- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.601
Duydunuz zilin sesini yarışma başladıııVe perde açıldıııııııı
Ne aldin
Insallah, ama her sey yesil olur bugun gibi
Ben zaten sabırsız olduğum için hisseye değil coin al-satına girdim, o kadar strese iniş çıkış takip etmeye max %10/gün kesmez beni dedim, daha büyük kayıplar için coin trade ettimBenim de dün risk alarak girdiğim kağıtta umarım bugün iyice düşmezdakikaları, hatta şu an itibariyle saniyeleri sayıyorum direkt taban açarmış, düşer bayılırım
Allahtan coin dünyasına dalmadım, sabrım borsaya yetecek kadar var :))
Oylum uzun vadede güzel, ama trade olarak tanımıyore, belki de tahtası oynaktır onu bilmiyom.Oylum aldım ama yanlış bir hamle mi yine bugün görücem
Bu coinden cidden para kazanılıyor mu? 50 100 tl değil ama ciddi paralarBen zaten sabırsız olduğum için hisseye değil coin al-satına girdim, o kadar strese iniş çıkış takip etmeye max %10/gün kesmez beni dedim, daha büyük kayıplar için coin trade ettim
Hisse uzun vadeli biriktirmelik benim için.
Otur evde canım en güzeli ben ekmek alkaya gittim kendimi yerde buldum çok güzel düştüm Allahtan kimse görmediKongremiz var bugün zaten her yerde kar doldu. Evde takılıp gündemi takip edeyim barii
Ben zaten sabırsız olduğum için hisseye değil coin al-satına girdim, o kadar strese iniş çıkış takip etmeye max %10/gün kesmez beni dedim, daha büyük kayıplar için coin trade ettim
Hisse uzun vadeli biriktirmelik benim için.
Aman değişsin aynı yüzlerden sıkıldık. Altın 600 olacak deniyor kuzenden borç alıp alsam mı ne?Otur evde canım en güzeli ben ekmek alkaya gittim kendimi yerde buldum çok güzel düştüm Allahtan kimse görmediSaat kaçta ceycey, kabine değişecekmiş bakalım etkisi ne olacak
Oylum uzun vadede güzel, ama trade olarak tanımıyore, belki de tahtası oynaktır onu bilmiyom.
edit: bime a101e püsküvüt çikolat yapan bu firma değil miydi
Yani söylentilere göre sağlık, milli eğitim bakanı değişecekmiş birde berat albayrak muhteşem bir şekilde dönüş yapacakmış bakalım ne olacak. Yaaa acaba alsam mı bende son kuruşlarımla altın geçen sefer seni dinledim kâr yaptımAman değişsin aynı yüzlerden sıkıldık. Altın 600 olacak deniyor kuzenden borç alıp alsam mı ne?
Altın felaket yükselecek. Bekle ve görYani söylentilere göre sağlık, milli eğitim bakanı değişecekmiş birde berat albayrak muhteşem bir şekilde dönüş yapacakmış bakalım ne olacak. Yaaa acaba alsam mı bende son kuruşlarımla altın geçen sefer seni dinledim kâr yaptım
Kazanılıyor ama aynı oranda kaybediliyor da ceycey. ama birkaç ay sonra ayı piyasasına girecek diyolla, ben de yakın zamanda toparlanıp çıkacağım. kripto paralar fos bir balon değil bence, bitcoin hariç hepsinin arkasında şirketler var, büyük yatırımlar alıyorlar izledikleri bir yol haritası var (finans-bilişim sektöründe çoğu) insanlar bu vaadlere yatırım yapıyor biraz da.Bu coinden cidden para kazanılıyor mu? 50 100 tl değil ama ciddi paralar
Beklenen seviyelere gelirse borcu kapatır bana külüstür de olsa bir araba alırımAltın felaket yükselecek. Bekle ve gör
aynen al-sat :))2 gün daldım coin dünyasına, sürekli takip ettim, başıma ağrılar girince erken havlu attımbu arada mihail trade ne demek? :) al sat demek mi? :)
Hadi inşallah kuzumBeklenen seviyelere gelirse borcu kapatır bana külüstür de olsa bir araba alırım
Altın felaket yükselecek. Bekle ve gör
Söylerim de banlanırım yasak konular sitede çünkübunu artık herkes bılıyor ceycey
bılmedıgımız bır sey soyle hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?