Ya o kötü oldu.asslında yeni giren coinlere bakıp bebekken alıp büyütmekmi lazım acaba.borsada hareket yok bu arayı coinle değerlendireli bari muhteşem trade yeteneğimi coinlerde kullanayım
Onuda yaptık canimAmepay aldık daha kozada büyüyecek yükselecek dedik yerin dibine girdi çıktı Şuan daha iyi durumda ama hâlâ maliyetini kurtarmadi bir umut bekliyoruz..

Gecen gun bildigin sovdum
Aktarmiyor donusturmuyor hayirdir dolandiriciliginizi cumle alem duydu dedim
Ilerleyen zamanlarda calisacaklarmis
Lutfettiler
Birde komisyonu senin girdigin miktardan kesmesi varki sahane
Asla hesaplayip tamamlayamiyorsun
Aynen ya, kes işte tl den ne kırpıp duruyorsun.artık paribudan işlem yapmam, o yüzden binance açayım diyorum.hemde artık tl paklamaz beni bi 3_5 bin dolarla işlem yapayım yeminle yakında herşeyi borsaya coine basıp sokakta kalcam

millet dip dibe cafelerde fink atıyordu olacağı buydu .

Hahaha bugun ne kavgalar ettim :))

Musteriye diyorum ki bu masa 2 kisilik. Sandalye cekmek yasak, masa sandalye duzenimiz sosyal mesafeye göre ayarlandi. Ama biz 3 kisiyiz diyor. Malesef masa 2 kisilik, sandalyeyi almak zorundayim diyorum. 1 sandalyeye iki kisi otursak olur mu diyor kiz
Yani sizce o sekilde sosyal mesafe olur mu ki diyorum, bakiyor suratima

1 masa 2 sandalye kural değil mi?kucağına oturuverseydi gayet mantıklı geldi bana da

Allah sabır versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…