Zaman duyarlı bir beklenti midir bu? 12 de olacak, 15 de olacak uzun vadede zaten. Ama kısa sürede olmaz. Altın da 660 direncine kadar yürür.
Zaman duyarlı bir beklenti midir bu? 12 de olacak, 15 de olacak uzun vadede zaten. Ama kısa sürede olmaz. Altın da 660 direncine kadar yürür.
Bir laf yeter 9 olmasına. Siz başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz acaba?

Hoş geldiniz aramıza bu topik bana çok şeyler öğretti eminim sizden çok şey öğreneceğim

B bounty ojgeldiniz, finansal okur yazarlığı yüksek birini görmek ne güzel, biz heceleyenlere ışık tutarsınız
Boşanmayı bir proje olarak görün. Projelerin başlangıç-bitiş zamanları ve bu süre içinde yapılacak faaliyetleri vardır. Proje süresini belirledikten sonra (max 2 sene iyidir, azı daha iyidir) size iyi gelecek faaliyetleri (gezmek tozmak, yemek, okumak, iş güç, yakın çevreyle birlikte olmak, alışveriş artık size ne iyi geliyorsa) adım adım tamamlayın. Sonra daha güçlü daha mutlu daha huzurlu olacaksınız. Bu süreci bir termine bağlamazsanız senelerce arabesk havada uzar gider, allah korusun exi next yapma ihtimali bile olur :)) geçmiş olsun şimdiden.

Ben değil de USD'nin 9 TL olmasına bu kadar heves ettiğinize göre sanırım siz başka ülkede yaşıyorsunuz.
Heves etmiyorum olacağı söylüyorum. Bu arada biz aylardır burda konuşuyoruz ve iyi arkadaşlarız. Yani kendi dinamiklerimiz var birbirimizi anladığımız şaka yollu bir dilimiz var. Kimse kimseyi eleştirmez ayar çekmez herkes birbirine saygılıdır kimin asıl niyeti nedir herkeste bilir özelden de sohbetler ediyoruz çünkü. Ben samimi arkadaşımla espri de yaparım dertleşirim de.

Borsa da toplamda sıfırdır. Benim kazanmam için başkasının para kaybetmesi gerekmiyor mu doğru değil mi? Yani para işlerinde hak adalet herkesi düşünmek konuları ütopik şeyler.

Anlıyorum, ben bu iyi arkadaş grubuna dahil olmadığım için sanırım buraya takılmamam gerekiyor. Zaten bir arkadaşınızın etiketlemesi, sizden çok şey öğreniriz demesi üzerine gelmiştim. Kendi adıma kimseden ekonomi veya yatırım fikrine ihtiyacım yok, sizlere bereketli yatırımlar dilerim.

İlginiz ve mizahınız için çok teşekkür ederim. İnanın o kadar iyi özetlemişsiniz ki, ex gelse next yapmam an meselesi. Ancak kendisi yeni limanlara çoktan yelken açtı bile. İnşallah atlatacağım. Oğlumla mutlu bir hayat yaşayacağım. Varolun...

Ne alakası var hanımefendi hoşgeldiniz topiğimiz herkese açık sizin fikirlerinizden de faydalanırız memnuniyetle. Benim anlatmak istediğim eskiden birbirini tanıyanlar burda dışardan okuyan insanların anlayamayacağı şakalar hatta belaltı sohbet bike yapıyor. Sadece ciddi ciddi yatırım konuşmuyoruz onu demek istedim. Aramızda milyoner yok doların artmasından menfaati olacak insan da yok yani

Ben kendi adıma sizden öğreneceğim çok şeyler olduğunu düşünüyorum valla

Keşke gitmeseniz

Kız ceycey birbirimizin dilini bir günde mi çözdük:)
Zamanla olacak bir şey bu.
Nasılsın bu arada epeydir sohbet edemedik. Ben okula başladım çok yazamaz oldum :/

Arkadaşa çay koy çay. Içelim güzelleselim

Bence buraya takılmanız gerekiyor.
Tam yerine düştünüz:)
Bence de benim gibi ekonomi konusundaki fikirsizin fikrine ihtiyacınız yok ama benim size ihtiyacım çok var.
Hehehe :)

Yok kuzum aramızda olmasına sevindim. Sadece tanımadığı için yanlış değerlendirdi beni . Sorun yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…