- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.921
Çıksss biz zayıf sevmiyoruz gruptaKahvaltida bile katmer yedim. Bakalim kac kg olarak dönücem :))
Ya su benim alinmadigim diyet grubu muhıh.
Çıksss biz zayıf sevmiyoruz grupta
@bounty coinler hakkında bilgin varmı?Al sat mı mantıklı yoksa alıp uzun vadede unutmakmı?Ben hep girdiğim coinden zarar ediyorum ana param eriyor
Hahah tamam o zaman, kim alıyor bilmiyorum ama kızlar duyun morun sesini o da bizim gibi kilolu olacakmış (ama kilo vermek yok sonra tamam mı kilolu olmanın en önemli sırrı o kiloyu verememekSöz ben de kilo alcam, siz simdiden alin beni gruba
S Sen hep gul kız onun için sabah kahvaltısında bile katmer yemiş daha ne yapsınSöz ben de kilo alcam, siz simdiden alin beni gruba
Yetmez 2 tane yesin ki anca kilo alır gerçi almasa da biz motive eder gruba zayıf foto atar bizde belki hırslanırız kızlarr
Yetmez 2 tane yesin ki anca kilo alır gerçi almasa da biz motive eder gruba zayıf foto atar bizde belki hırslanırız kızlarrGeyikliGece alın gruba belki moralimizi bozar da zayıflarız çok değil 5 kilo zayıflasam yeter
Aaaa pazartesi before foto günümüz zaten demiYetmez 2 tane yesin ki anca kilo alır gerçi almasa da biz motive eder gruba zayıf foto atar bizde belki hırslanırız kızlarrGeyikliGece alın gruba belki moralimizi bozar da zayıflarız çok değil 5 kilo zayıflasam yeter
Yetmez 2 tane yesin ki anca kilo alır gerçi almasa da biz motive eder gruba zayıf foto atar bizde belki hırslanırız kızlarrGeyikliGece alın gruba belki moralimizi bozar da zayıflarız çok değil 5 kilo zayıflasam yeter
Oo çoktan sattımCake grafigi duzeldi sende duruyormu sattinmi?
Göbeğimin fotosunu mu atmam lazım diyet grubuna katılmak için?Aaaa pazartesi before foto günümüz zaten demi
Aaaa kızlar alin bu göbekli arkadaşı daGöbeğimin fotosunu mu atmam lazım diyet grubuna katılmak için?
Evet tamda şu andaSonra küfür etmeyin
Evet tamda şu andaLed_BiR_Vele_DisTiri arkadaşımızı sahneye alıyoruz,görevini hakkıyla yerine getirmesi için
Ben de yoğum, konsept olarak diyet ve spora karşıyım hatta spor keşke yasaklansaE bi ben kaldim diyet grubuna katilmayan
Bende kotu ornek olurum gaza gelirsiniz
Allahım topikteki tüm kızlara bol para buEvli degilim sevgilim bey antepli.
Tesekkurlerrrr
Galiba allah söyletti, insallah, dinimiz, amin
Yok canım küfür etmeyiz bakar bakar imrenirizSonra küfür etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?