- 10 Nisan 2014
- 43.765
- 116.396
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.001
Evet ya 2 cumartesi çıktık patladık gene 2 ay evdeyizsokağa çıkma yasağımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.ama şu yönden bakın çıkamadığımız için para harcayamayacağız o paralarla yatırım yapacağız
millet dip dibe cafelerde fink atıyordu olacağı buydu .Evet ya 2 cumartesi çıktık patladık gene 2 ay evdeyiz
Onuda yaptık canimYa o kötü oldu.asslında yeni giren coinlere bakıp bebekken alıp büyütmekmi lazım acaba.borsada hareket yok bu arayı coinle değerlendireli barimuhteşem trade yeteneğimi coinlerde kullanayım
millet dip dibe cafelerde fink atıyordu olacağı buydu .
siyeset nerede bu yazdığımda?cafe var fink var gezmek tozmak varSiyasete girmek istemiyorum
Yok ben kendi yorumumu yuttum lafım sana diilsiyeset nerede bu yazdığımda?cafe var fink var gezmek tozmak vargerisine de yorum yohhhhh
Ama elimden tut ilk günler olurmuGel guzum gel batmazsin acele et
Ama elimden tut ilk günler olurmu
Aynen ya, kes işte tl den ne kırpıp duruyorsun.artık paribudan işlem yapmam, o yüzden binance açayım diyorum.hemde artık tl paklamaz beni bi 3_5 bin dolarla işlem yapayımGecen gun bildigin sovdum
Aktarmiyor donusturmuyor hayirdir dolandiriciliginizi cumle alem duydu dedim
Ilerleyen zamanlarda calisacaklarmis
Lutfettiler
Birde komisyonu senin girdigin miktardan kesmesi varki sahane
Asla hesaplayip tamamlayamiyorsun
Ben başlarsam sağlam saydırrım demek istemiş bencesiyeset nerede bu yazdığımda?cafe var fink var gezmek tozmak vargerisine de yorum yohhhhh
YokKorkma korkma yazdigim hesaplari incelersen ztn cok fikrin olusuyor o msjimi hatirliyormusun
onu anladım da anlamak bile tehlikeli anlamamazlığa vuruyorum.Ben başlarsam sağlam saydırrım demek istemiş bencehiç girmeyeyim demiş
Yokhesapları hatırlayamadım. ben sana musait bir zamanda yazarim canim
millet dip dibe cafelerde fink atıyordu olacağı buydu .
1 masa 2 sandalye kural değil mi?kucağına oturuverseydi gayet mantıklı geldi bana daHahaha bugun ne kavgalar ettim :))
Musteriye diyorum ki bu masa 2 kisilik. Sandalye cekmek yasak, masa sandalye duzenimiz sosyal mesafeye göre ayarlandi. Ama biz 3 kisiyiz diyor. Malesef masa 2 kisilik, sandalyeyi almak zorundayim diyorum. 1 sandalyeye iki kisi otursak olur mu diyor kiz
Yani sizce o sekilde sosyal mesafe olur mu ki diyorum, bakiyor suratima
Allah sabır versin ne diyimHahaha bugun ne kavgalar ettim :))
Musteriye diyorum ki bu masa 2 kisilik. Sandalye cekmek yasak, masa sandalye duzenimiz sosyal mesafeye göre ayarlandi. Ama biz 3 kisiyiz diyor. Malesef masa 2 kisilik, sandalyeyi almak zorundayim diyorum. 1 sandalyeye iki kisi otursak olur mu diyor kiz
Yani sizce o sekilde sosyal mesafe olur mu ki diyorum, bakiyor suratima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?