- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #11.981
wuhuuu sepete gelBen sayiyimmi sepeti; arpa, dgb, dego, sxp, ftm, fun, neo, dot, bnb, alpha, xtz, srm, stmx, drep, akro, ada, xem, xym, tomo, avax, xtz chz. Eksik varmi bilemedim.
Cingene cadiri gibi.
Ve en guzeli hepsi yuruyoooor
wuhuuu sepete gelben takip edemiyorum yaw fazla, xlm, dash, sxp falan istediğim gibi yürümüyor az daha artsın postalayacağım, sadeleşmem lazım toplam portföye bakıyorum ben, artan azalanlarla birlikte şimdilik dolar bazında %10 kardayım yeter allah bereket versin :)) yaza kadar duracak böyle al-sat zaman kaybı ve yoruyor beni
Şunu anladım duyguları eğitmek için kripto dünyası borsadan daha zor bir okul. sabır, mantıklı düşünme, soğukkanlı olma, yetinmeyi öğrenme hepsini öğretiyor insana. Benim bunları öğrenmeye niyetim yok o yüzden al-sata başladığım gibi bıraktım
Ay binance yükleyip gelicem aranıza.bu sefer sermayede koycamHe bu arada chillz borsasinda fan tokenlarda var unutmusum
Btcturkte de trx bekliyor bunlar mevsim disi kiyafette unutulmus para gibi
Ada ve sxp ye sevgilerimi iletiyorum
Kendime öyle kiziyorumki oysa beklentime yaklasmisti yarisini satsaydim ama o hafta yogundum
Buda tedbiri ogretiyor kara gecer gecmez stop koymak lazim
Gecen hafta tam bir sabir sinaviydi
Ben biraz gunluk masrafimi ceviriyorum bana faydasi cok. O yuzden az az al sat yapiyorum bu piyasanin tadini cikarmak lazim.
Geçen hafta çok sağlam bir sınavdı, boğa piyasası geliyor gelecek deyip dururken bitcoin bile %10 düştü altları hiç söylemiyorum. long işlem açanlar falan fena patlamıştır :)) ben de tam o düşüşten önce chz almıştım trade etmelik sonra bi çakıldıHe bu arada chillz borsasinda fan tokenlarda var unutmusum
Btcturkte de trx bekliyor bunlar mevsim disi kiyafette unutulmus para gibi
Ada ve sxp ye sevgilerimi iletiyorum
Kendime öyle kiziyorumki oysa beklentime yaklasmisti yarisini satsaydim ama o hafta yogundum
Buda tedbiri ogretiyor kara gecer gecmez stop koymak lazim
Gecen hafta tam bir sabir sinaviydi
Ben biraz gunluk masrafimi ceviriyorum bana faydasi cok. O yuzden az az al sat yapiyorum bu piyasanin tadini cikarmak lazim.
maliyetini al 35 lirayı da başka coine yatır yuppi :))Paribu yaktı beni50 tl lik holo almıştım 85 tl olmuş ama ben bozamıyorum 3 kuruş dürtüyor beni yaa
Halka arzdan kazandigimizi bitcoinle batiralimAy binance yükleyip gelicem aranıza.bu sefer sermayede koycaminşallah batmam
Ay bu fatmagül neGeçen hafta çok sağlam bir sınavdı, boğa piyasası geliyor gelecek deyip dururken bitcoin bile %10 düştü altları hiç söylemiyorum. long işlem açanlar falan fena patlamıştır :)) ben de tam o düşüşten önce chz almıştım trade etmelik sonra bi çakıldı%5 zararla güç bela kaçtım fatmagülden çıkardım sonra zararı. gerçi üç gün beklesem chz de geri yükselmişti ama dedim ya sabrı öğrenesim yok :))
Parayı alamıyorumkimaliyetini al 35 lirayı da başka coine yatır yuppi :))
wuhuuu sepete gelben takip edemiyorum yaw fazla, xlm, dash, sxp falan istediğim gibi yürümüyor az daha artsın postalayacağım, sadeleşmem lazım toplam portföye bakıyorum ben, artan azalanlarla birlikte şimdilik dolar bazında %10 kardayım yeter allah bereket versin :)) yaza kadar duracak böyle al-sat zaman kaybı ve yoruyor beni
Şunu anladım duyguları eğitmek için kripto dünyası borsadan daha zor bir okul. sabır, mantıklı düşünme, soğukkanlı olma, yetinmeyi öğrenme hepsini öğretiyor insana. Benim bunları öğrenmeye niyetim yok o yüzden al-satı başladığım gibi bıraktım
Ya o kötü oldu.asslında yeni giren coinlere bakıp bebekken alıp büyütmekmi lazım acaba.borsada hareket yok bu arayı coinle değerlendireli bariHalka arzdan kazandigimizi bitcoinle batiralimnasıl olsa bünye alışkın eksiye..Benim ilk ve son deneyimim dash oldu yollarına espriler deyimler dizdigimiz coinim..
Kaç olacaktı hesaplasana biYa benim 20 tl 24.3 olmuş
1000 tl koysaydim kaç olacaktı hey maşallah kara bak hahahah
Kaç olacaktı hesaplasana bi1000 tl koysaydın 2000 koysaydın filan
EveeeetGün gün de yazayim mi hahahahah
Geçen hafta çok sağlam bir sınavdı, boğa piyasası geliyor gelecek deyip dururken bitcoin bile %10 düştü altları hiç söylemiyorum. long işlem açanlar falan fena patlamıştır :)) ben de tam o düşüşten önce chz almıştım trade etmelik sonra bi çakıldı%5 zararla güç bela kaçtım fatmagülden çıkardım sonra zararı. gerçi üç gün beklesem chz de geri yükselmişti ama dedim ya sabrı öğrenesim yok :))
Ay binance yükleyip gelicem aranıza.bu sefer sermayede koycaminşallah batmam
ahahaha ftm diye bi coin var, aslında yapacağı yükselişi yapmış ama trade etmelik almıştım kademeli çıktım sonra.Ay bu fatmagül negeçende sordum araya kaynadı
Parayı alamıyorumkibende 845 mi ne var en az 1000 adet olması lazım diyor.şaka gibi yaaa delirtti beni bu uygulama.3 tl o coinde 5 tl bu coinde toplam 105 tl paea var ama bozmuyor hiçbirini
Durduğu yerde %20 kar daha ne olsun :))Ya benim 20 tl 24.3 olmuş
1000 tl koysaydim kaç olacaktı hey maşallah kara bak hahahah
btc mi bunu yapan? binance 10 dolar min çekme limitiParayı alamıyorumkibende 845 mi ne var en az 1000 adet olması lazım diyor.şaka gibi yaaa delirtti beni bu uygulama.3 tl o coinde 5 tl bu coinde toplam 105 tl paea var ama bozmuyor hiçbirini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?