- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.521
Fakirlerde de kendini zengin hissetme duygusu var inanamıyorlar fakir olduğunaZenginlerde bence kendini fakir hissetme duygusu ağır basıyor inanamıyorlar
He valla o bendede var coinden 10dolar kazanayım heyecandan uyuyamıyorum hemen başka coine yatırıp 20dolar kaybedip daha huzurla uyuyorumFakirlerde de kendini zengin hissetme duygusu var inanamıyorlar fakir olduğuna
Kendimden biliyorum
Kar batıyor bana daHe valla o bendede var coinden 10dolar kazanayım heyecandan uyuyamıyorum hemen başka coine yatırıp 20dolar kaybedip daha huzurla uyuyorum
Hem bende yükselince seviniyorum sonra yutkuna yutkuna düşüşe bakıyorumKar batıyor bana dahep daha çok kar edeceğim diye bozdurmuyorum sonra hepten düşüyor zarar edip rahatlyorum
He öylemi bak benden iyi biliyonuzHedef diil o canım parası hangi oranda hangisinde onu belirtmiş
Tabi stajı bitirdim ben artıkHe öylemi bak benden iyi biliyonuz
Ya evet, uzun vadeci olunca sağlam yere park etmişim gibi güvende hissediyorum, satmak değil biriktirmek niyetiyle alıyorum. Ne zaman firmanın işler bozulur (o da iki günde olmaz zaten) o zaman başka hisseye geçerim.Aldığını verdi gibi bir şey oldu hatta bendekü bazı kağıtlarda aldığını vermesi de baya uzun sürexek gibi
mihail sen uzun vadeliydün sanırım Di mi? Ben de başından beri uzun vade girmiştim o zaman kafa daha rahat oluyor, ben ne zamanki kısa vadeye döndüm terste kaldım
Vallaha mıHedef diil o canım parası hangi oranda hangisinde onu belirtmiş
Aaaa benHe valla o bendede var coinden 10dolar kazanayım heyecandan uyuyamıyorum hemen başka coine yatırıp 20dolar kaybedip daha huzurla uyuyorum
Kar herzaman gıdıklar beniAaaa ben
Vallaha mıbibi yakacan bizi gece gece, tam kumarbaz havamdaydım
sonra da daha fazlasını geri veririz, güzel alışverişKar herzaman gıdıklar beni
Ciddimisin.. Bizdeki modeller dünyadaki tek Paşazade kendilerinki sanıyor
Ben gerçekten fakirim inanmak istemesemdeZenginlerde bence kendini fakir hissetme duygusu ağır basıyor inanamıyorlar
Ben gerçekten fakirim inanmak istemesemde
Hiç bilmiyorum sormadımBugun alim yaptiniz mi kuzu?
Sus kız elmasınla döversin bizi senBen gerçekten fakirim inanmak istemesemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?