- 10 Nisan 2014
- 43.897
- 116.624
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.581
O mini mini canavarı görsem sabaha kadar döverim bıktım artık ondan yeminle hayatımızı alt üst etti geleceğe dair umudum tam anlamıyla kocaman bir sıfırher şey virüsün suçu o minimini canavarların
aşı olsak hayatımıza devam edeceğiz ama tam 1 sene oldu eve mahkum oldum.çift maske siperlikle tek gittiğim eğlence market oldu.O mini mini canavarı görsem sabaha kadar döverim bıktım artık ondan yeminle hayatımızı alt üst etti geleceğe dair umudum tam anlamıyla kocaman bir sıfır
Bende öyleyim görüşmek istemediğim insanlara bile hasret kaldım artık geldiğim noktayı sen düşünaşı olsak hayatımıza devam edeceğiz ama tam 1 sene oldu eve mahkum oldum.çift maske siperlikle tek gittiğim eğlence market oldu.
geçen yıl dışarı çıkamayacaksınız devamlı maske takacaksanız elleriniz dezenfektandan parçalanacak.kimseyle görüşemeyeceksiniz deseydiler hadi ordan derdik değil mi?şu başımıza gelenlere bakkBende öyleyim görüşmek istemediğim insanlara bile hasret kaldım artık geldiğim noktayı sen düşünaşı anneme babama vurulsaydı bari onlarla görüşürdüm ama yok daha sıra gelmedi onlara da korkuyorum bulaştırmaktan
Dimi çok saçma geliyordu hatta Türkiyede yokken ben maske takmaya utanıyordum herkes bana bakacakmış gibi hissediyordumgeçen yıl dışarı çıkamayacaksınız devamlı maske takacaksanız elleriniz dezenfektandan parçalanacak.kimseyle görüşemeyeceksiniz deseydiler hadi ordan derdik değil mi?şu başımıza gelenlere bakk
Oo bibicim yoğunluktan uğrayamıyormuş buralara allah bereket versinÖf sorma ben kendim ilgileniyorum artik yaramadı bana kazanmiyor muyum kazaniyorum şukürama çok stressli sonra git paraları ez çok yorucu
Geyik bakanlığına beni getirecekler bilginizeGünaydın kızlarrrrr
Bugün yeni kabine açıklanacaktı Di mi? İnşallah bir de burdan gol yemeyiz:) umarım her yer yemyeşil olur bugün
Geyik bakanlığına beni getirecekler bilginize
Aa işe geri mi döndün?Gunaydinlarrrr
Yeni calisma dönemim hayirli olsun.
Insallah korona olmam.
Günaydın hatunlar.
Endeks dün fena değildi, yine de konuşmak için erken sankim, dinlenip tekrar tokatlamaya devam edecekler midir ki. Tokatlasınlar gerçi, düştükçe alırım hisselerime güveniyorum.
Aynı efendiliği kripto paralarda gösteriyor muyum noo tabi ki, chzye günlük trade için girmiştim ve düştü, btc düşüşüne denk gelmişim şansıma tüküreyimzaten pump yedi uzun süre yükselmez bu diye %5 zararla çıktım başka coine girdim. bu sefer o düştü chz yükseliyor yarabbim biliyorum bana sabrı öğretmeye çalışıyorsun ama ben iflah olmam, o yüzden girdiğim coinlerin hepsi hemen yükselebilir mi lütfen
Kongremiz var bugün zaten her yerde kar doldu. Evde takılıp gündemi takip edeyim bariiGünaydın kızlar, bakalım bugün bizi neler bekliyor heyecanla bekliyorum
Benim de dün risk alarak girdiğim kağıtta umarım bugün iyice düşmezdakikaları, hatta şu an itibariyle saniyeleri sayıyorum direkt taban açarmış, düşer bayılırım
Allahtan coin dünyasına dalmadım, sabrım borsaya yetecek kadar var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?