Kafa dagitmaya geliyoruz kizlar. Kimse kimseye gicik olmasin ne gerek var, Mune abla benim de dedikodumu yapiyor hahaha :))

Ben iyice saçtım savurdum sonum hayrolsun inşallah
Yüzde olarak büyükten küçüğe dia, htr, trb, ava, dag, ftm, nmr, razor, ltc, sxp, dash, bnb, xlm var salt ruh hastası değil kafası karışık bir ruh hastasıyım, ama bozmayacağım yaza kadar çıkan çıksın inen insin zaten yeterince karman çorman yaptım sepeti.

Ya ben btc türkteyim alamadım buradan parayı yükselmedi ki

Binance de 20 tl var bugün 23 olmuş hahhaah

ya gerçekten hayret bir şeysiniz, banane sizin burdaki mesajlarınızdan, ben bana attığınız özel mesajlardan bahsediyorum. Peşimde olmak falan ne komik laflar, ha ha ha diyerek yazdığınız seviyesiz cümleler....bana özel mesaj atmayın, işinize bakın lütfen.

Ben onun yazdıklarını kastederken, mesajını beğenmediğim için bana özelden yazdığı mesajları söyledim ama kendisi ısrarla hem buradan hem özelden yazıyor. Kimse kimseyi beğenmek, üslubuna uymak zorunda değil tabi ki. Sizin faydalı ve keyifli sohbetlerinizi uzaktan takip ediyorum, bundan da memnunum. Arada bir beğeni, komik emoji vs. bırakıyorum ki mesajlara ki gerçekten keyif alıyorum. Ama dün sizin davet ettiğiniz ekonomici arkadaşa yazdıklarını eksiledim, kendisi bundan rahatsız olarak özel mesaj yoluyla bana sardı.
Neyse, sizi keyifle okumaya devam ediyorum, teşekkür ederim

Amma saçmışsın hakkaten Mihail

En altlardaki coinleri en üstlere doğru aktararak gidecem ama henüz zamanı gelmedi, fantezi yapıyorum baynınsta kıbrıs kumarhanelerine çevirdim cüzdanımı
ben şanslıyımdır kıbrıs ta kazanmıştım.milli piyangodan da öğrenciyken bugünün parasıyla 20 000 civarı bir para kazanmıştım ilaç gibi gelmişti o yıl

O kadar emin konuşuyosunuz ki ben bile inanacağım

Ben sayiyimmi sepeti; arpa, dgb, dego, sxp, ftm, fun, neo, dot, bnb, alpha, xtz, srm, stmx, drep, akro, ada, xem, xym, tomo, avax, xtz chz. Eksik varmi bilemedim.
Cingene cadiri gibi.
Ve en guzeli hepsi yuruyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…