- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.281
Uyku problemi benimde var gece 3 den önce uyuyamıyorum.. hatta geçen gün 5 de uyudum sabah 9 da kalktım.. Oğluma renkleri öğretiyoruz annenin gözleri ne renk diye soruyoruz kırmızı diyor zombi gibi geziyorumSabah 5te yola cikicam öfff.
Allah korusun ama uyuyamiyorum..
Yaaa benim 1.5 yaşında velet 2 gündür çiğdem diyor bayılıyor çiğdem yemeye ne istiyorsun diyorum çiğdem diyorUyku problemi benimde var gece 3 den önce uyuyamıyorum.. hatta geçen gün 5 de uyudum sabah 9 da kalktım.. Oğluma renkleri öğretiyoruz annenin gözleri ne renk diye soruyoruz kırmızı diyor zombi gibi geziyorum
Bizimki de çok seviyor eşimle birlikte beyfendinin tabağına hazırlıyoruz.. Kendisi de yiyemiyor elimizle kırıp hazırlıyoruz.. Bazen kızıyorum markette hazır ayıklanmış var ondan alayım ben yiyemiyorum diye eşimde onlar ne şekilde ayiklaniyor asla almam diyorYaaa benim 1.5 yaşında velet 2 gündür çiğdem diyor bayılıyor çiğdem yemeye ne istiyorsun diyorum çiğdem diyorde gidi koca izmirli diye seviyorum sipayı
Yok canım benimki de özel ayıklanmış istiyor o hazır ayiklanmislar çok kötü oluyor ya biz sırayla ayikliyoruz eşim annem benBizimki de çok seviyor eşimle birlikte beyfendinin tabağına hazırlıyoruz.. Kendisi de yiyemiyor elimizle kırıp hazırlıyoruz.. Bazen kızıyorum markette hazır ayıklanmış var ondan alayım ben yiyemiyorum diye eşimde onlar ne şekilde ayiklaniyor asla almam diyor
Sizde çiğdem bizde çekirdek..
Maşallah 1.5 yaşında çiğdem diyen bebeğinize canım bizimki geç konuştu korkuttu biraz bizi..
Uyusana ne çiğdemi ne çekirdeği. Hayatımız çitleniyor şu an zatenYok canım benimki de özel ayıklanmış istiyor o hazır ayiklanmislar çok kötü oluyor ya biz sırayla ayikliyoruz eşim annem ben
Benimki de oyle ahim sahim konuşmuyor ben de pek tedirgindim kızım 2 yaşında çatır çatır konuşuyordu bu adam istediğini söylüyor baba derdirtemiyoruz cocuga mesela ama çiğdem gayet güzel çıkıyor
Citleye citleye bu hallere düştükUyusana ne çiğdemi ne çekirdeği. Hayatımız çitleniyor şu an zaten
Yapama etme o kadar verilmez ben üstsüz girer yine de vermem o parayıMayo begendim 1545 tl.
Gercekten su gündemde ne alakayim
Ben hala zarardayım ama satmam. Ekmek su istemiyorlarya dursunlar durdukları yerdeCitleye citleye bu hallere düştük
O değil de bir site takip ediyorum millet delirmis bu kadar yuksek makasa ragmen deli gibi altin satıyorlar yine düşecek korkusuna
Ben de henüz satmam ya alamadiklarimda aklimBen hala zarardayım ama satmam. Ekmek su istemiyorlarya dursunlar durdukları yerde
Ben de para bitti. Altın almak içğn dolar satmam lazım ne anlamı varBen de henüz satmam ya alamadiklarimda aklim
Ben de artı paraya dokunmamak için direniyorumBen de para bitti. Altın almak içğn dolar satmam lazım ne anlamı var
Kredi kartı borcum çok 13 binden fazla ama öderim annem de destek olur.anneler iyi ki var .bu kadar kötüye gideceğini düşünmedim herşeyin gerçi biliyordum da bilmek istemedimBen de artı paraya dokunmamak için direniyorum
İyi gecelerBen artık uyuyorum canlarım iyi geceler allah hakkımızda hayırlısını versin
Erkek çocukları kızlara göre daha geç konuşuyormuş 26 aylık olduktan sonra birden açıldı oğlum..Yok canım benimki de özel ayıklanmış istiyor o hazır ayiklanmislar çok kötü oluyor ya biz sırayla ayikliyoruz eşim annem ben
Benimki de oyle ahim sahim konuşmuyor ben de pek tedirgindim kızım 2 yaşında çatır çatır konuşuyordu bu adam istediğini söylüyor baba derdirtemiyoruz cocuga mesela ama çiğdem gayet güzel çıkıyor
Benimkiler 470 den.. Bir kısmı gitsede kalanlara kiymetlimisss diyorum artık..Şimdi baktım 31 gramı 490 dan almışım hayyy kafam
Cey, uyku tutmuyor mu?Şimdi baktım 31 gramı 490 dan almışım hayyy kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?