- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.961
Dash artıyor nasıl heyecanlandım yaaaDenizbank mesaj atmış
Kredin hazır hem de tek tıkla diyor
Hey allahım.
Üzerimde zaaten kredi var 8 yıllık hahah
Eşimin de kredisi var
Bunlar neyin kafasını yaşıyor acaba
Pandemi de herkes stresli hem yatırım konuşuyoruz hem de şakalar yapıyoruz ne var ki bunda. Mune hanım bile bana ne şakalar yapar hiç alınmam ben de başkalarına yapıyorum kırmadan incitmeden. Dolar 9 tl olacak dedim diye vatan haini olmuyorum değil mi? Maalesef artıyor artacak günden güne. Milyon dolarım mı var da artışa sevineyim ayol.burası yatırım topiği site kurallarına uygun parayla altınla ilgili her yorumu yapma hakkım var. Bundan dolayı birileri bana gıcık olıyorsa ben ne yapabilirim morcuğum
Seni zengin görüyorlarDenizbank mesaj atmış
Kredin hazır hem de tek tıkla diyor
Hey allahım.
Üzerimde zaaten kredi var 8 yıllık hahah
Eşimin de kredisi var
Bunlar neyin kafasını yaşıyor acaba
Dash artıyor nasıl heyecanlandım yaaa
Ben iyice saçtım savurdum sonum hayrolsun inşallahHesap bi ara 1590 lara düşmüştü şimdi iyi gibi. Hâlâ zarardayım ama olsun :)
Ben dash in birazını sattım dağıttım
Sonra al sat yaptım
Son durum
Yüzde 40 dash
Yüzde 40 btc
Yüzde 10 atom
Yüzde 10 link
Ben iyice saçtım savurdum sonum hayrolsun inşallah
Yüzde olarak büyükten küçüğe dia, htr, trb, ava, dag, ftm, nmr, razor, ltc, sxp, dash, bnb, xlm varsalt ruh hastası değil kafası karışık bir ruh hastasıyım, ama bozmayacağım yaza kadar çıkan çıksın inen insin zaten yeterince karman çorman yaptım sepeti.
Ya ben btc türkteyim alamadım buradan parayı yükselmedi ki
Binance de 20 tl var bugün 23 olmuş hahhaah
ya gerçekten hayret bir şeysiniz, banane sizin burdaki mesajlarınızdan, ben bana attığınız özel mesajlardan bahsediyorum. Peşimde olmak falan ne komik laflar, ha ha ha diyerek yazdığınız seviyesiz cümleler....bana özel mesaj atmayın, işinize bakın lütfen.Sen kimsin bu birrrr mesajlarımdan sanane yöneticimisin forumda bu da ikiii. Ortam bozucu mesajlarım mı varmış bak senilk defa gördüm yahu seni peşimde olan sensin. Gözaardı et beni yorumlarımı beğenmiyorsan tövbe tövbe.
Hakkınızda hayırlısı olsun canımNormal ders. Bir okula girdi burs alamadı ordan o okulun sınavı zor zaten alamayacağını biliyorduk.
Ben onun yazdıklarını kastederken, mesajını beğenmediğim için bana özelden yazdığı mesajları söyledim ama kendisi ısrarla hem buradan hem özelden yazıyor. Kimse kimseyi beğenmek, üslubuna uymak zorunda değil tabi ki. Sizin faydalı ve keyifli sohbetlerinizi uzaktan takip ediyorum, bundan da memnunum. Arada bir beğeni, komik emoji vs. bırakıyorum ki mesajlara ki gerçekten keyif alıyorum. Ama dün sizin davet ettiğiniz ekonomici arkadaşa yazdıklarını eksiledim, kendisi bundan rahatsız olarak özel mesaj yoluyla bana sardı.Merhabalar
Ceycey arkadasimiz samimiyetimize guvenir ve dogrulari acik acik pat pat doker, belki bilmeyene uslubu ters gelir ama kalbi yumusaciktir.
Yeni gelenlere özel bir tavir degil de, yeni gelenler uslubuna alisik olmadigi icin yanlis yorumlayabilir.
Yoksa hepimiz burdan tanistik kendisiyle, hic birimizi babasinin evinden getirmedi. Hepimiz bir donem "yeni"ydik birbirimiz icin, gayet guzel uyum sagladik her dusunceden ve siniftan insan aramizda olmasina ragmen.
Lutfen boyle dusunmeyin
Amma saçmışsın hakkaten MihailBen iyice saçtım savurdum sonum hayrolsun inşallah
Yüzde olarak büyükten küçüğe dia, htr, trb, ava, dag, ftm, nmr, razor, ltc, sxp, dash, bnb, xlm varsalt ruh hastası değil kafası karışık bir ruh hastasıyım, ama bozmayacağım yaza kadar çıkan çıksın inen insin zaten yeterince karman çorman yaptım sepeti.
olsun mihail bu işlerle ilgileniyor ya ben çok takdir ediyorum onu.2 seneye kalmaz zengünnn olur görürsünüzAmma saçmışsın hakkaten Mihail
En altlardaki coinleri en üstlere doğru aktararak gidecem ama henüz zamanı gelmedi, fantezi yapıyorum baynınsta kıbrıs kumarhanelerine çevirdim cüzdanımıAmma saçmışsın hakkaten Mihail
Yaaa o çok istikrarlı ve sağlam gidiyorolsun mihail bu işlerle ilgileniyor ya ben çok takdir ediyorum onu.2 seneye kalmaz zengünnn olur görürsünüz
ben şanslıyımdır kıbrıs ta kazanmıştım.milli piyangodan da öğrenciyken bugünün parasıyla 20 000 civarı bir para kazanmıştım ilaç gibi gelmişti o yılEn altlardaki coinleri en üstlere doğru aktararak gidecem ama henüz zamanı gelmedi, fantezi yapıyorum baynınsta kıbrıs kumarhanelerine çevirdim cüzdanımı
Oyuncak ettik walla adamların projelerini kendimizeEn altlardaki coinleri en üstlere doğru aktararak gidecem ama henüz zamanı gelmedi, fantezi yapıyorum baynınsta kıbrıs kumarhanelerine çevirdim cüzdanımı
olsun mihail bu işlerle ilgileniyor ya ben çok takdir ediyorum onu.2 seneye kalmaz zengünnn olur görürsünüz
O kadar emin konuşuyosunuz ki ben bile inanacağımYaaa o çok istikrarlı ve sağlam gidiyorEminim ben de zengin olacağına
bir kere devamlı öğrenme eğilimindesin çalışıyorsun emek veriyorsun yatırım konularına.o yüzden eminim ben .O kadar emin konuşuyosunuz ki ben bile inanacağım
O kadar emin konuşuyosunuz ki ben bile inanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?