor ya biz sırayla ayikliyoruz eşim annem ben
Benimki de oyle ahim sahim konuşmuyor ben de pek tedirgindim kızım 2 yaşında çatır çatır konuşuyordu bu adam istediğini söylüyor baba derdirtemiyoruz cocuga mesela ama çiğdem gayet güzel çıkıyor

Uyusana ne çiğdemi ne çekirdeği. Hayatımız çitleniyor şu an zaten

Erkek çocukları kızlara göre daha geç konuşuyormuş 26 aylık olduktan sonra birden açıldı oğlum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…