- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.901
Zaman duyarlı bir beklenti midir bu? 12 de olacak, 15 de olacak uzun vadede zaten. Ama kısa sürede olmaz. Altın da 660 direncine kadar yürür.
Bir laf yeter 9 olmasına. Siz başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz acaba?Zaman duyarlı bir beklenti midir bu? 12 de olacak, 15 de olacak uzun vadede zaten. Ama kısa sürede olmaz. Altın da 660 direncine kadar yürür.
Hoş geldiniz aramızaUzmanlığım coin değil ancak piyasasını takipteyim. Uzun vadede tümü kazandırır ama piyasa dalgalı. Eğer siz dalgalarda karınızı realize etmezseniz oyalanırsınız. Şuan Bist de bu şekilde. Altın, dolar da bu şekilde. Trade edemem derseniz alın unutun, satmadığınız sürece zarar sizin değildir.
Bir laf yeter 9 olmasına. Siz başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz acaba?
Heves etmiyorum olacağı söylüyorum. Bu arada biz aylardır burda konuşuyoruz ve iyi arkadaşlarız. Yani kendi dinamiklerimiz var birbirimizi anladığımız şaka yollu bir dilimiz var. Kimse kimseyi eleştirmez ayar çekmez herkes birbirine saygılıdır kimin asıl niyeti nedir herkeste bilir özelden de sohbetler ediyoruz çünkü. Ben samimi arkadaşımla espri de yaparım dertleşirim de.Ben değil de USD'nin 9 TL olmasına bu kadar heves ettiğinize göre sanırım siz başka ülkede yaşıyorsunuz.
Heves etmiyorum olacağı söylüyorum. Bu arada biz aylardır burda konuşuyoruz ve iyi arkadaşlarız. Yani kendi dinamiklerimiz var birbirimizi anladığımız şaka yollu bir dilimiz var. Kimse kimseyi eleştirmez ayar çekmez herkes birbirine saygılıdır kimin asıl niyeti nedir herkeste bilir özelden de sohbetler ediyoruz çünkü. Ben samimi arkadaşımla espri de yaparım dertleşirim de.
B bounty ojgeldiniz, finansal okur yazarlığı yüksek birini görmek ne güzel, biz heceleyenlere ışık tutarsınız
Boşanmayı bir proje olarak görün. Projelerin başlangıç-bitiş zamanları ve bu süre içinde yapılacak faaliyetleri vardır. Proje süresini belirledikten sonra (max 2 sene iyidir, azı daha iyidir) size iyi gelecek faaliyetleri (gezmek tozmak, yemek, okumak, iş güç, yakın çevreyle birlikte olmak, alışveriş artık size ne iyi geliyorsa) adım adım tamamlayın. Sonra daha güçlü daha mutlu daha huzurlu olacaksınız. Bu süreci bir termine bağlamazsanız senelerce arabesk havada uzar gider, allah korusun exi next yapma ihtimali bile olur :)) geçmiş olsun şimdiden.
Ne alakası var hanımefendi hoşgeldiniz topiğimiz herkese açık sizin fikirlerinizden de faydalanırız memnuniyetle. Benim anlatmak istediğim eskiden birbirini tanıyanlar burda dışardan okuyan insanların anlayamayacağı şakalar hatta belaltı sohbet bike yapıyor. Sadece ciddi ciddi yatırım konuşmuyoruz onu demek istedim. Aramızda milyoner yok doların artmasından menfaati olacak insan da yok yaniAnlıyorum, ben bu iyi arkadaş grubuna dahil olmadığım için sanırım buraya takılmamam gerekiyor. Zaten bir arkadaşınızın etiketlemesi, sizden çok şey öğreniriz demesi üzerine gelmiştim. Kendi adıma kimseden ekonomi veya yatırım fikrine ihtiyacım yok, sizlere bereketli yatırımlar dilerim.
Anlıyorum, ben bu iyi arkadaş grubuna dahil olmadığım için sanırım buraya takılmamam gerekiyor. Zaten bir arkadaşınızın etiketlemesi, sizden çok şey öğreniriz demesi üzerine gelmiştim. Kendi adıma kimseden ekonomi veya yatırım fikrine ihtiyacım yok, sizlere bereketli yatırımlar dilerim.
Heves etmiyorum olacağı söylüyorum. Bu arada biz aylardır burda konuşuyoruz ve iyi arkadaşlarız. Yani kendi dinamiklerimiz var birbirimizi anladığımız şaka yollu bir dilimiz var. Kimse kimseyi eleştirmez ayar çekmez herkes birbirine saygılıdır kimin asıl niyeti nedir herkeste bilir özelden de sohbetler ediyoruz çünkü. Ben samimi arkadaşımla espri de yaparım dertleşirim de.
Anlıyorum, ben bu iyi arkadaş grubuna dahil olmadığım için sanırım buraya takılmamam gerekiyor. Zaten bir arkadaşınızın etiketlemesi, sizden çok şey öğreniriz demesi üzerine gelmiştim. Kendi adıma kimseden ekonomi veya yatırım fikrine ihtiyacım yok, sizlere bereketli yatırımlar dilerim.
Yok kuzum aramızda olmasına sevindim. Sadece tanımadığı için yanlış değerlendirdi beni . Sorun yok yaniKız ceycey birbirimizin dilini bir günde mi çözdük:)
Zamanla olacak bir şey bu.
Nasılsın bu arada epeydir sohbet edemedik. Ben okula başladım çok yazamaz oldum :/
Arkadaşa çay koy çay. Içelim güzelleselim
Bence buraya takılmanız gerekiyor.
Tam yerine düştünüz:)
Bence de benim gibi ekonomi konusundaki fikirsizin fikrine ihtiyacınız yok ama benim size ihtiyacım çok var.
Hehehe :)
Hadi tatlı tatlı tanışak o zaman.Yok kuzum aramızda olmasına sevindim. Sadece tanımadığı için yanlış değerlendirdi beni . Sorun yok yani
Yola çıktık boğaz için markete gidiyoruzHadi tatlı tatlı tanışak o zaman.
Tatlılar senden nihaha :)
Güya diyet yapıyorum
Aklım fikrim boğazımda.. :/
Tatlıları mor getirecek artık oralardanHadi tatlı tatlı tanışak o zaman.
Tatlılar senden nihaha :)
Güya diyet yapıyorum
Aklım fikrim boğazımda.. :/
Gel gell diyet bölümünden bekleniyorsun..Yarin diyete başlayacağım içime bir hüzün çöküyor düşündükçe
Niye kilo veremedim 101
Tatlıları mor getirecek artık oralardan
Gel gell diyet bölümünden bekleniyorsun..
Bugün pazar hepimiz koyverdik..
Pazarları diyetin tatil günü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?