- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.481
Bu gece erkencisin mor, iyi geceler
Denizbank
Teb
Hsbc
Kuveyt türk falan teşekkür ederim canım fırsat bulursam bunlardan birinden açayım
Ben zenginliğimin diğerleri de fakirliğinin tadını çıkarıyor sanırım. 17 tl 30 kuruşumu nasıl değerlendirsem acaba?Herkes nerde yaa
Ben zenginliğimin diğerleri de fakirliğinin tadını çıkarıyor sanırım. 17 tl 30 kuruşumu nasıl değerlendirsem acaba?
Noldu kız yineeBatsınnnn bu dünyaaaaa
Herşey kötüye gidiyor valla. Geleceğe dair umutlarım azalıyor. O yüzden dünya batabilir sorun değilN
Noldu kız yinee
Topiğin üst köşesinde Takip Et yazısı var, ona tıklayıp konuyu takibe alın artemisYa bu topigin bildirimleri bana niye gelmiyor yaaa
Selamlar
Ben de tuncay turşucunun bi yazısını okumuştum abla geçenlerde, böyle söylüyordu o da, mart ayı hiç bir kötü gelişme olmazsa bile genelde durgun geçer diye. İki senedir mart şenlikli geçiyor gerçi ama neyse, bu seferkinde şerbetlendik diyelim :))Topiğin üst köşesinde Takip Et yazısı var, ona tıklayıp konuyu takibe alın artemis
H Heytttt be 2 günde batsın bu dünya derseniz ohooobunlar hiç bir şey değil 99 yılını inceleyin derim, hafızam yanıltmıyorsa yine Mart ayıydı piyasayı el nino vurmuş gibiydi, patates olan hisseler, bir gecede batan borsacılar.
Genelleme olmasın ama çoğunlukla diyeyim Mart-Nisan aylarında aşağı yönlü hareketler oluyor, son gelişmeler öngörülebilir şeyler olmasa bile piyasanın genel karakterine uygun bir gidişat gibi görünüyor.
Mihail martta düzeltme olacak deniyordu sanki, doğru mu bilmiyorum ama bu düşüşü hem son olaya saysınlar hem de düzeltmeye zira bir bu kadar düşüşe daha kalbim dayanmazBen de tuncay turşucunun bi yazısını okumuştum abla geçenlerde, böyle söylüyordu o da, mart ayı hiç bir kötü gelişme olmazsa bile genelde durgun geçer diye. İki senedir mart şenlikli geçiyor gerçi ama neyse, bu seferkinde şerbetlendik diyelim :))
Ben de yine polyanna kıyafetimle geldim kızlar, benim hisseler genel olarak son bir aydaki düşük seviyelere gelmiş. aksıyoruz ama yıkılmadık da yani, uf oldu ama geçecek
Bilmiyoruz artık daha nereye kadar düzeltecekler :))Mihail martta düzeltme olacak deniyordu sanki, doğru mu bilmiyorum ama bu düşüşü hem son olaya saysınlar hem de düzeltmeye zira bir bu kadar düşüşe daha kalbim dayanmaz
ben borsayı kastetmedim ki muneciğim herşey herşey kötü.eskiden şaka yollu yazıyorduk ama son aylarda gerçekten geçinemiyoruzTopiğin üst köşesinde Takip Et yazısı var, ona tıklayıp konuyu takibe alın artemis
H Heytttt be 2 günde batsın bu dünya derseniz ohooobunlar hiç bir şey değil 99 yılını inceleyin derim, hafızam yanıltmıyorsa yine Mart ayıydı piyasayı el nino vurmuş gibiydi, patates olan hisseler, bir gecede batan borsacılar.
Genelleme olmasın ama çoğunlukla diyeyim Mart-Nisan aylarında aşağı yönlü hareketler oluyor, son gelişmeler öngörülebilir şeyler olmasa bile piyasanın genel karakterine uygun bir gidişat gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?