Ya bu topigin bildirimleri bana niye gelmiyor yaaa
Selamlar
Topiğin üst köşesinde Takip Et yazısı var, ona tıklayıp konuyu takibe alın artemis
H Heytttt be 2 günde batsın bu dünya derseniz ohooobunlar hiç bir şey değil 99 yılını inceleyin derim, hafızam yanıltmıyorsa yine Mart ayıydı piyasayı el nino vurmuş gibiydi, patates olan hisseler, bir gecede batan borsacılar.

Genelleme olmasın ama çoğunlukla diyeyim Mart-Nisan aylarında aşağı yönlü hareketler oluyor, son gelişmeler öngörülebilir şeyler olmasa bile piyasanın genel karakterine uygun bir gidişat gibi görünüyor.

Ben de tuncay turşucunun bi yazısını okumuştum abla geçenlerde, böyle söylüyordu o da, mart ayı hiç bir kötü gelişme olmazsa bile genelde durgun geçer diye. İki senedir mart şenlikli geçiyor gerçi ama neyse, bu seferkinde şerbetlendik diyelim :))

Ben de yine polyanna kıyafetimle geldim kızlar, benim hisseler genel olarak son bir aydaki düşük seviyelere gelmiş. aksıyoruz ama yıkılmadık da yani, uf oldu ama geçecek

Merhaba kızlar nasılsınız?
Yazmasam da sürekli takip ediyorum, bazen giremediğimde çok fazla mesaj birikse de tek tek bütün mesajları okuyorum :)
Bende durumlar hala aynı hatta daha kötü :) en güvendiğim kağıttan bile zarardayım :) kendi kendime söz vermiştim, zararda kağıtlarım toparlanana kadar işlem yapmyacaktım ama bugün ilk kez al sat yaptım 150 TL aldım kaçtım. Ordaki ana para ile gaza gelip başka kağıda girdim her zamanki gibi hüsran . Sürekli aynı döngüdeyim. İlk herşey iyi gidiyor ni gaza geliyorum sonrası hüsran. Çok çabuk gaza geliyorum sanırım:)) Nasıl zengin olamadım 101
Bu arada günlük al sat yapmak trade etmekle aynı anlama mı geliyor? Ya da şöyle sorayım trade etmek ne demek? :)

Mihail martta düzeltme olacak deniyordu sanki, doğru mu bilmiyorum ama bu düşüşü hem son olaya saysınlar hem de düzeltmeye zira bir bu kadar düşüşe daha kalbim dayanmaz

ben borsayı kastetmedim ki muneciğim herşey herşey kötü.eskiden şaka yollu yazıyorduk ama son aylarda gerçekten geçinemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…