- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.561
Bende merak ettime krediyi nasıl ödedin peki?biz aynı gün geri ödemek için zararına bile satıyoruz bazen
Eee o 2.9 un sen olduğunuda söylüycen yaniYok kredili para olmasa gam yemicem hahahaha
e krediyi nasıl ödedin peki?biz aynı gün geri ödemek için zararına bile satıyoruz bazen
biz de 300 400 alıyoruz bazen ama aynı gün iade ediyoruz.zararına satsak evi damı icrayla alırlar elimizdenBende merak ettim
Eee o 2.9 un sen olduğunuda söylüycen yanigerçi söylemene gerek yokta artık
Morun oğlan var ama küçükaranızda zengin bir arkadaşta yok ki kızı oğluna verip parayı bulayım.başlık parası 2 milyon tele
Ne zaman söyledinSöyledim bile
Bilmedigimi mi saniyorsun dedi
Ne zaman söyledinnasıl oldu anlatsana
Nasıl söyledinSöyledim bile
Bilmedigimi mi saniyorsun dedi
Nasıl söyledinnasıl tahmin etmiş yada tahtacı kimin ne kadar lotu var biliyor mu..
Özele gellSansürlü konu ilmek. Burdan yazmiym
bana niye özelden yazmadınız hisseyi?Özele gell
bana niye özelden yazmadınız hisseyi?
evet bana söylenmedi kimse tarafından.Hangi hisse kiz? Bugunku tavani mi?
Hangi hisseyi ceyceyim Twitter de paylasilani mi?bana niye özelden yazmadınız hisseyi?
evet.krediyle alırdım fazlaca.kimse özelime yazmamış.ben de öneri yapmam artık kimseyeHangi hisseyi ceyceyim Twitter de paylasilani mi?
Banada söylenmedi ben tweet de gördüm hatta geç görmüşüm tavandan girdim..evet bana söylenmedi kimse tarafından.
Yok canım kimse kimseye alın demedi kendimiz görüp yazdık aldınız mı diye hatta mor ben almadım güvenemiyorum kağıda dedi Mihail de aynen güven veren bir kağıt değil dedi güzel kâr getirecek guvendigimiz bir hisse olsa niye paylasmayalim..evet.krediyle alırdım fazlaca.kimse özelime yazmamış.ben de öneri yapmam artık kimseye
yok gene de yazsaydınız ben karar verirdim zaten alıp almayacağımı.neyse geçti artıkYok canım kimse kimseye alın demedi kendimiz görüp yazdık aldınız mı diye hatta mor ben almadım güvenemiyorum kağıda dedi Mihail de aynen güven veren bir kağıt değil dedi güzel kâr getirecek guvendigimiz bir hisse olsa niye paylasmayalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?