- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.541
Öf sorma ben kendim ilgileniyorum artik yaramadı bana kazanmiyor muyum kazaniyorum şukür
Öf sorma ben kendim ilgileniyorum artik yaramadı bana kazanmiyor muyum kazaniyorum şukürama çok stressli sonra git paraları ez çok yorucu
abovvvvv erkek ne derse odur diyen bir arkadaş daha kazandık.mor uda kaybettikBen yasakliyim
bibiciğimm yıllardır tanırım seni ayol sen de benim gibi fakir değilmiydin?ne parası ne ezmesi?Öf sorma ben kendim ilgileniyorum artik yaramadı bana kazanmiyor muyum kazaniyorum şukürama çok stressli sonra git paraları ez çok yorucu
abovvvvv erkek ne derse odur diyen bir arkadaş daha kazandık.mor uda kaybettik
bit kadarlar bu birrrr ben almadım bu ikiiii.herşeyden kısarak aldım bu da üççççççSus kız elmasınla döversin bizi senGit avakadonu ye
640 bin zarar nasıl oluyor?mümkün değilHahahahaha
Yok yahu 640 bin zarardan sonra adama hayir diyemedim
Ben bilmem beyim bilirci degilim ama bu konuda biz bilmeyiz beyim cidden bilir
Öf işte sonradan gorme oluyorum galibabibiciğimm yıllardır tanırım seni ayol sen de benim gibi fakir değilmiydin?ne parası ne ezmesi?
640 bin zarar nasıl oluyor?mümkün değil
aynen.hem güzel hem de ultra zengindi kendisi.iyiki onla tanışmışız yuppiyayyeKızlarrr iyi geceler.bugün öyle birini gördüm ve sohbet ettikki söylesem yer yerinden oynardimi H Heytttt be
Bilir bilirHahahahaha
Yok yahu 640 bin zarardan sonra adama hayir diyemedim
Ben bilmem beyim bilirci degilim ama bu konuda biz bilmeyiz beyim cidden bilir
bin tl yaniii yüzlerce bin tl .nutkum tutulduu.allahım beni niye fakir yarattın nedennnn?Mumkun kiz
Persembe +440 bindi
Bu sabah -230 bin gördüm
Adam bas bas bagirdi ne varsa sat cik diye
Sen beni kontrol etmeye calisiyorsun diye cirladim.
Al ece gördün kontrolü
Ahahahaaynen.hem güzel hem de ultra zengindi kendisi.iyiki onla tanışmışız yuppiyayye
çenesi çok düşük çıktı gerçi de neyse idare edelim napalımmAhahahaaynen, ama neler öğrendik neler dimi
bin tl yaniii yüzlerce bin tl .nutkum tutulduu.allahım beni niye fakir yarattım nedennnn?
e krediyi nasıl ödedin peki?biz aynı gün geri ödemek için zararına bile satıyoruz bazenYok kredili para olmasa gam yemicem hahahaha
ben de 46 gram var cidden fakirsin inandım1 gram altinimla ben mi bilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?