Ben sayiyimmi sepeti; arpa, dgb, dego, sxp, ftm, fun, neo, dot, bnb, alpha, xtz, srm, stmx, drep, akro, ada, xem, xym, tomo, avax, xtz chz. Eksik varmi bilemedim.
Cingene cadiri gibi.
Ve en guzeli hepsi yuruyoooor
wuhuuu sepete gel ben takip edemiyorum yaw fazla, xlm, dash, sxp falan istediğim gibi yürümüyor az daha artsın postalayacağım, sadeleşmem lazım toplam portföye bakıyorum ben, artan azalanlarla birlikte şimdilik dolar bazında %10 kardayım yeter allah bereket versin :)) yaza kadar duracak böyle al-sat zaman kaybı ve yoruyor beni

Şunu anladım duyguları eğitmek için kripto dünyası borsadan daha zor bir okul. sabır, mantıklı düşünme, soğukkanlı olma, yetinmeyi öğrenme hepsini öğretiyor insana. Benim bunları öğrenmeye niyetim yok o yüzden al-satı başladığım gibi bıraktım

Son düzenleme:

He bu arada chillz borsasinda fan tokenlarda var unutmusum
Btcturkte de trx bekliyor bunlar mevsim disi kiyafette unutulmus para gibi
Ada ve sxp ye sevgilerimi iletiyorum
Kendime öyle kiziyorumki oysa beklentime yaklasmisti yarisini satsaydim ama o hafta yogundum
Buda tedbiri ogretiyor kara gecer gecmez stop koymak lazim
Gecen hafta tam bir sabir sinaviydi
Ben biraz gunluk masrafimi ceviriyorum bana faydasi cok. O yuzden az az al sat yapiyorum bu piyasanin tadini cikarmak lazim.

Ay binance yükleyip gelicem aranıza.bu sefer sermayede koycam inşallah batmam

Geçen hafta çok sağlam bir sınavdı, boğa piyasası geliyor gelecek deyip dururken bitcoin bile %10 düştü altları hiç söylemiyorum. long işlem açanlar falan fena patlamıştır :)) ben de tam o düşüşten önce chz almıştım trade etmelik sonra bi çakıldı %5 zararla güç bela kaçtım fatmagülden çıkardım sonra zararı. gerçi üç gün beklesem chz de geri yükselmişti ama dedim ya sabrı öğrenesim yok :))

Ay bu fatmagül ne geçende sordum araya kaynadı

Ya benim 20 tl 24.3 olmuş

1000 tl koysaydim kaç olacaktı hey maşallah kara bak hahahah

Halka arzdan kazandigimizi bitcoinle batiralim nasıl olsa bünye alışkın eksiye..Benim ilk ve son deneyimim dash oldu yollarına espriler deyimler dizdigimiz coinim..
Ya o kötü oldu.asslında yeni giren coinlere bakıp bebekken alıp büyütmekmi lazım acaba.borsada hareket yok bu arayı coinle değerlendireli bari muhteşem trade yeteneğimi coinlerde kullanayım

Tam zipliyor dusuyor tam rahatliyor hoop guuummm
Yine de her gun az az kar cektim bos gecmedim
Chz orta vade gozlemleyecegim garip dinlenmesinmi

Parayı alamıyorumki bende 845 mi ne var en az 1000 adet olması lazım diyor.şaka gibi yaaa delirtti beni bu uygulama.3 tl o coinde 5 tl bu coinde toplam 105 tl paea var ama bozmuyor hiçbirini

Gecen gun bildigin sovdum
Aktarmiyor donusturmuyor hayirdir dolandiriciliginizi cumle alem duydu dedim
Ilerleyen zamanlarda calisacaklarmis
Lutfettiler
Birde komisyonu senin girdigin miktardan kesmesi varki sahane
Asla hesaplayip tamamlayamiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…