- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.501
Az önce portföye baktım hemen hemen hepsi yeşil kapatmış bugün, hatta deva neredeyse tavan yapmış canım devacığım
edit: thy, aygaz kırmızı, gerçi hisselerin kırmızı veya yeşil elbise giymesi önemli değil benim için ama yine de dünkü curcunadan sonra bunu görmek iyi geldi
Bana her zaman gelen gruptan bildirimler bugün gelmedi.. Canım kayınvalidecigim vardı tüm gün birlikteydik..millet nerede?
Sitede kayınvalidesine canım diyen ender kadınlardan birisin. Genelde lanetle anılırlar o teyzelerBana her zaman gelen gruptan bildirimler bugün gelmedi.. Canım kayınvalidecigim vardı tüm gün birlikteydik..
Öf hep dışarlardayım canim ya yazamıyorum bi
Sitede kayınvalidesine canım diyen ender kadınlardan birisin. Genelde lanetle anılırlar o teyzeler
Anne kız bile yeri geliyor atisiyor napalim olduğu gibi kabulleniyoruz yoksa çekirdek aileme yansıyor huzursuzluk..Zararı yok faydası da yok..Sitede kayınvalidesine canım diyen ender kadınlardan birisin. Genelde lanetle anılırlar o teyzeler
Seninkinin eline hiçbir kayınvalide su dökemez..Ben maddi manevi destek görmüyorum ama zararda görmüyorum.. Tamamen kendim için psikolojimi huzurumu bozmamak için olanı kabullendim bir zaman sonra..Ben de severimcanimdir.
Seninkinin eline hiçbir kayınvalide su dökemez..Ben maddi manevi destek görmüyorum ama zararda görmüyorum.. Tamamen kendim için psikolojimi huzurumu bozmamak için olanı kabullendim bir zaman sonra..
son durum
%20 1.90 maliyetli alpha
%20 0.55500 maliyetli lrc
%10 3.19 sxp
%20 5.44 srm
%15 0.58 sand
%15 0.72 skl
btc 52500 altında kalırsa diğer şart olarak ise dominance 62 üstüne atarsa yüzde 50 nakite geçerim...dikkat bu iki şartın oluşması
hedefler yüZde olarak verilmis
Ciddimisin.. Bizdeki modeller dünyadaki tek Paşazade kendilerinki sanıyorBen benimkine sevgilimi bile anlattim...
Bozuldu ama bana hissettirmemek icin cabaladi. Canim
Yaa kadın şimdi kötü olmustur zor bir durum ama anlayışlı karşılaması cok güzelBen benimkine sevgilimi bile anlattim...
Bozuldu ama bana hissettirmemek icin cabaladi. Canim
Hedef diil o canım parası hangi oranda hangisinde onu belirtmişson durum
%20 1.90 maliyetli alpha
%20 0.55500 maliyetli lrc
%10 3.19 sxp
%20 5.44 srm
%15 0.58 sand
%15 0.72 skl
btc 52500 altında kalırsa diğer şart olarak ise dominance 62 üstüne atarsa yüzde 50 nakite geçerim...dikkat bu iki şartın oluşması
hedefler yüZde olarak verilmis
Etti 2 kişiBen de severimcanimdir.
Sen zaten zengınsınBunlari anladigim gun cooook zengin olucam
Zenginlerde bence kendini fakir hissetme duygusu ağır basıyor inanamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?