Sayfanızı keyifle takip ediyorum ancak H Heytttt be hiç yazmayan, yorum yapan biri olarak bana neden özel mesajla abuk subuk konuştuğunu burda açıklar mısın? senin sayfaya yeni yazmaya başlayanlara yaptığın kıskançlık ve ortam bozucu mesajlarını beğenmek zorunda mıyım? Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Aksine, buradaki arkadaşları keyifle takip ederken senin yazdığın mesajların çoğunu atlıyorum bile
Diğer topik üyelerine sağlıklı, bol birikimli günler dilerim.

Sen kimsin bu birrrr mesajlarımdan sanane yöneticimisin forumda bu da ikiii. Ortam bozucu mesajlarım mı varmış bak senilk defa gördüm yahu seni peşimde olan sensin. Gözaardı et beni yorumlarımı beğenmiyorsan tövbe tövbe.

Merhabalar
Ceycey arkadasimiz samimiyetimize guvenir ve dogrulari acik acik pat pat doker, belki bilmeyene uslubu ters gelir ama kalbi yumusaciktir.
Yeni gelenlere özel bir tavir degil de, yeni gelenler uslubuna alisik olmadigi icin yanlis yorumlayabilir.

Yoksa hepimiz burdan tanistik kendisiyle, hic birimizi babasinin evinden getirmedi. Hepimiz bir donem "yeni"ydik birbirimiz icin, gayet guzel uyum sagladik her dusunceden ve siniftan insan aramizda olmasina ragmen.

Lutfen boyle dusunmeyin

Pandemi de herkes stresli hem yatırım konuşuyoruz hem de şakalar yapıyoruz ne var ki bunda. Mune hanım bile bana ne şakalar yapar hiç alınmam ben de başkalarına yapıyorum kırmadan incitmeden. Dolar 9 tl olacak dedim diye vatan haini olmuyorum değil mi? Maalesef artıyor artacak günden güne. Milyon dolarım mı var da artışa sevineyim ayol. burası yatırım topiği site kurallarına uygun parayla altınla ilgili her yorumu yapma hakkım var. Bundan dolayı birileri bana gıcık olıyorsa ben ne yapabilirim morcuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…