Banada cok mantikli geldi ya kural tamam 1 masa 2 sandalye

Kıs sen ne anladınki satırbakstakilere terlikle saldırırım demek istemiş ben öyle anladım

Hele deniz kenarindaki bir starbakstakilerin sacini basini yolarim

Hickahvesevmezhicstarbaksagitmemisbiruye

Dur pump yapalim hahshsg

Bana da mantıklı geldi haha

Ay düşünsenize 1000 kişi aljntiĺiya alintiliya gidiyormuş offf ne yükselir ama hacim artar fiyat da artar hahahhah

Ay yok bu o değildi hahah kafam karıştı

Dur yesa ztn asaplarim cinlendi

Ama oda saçma ya grupça gidiyorsun zaten beraber olduğun insanlar,aynı masada oturmanın ne sakıncası olacak.bazı masalarıda 4 kişilik yapsalar nolurki.biz de starbucksda sandalye çekiyoruz

Hele deniz kenarindaki bir starbakstakilerin sacini basini yolarim

Hickahvesevmezhicstarbaksagitmemisbiruye
ben gitmem oraya.kırk yılda bir belki.kahve parasına bir mönü daha yerim kilolarıma yeni kilolar eklerim daha iyi.1 tl idi mc de kahve neyime yetmiyor

Ama oda saçma ya grupça gidiyorsun zaten beraber olduğun insanlar,aynı masada oturmanın ne sakıncası olacak.bazı masalarıda 4 kişilik yapsalar nolurki.biz de starbucksda sandalye çekiyoruz
starbucksa giden arkadaş buldum yaşasınn.yemekler benden kahveler senden.yeminliyim bir kahveye o parayı vermemeye.ama günaydına götürürüm seni

Polise onaylatiyoruz krokileri, onaylamiyor malesef polis o sekilde

ben gitmem oraya.kırk yılda bir belki.kahve parasına bir mönü daha yerim kilolarıma yeni kilolar eklerim daha iyi.1 tl idi mc de kahve neyime yetmiyor
Ay ceycey geçen mesaya gittik arkadaşlar mc de yemek yedi,bende kahve alayım dedim.starbucks yanda ama ben mc den aldım. Cıxxx valla gitmedi yavv bildiğin sıradan kahve süt tozlu. Ben istiyorum kremasız,laktozsuz, yumuşak içim mocha ama işyerinde ikisi bir aradaya talim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…