Ben zaten sabırsız olduğum için hisseye değil coin al-satına girdim, o kadar strese iniş çıkış takip etmeye max %10/gün kesmez beni dedim, daha büyük kayıplar için coin trade ettim

Hisse uzun vadeli biriktirmelik benim için.

Bu coinden cidden para kazanılıyor mu? 50 100 tl değil ama ciddi paralar

Kongremiz var bugün zaten her yerde kar doldu. Evde takılıp gündemi takip edeyim barii
Otur evde canım en güzeli ben ekmek alkaya gittim kendimi yerde buldum çok güzel düştüm Allahtan kimse görmedi Saat kaçta ceycey, kabine değişecekmiş bakalım etkisi ne olacak

2 gün daldım coin dünyasına, sürekli takip ettim, başıma ağrılar girince erken havlu attım bu arada mihail trade ne demek? :) al sat demek mi? :)

Otur evde canım en güzeli ben ekmek alkaya gittim kendimi yerde buldum çok güzel düştüm Allahtan kimse görmedi Saat kaçta ceycey, kabine değişecekmiş bakalım etkisi ne olacak
Aman değişsin aynı yüzlerden sıkıldık. Altın 600 olacak deniyor kuzenden borç alıp alsam mı ne?

Oylum uzun vadede güzel, ama trade olarak tanımıyore, belki de tahtası oynaktır onu bilmiyom.
edit: bime a101e püsküvüt çikolat yapan bu firma değil miydi

A101 bilmiyorum da Bim'e yapıyor. Oylum takip listemdeydi, bi ara güzel arttı, o zamandan beri gözüm üzerindeydi ama ben en son yaptığım yanlış hamleden dolayı sağlam diye düşündüğüm/düşünebileceğim kağıda girerken bile bi düşünüyorum :)

Aman değişsin aynı yüzlerden sıkıldık. Altın 600 olacak deniyor kuzenden borç alıp alsam mı ne?
Yani söylentilere göre sağlık, milli eğitim bakanı değişecekmiş birde berat albayrak muhteşem bir şekilde dönüş yapacakmış bakalım ne olacak. Yaaa acaba alsam mı bende son kuruşlarımla altın geçen sefer seni dinledim kâr yaptım

Altın felaket yükselecek. Bekle ve gör

Bu coinden cidden para kazanılıyor mu? 50 100 tl değil ama ciddi paralar
Kazanılıyor ama aynı oranda kaybediliyor da ceycey. ama birkaç ay sonra ayı piyasasına girecek diyolla, ben de yakın zamanda toparlanıp çıkacağım. kripto paralar fos bir balon değil bence, bitcoin hariç hepsinin arkasında şirketler var, büyük yatırımlar alıyorlar izledikleri bir yol haritası var (finans-bilişim sektöründe çoğu) insanlar bu vaadlere yatırım yapıyor biraz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…