- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.420
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.941
çok geçmiş olsun.kız kaç yaşında üniversiteye mi hazırlanıyor?Kızlar 2 gündür fena halde yogundum.
Kızı dershaneye yazdırdım, eşim grip olmuş hasta yatıyor of baya dertliyim shdbsvdvs
Yok ceyceycim lgs ama 7.sinif daha.çok geçmiş olsun.kız kaç yaşında üniversiteye mi hazırlanıyor?
iyi yapmışsın yarış atına döndü çocuklar 1 sene dershane yetmiyor artıkYok ceyceycim lgs ama 7.sinif daha.
Şimdiden gitsin dedim.
Kızlar 2 gündür fena halde yogundum.
Kızı dershaneye yazdırdım, eşim grip olmuş hasta yatıyor of baya dertliyim shdbsvdvs
Değil tatlım grip.Canimm covid olmasin?
ben bronşit olduğuma sevinmiştim.test sonucu beklemek bile stresliydi mor.Oh doktorum cok sukur. Gribe sukrediyoruz olaya bak
ben bronşit olduğuma sevinmiştim.test sonucu beklemek bile stresliydi mor.
saçlarımı yapmayı özledim makyaj yapmayı özledim kızılayda simit yiyerek aylak aylak dolaşmayı özledim dostla kahve keyfini özledim kızı okula bırakıp almayı özledim yahuu nefret ettiğim okulu bile özledimNe hallere dustuk
Sen kimsin bu birrrr mesajlarımdan sanane yöneticimisin forumda bu da ikiii. Ortam bozucu mesajlarım mı varmış bak senSayfanızı keyifle takip ediyorum ancak H Heytttt be hiç yazmayan, yorum yapan biri olarak bana neden özel mesajla abuk subuk konuştuğunu burda açıklar mısın? senin sayfaya yeni yazmaya başlayanlara yaptığın kıskançlık ve ortam bozucu mesajlarını beğenmek zorunda mıyım? Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Aksine, buradaki arkadaşları keyifle takip ederken senin yazdığın mesajların çoğunu atlıyorum bile
Diğer topik üyelerine sağlıklı, bol birikimli günler dilerim.
İyiyiz kız 3 sınava girdi 94 üstü aldı mutluyum. Annemi iğneye götürdüm eczaneye şimdi de evde dinleniyorumsrn nasılsın bakalım?Kizlar burayi bos birakmayalim.
Nasilsiniz?
Okul için girdiği sınav mi yoksa normal ders sınavı mi ceyceyim burs belli oldu mu..İyiyiz kız 3 sınava girdi 94 üstü aldı mutluyum. Annemi iğneye götürdüm eczaneye şimdi de evde dinleniyorumsrn nasılsın bakalım?
Sayfanızı keyifle takip ediyorum ancak H Heytttt be hiç yazmayan, yorum yapan biri olarak bana neden özel mesajla abuk subuk konuştuğunu burda açıklar mısın? senin sayfaya yeni yazmaya başlayanlara yaptığın kıskançlık ve ortam bozucu mesajlarını beğenmek zorunda mıyım? Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Aksine, buradaki arkadaşları keyifle takip ederken senin yazdığın mesajların çoğunu atlıyorum bile
Diğer topik üyelerine sağlıklı, bol birikimli günler dilerim.
Normal ders. Bir okula girdi burs alamadı ordan o okulun sınavı zor zaten alamayacağını biliyorduk.Okul için girdiği sınav mi yoksa normal ders sınavı mi ceyceyim burs belli oldu mu..
Pandemi de herkes stresli hem yatırım konuşuyoruz hem de şakalar yapıyoruz ne var ki bunda. Mune hanım bile bana ne şakalar yapar hiç alınmam ben de başkalarına yapıyorum kırmadan incitmeden. Dolar 9 tl olacak dedim diye vatan haini olmuyorum değil mi? Maalesef artıyor artacak günden güne. Milyon dolarım mı var da artışa sevineyim ayol.Merhabalar
Ceycey arkadasimiz samimiyetimize guvenir ve dogrulari acik acik pat pat doker, belki bilmeyene uslubu ters gelir ama kalbi yumusaciktir.
Yeni gelenlere özel bir tavir degil de, yeni gelenler uslubuna alisik olmadigi icin yanlis yorumlayabilir.
Yoksa hepimiz burdan tanistik kendisiyle, hic birimizi babasinin evinden getirmedi. Hepimiz bir donem "yeni"ydik birbirimiz icin, gayet guzel uyum sagladik her dusunceden ve siniftan insan aramizda olmasina ragmen.
Lutfen boyle dusunmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?