O mini mini canavarı görsem sabaha kadar döverim bıktım artık ondan yeminle hayatımızı alt üst etti geleceğe dair umudum tam anlamıyla kocaman bir sıfır
aşı olsak hayatımıza devam edeceğiz ama tam 1 sene oldu eve mahkum oldum.çift maske siperlikle tek gittiğim eğlence market oldu.

aşı olsak hayatımıza devam edeceğiz ama tam 1 sene oldu eve mahkum oldum.çift maske siperlikle tek gittiğim eğlence market oldu.
Bende öyleyim görüşmek istemediğim insanlara bile hasret kaldım artık geldiğim noktayı sen düşün aşı anneme babama vurulsaydı bari onlarla görüşürdüm ama yok daha sıra gelmedi onlara da korkuyorum bulaştırmaktan

geçen yıl dışarı çıkamayacaksınız devamlı maske takacaksanız elleriniz dezenfektandan parçalanacak.kimseyle görüşemeyeceksiniz deseydiler hadi ordan derdik değil mi?şu başımıza gelenlere bakk

Dimi çok saçma geliyordu hatta Türkiyede yokken ben maske takmaya utanıyordum herkes bana bakacakmış gibi hissediyordum valla benim gibi izole yaşayan çok nadir benim dışarıyla bağlantım sadece market ve eşim. Eşimde sağolsun eve taşıdı virüsü ama bize bulaşmadı ortan kurtulmuşken başkasından kapmak istemiyorum

Günaydın hatunlar.

Endeks dün fena değildi, yine de konuşmak için erken sankim, dinlenip tekrar tokatlamaya devam edecekler midir ki. Tokatlasınlar gerçi, düştükçe alırım hisselerime güveniyorum.

Aynı efendiliği kripto paralarda gösteriyor muyum noo tabi ki, chzye günlük trade için girmiştim ve düştü, btc düşüşüne denk gelmişim şansıma tüküreyim zaten pump yedi uzun süre yükselmez bu diye %5 zararla çıktım başka coine girdim. bu sefer o düştü chz yükseliyor yarabbim biliyorum bana sabrı öğretmeye çalışıyorsun ama ben iflah olmam, o yüzden girdiğim coinlerin hepsi hemen yükselebilir mi lütfen

Benim de dün risk alarak girdiğim kağıtta umarım bugün iyice düşmez dakikaları, hatta şu an itibariyle saniyeleri sayıyorum direkt taban açarmış, düşer bayılırım
Allahtan coin dünyasına dalmadım, sabrım borsaya yetecek kadar var :))

Ne aldin
Insallah olumsuz bisey olmaz ama her sey yesil olur bugun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…