- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.021
Hahaha bugun ne kavgalar ettim :))
Musteriye diyorum ki bu masa 2 kisilik. Sandalye cekmek yasak, masa sandalye duzenimiz sosyal mesafeye göre ayarlandi. Ama biz 3 kisiyiz diyor. Malesef masa 2 kisilik, sandalyeyi almak zorundayim diyorum. 1 sandalyeye iki kisi otursak olur mu diyor kiz
Yani sizce o sekilde sosyal mesafe olur mu ki diyorum, bakiyor suratima
Bana da sölenmedi ben tweeter a bakmıyorum nasılsa burda paylaşılır dedim öyle konuşulmuştu diye hatırlıyorum ama nasip değilmiş demekki.evet.krediyle alırdım fazlaca.kimse özelime yazmamış.ben de öneri yapmam artık kimseye
elbette bizim sektörlerde müşteri daima haklıdırBanada cok mantikli geldi ya kural tamam 1 masa 2 sandalye
elbette bizim sektörlerde müşteri daima haklıdır
Banada cok mantikli geldi ya kural tamam 1 masa 2 sandalye
Kıs sen ne anladınkionu anladım da anlamak bile tehlikeli anlamamazlığa vuruyorum.
iyi o zaman ben de öyle anladımmmKıs sen ne anladınkisatırbakstakilere terlikle saldırırım demek istemiş ben öyle anladım
Kıs sen ne anladınkisatırbakstakilere terlikle saldırırım demek istemiş ben öyle anladım
Dur pump yapalim hahshsg
Bana da mantıklı geldi haha
Ay düşünsenize 1000 kişi aljntiĺiya alintiliya gidiyormuş offf ne yükselir ama hacim artar fiyat da artar hahahhah
Ay yok bu o değildi hahah kafam karıştı
Ama oda saçma yaHahaha bugun ne kavgalar ettim :))
Musteriye diyorum ki bu masa 2 kisilik. Sandalye cekmek yasak, masa sandalye duzenimiz sosyal mesafeye göre ayarlandi. Ama biz 3 kisiyiz diyor. Malesef masa 2 kisilik, sandalyeyi almak zorundayim diyorum. 1 sandalyeye iki kisi otursak olur mu diyor kiz
Yani sizce o sekilde sosyal mesafe olur mu ki diyorum, bakiyor suratima
ben gitmem oraya.kırk yılda bir belki.kahve parasına bir mönü daha yerim kilolarıma yeni kilolar eklerim daha iyi.1 tl idi mc de kahve neyime yetmiyorHele deniz kenarindaki bir starbakstakilerin sacini basini yolarim
Hickahvesevmezhicstarbaksagitmemisbiruye
starbucksa giden arkadaş buldum yaşasınn.yemekler benden kahveler senden.yeminliyim bir kahveye o parayı vermemeye.ama günaydına götürürüm seniAma oda saçma yagrupça gidiyorsun zaten beraber olduğun insanlar,aynı masada oturmanın ne sakıncası olacak.bazı masalarıda 4 kişilik yapsalar nolurki.biz de starbucksda sandalye çekiyoruz
Ceyceyim sen 1 TL veriyorsun biz petrole gidip bedava alıyoruz kahveyiben gitmem oraya.kırk yılda bir belki.kahve parasına bir mönü daha yerim kilolarıma yeni kilolar eklerim daha iyi.1 tl idi mc de kahve neyime yetmiyor
Neyi kızBana da sölenmedi ben tweeter a bakmıyorum nasılsa burda paylaşılır dedim öyle konuşulmuştu diye hatırlıyorum ama nasip değilmiş demekki.
Allah başka kapılar açar nasılsa
vay canına bu hiç aklıma gelmemişti.Ceyceyim sen 1 TL veriyorsun biz petrole gidip bedava alıyoruz kahveyi
Ama oda saçma yagrupça gidiyorsun zaten beraber olduğun insanlar,aynı masada oturmanın ne sakıncası olacak.bazı masalarıda 4 kişilik yapsalar nolurki.biz de starbucksda sandalye çekiyoruz
eski haber avo.....d tan bahsediyorNeyi kızkim ne paylaşmış?
Neyi kızkim ne paylaşmış?
Ay ceycey geçen mesaya gittik arkadaşlar mc de yemek yedi,bende kahve alayım dedim.starbucks yanda ama ben mc den aldım. Cıxxx valla gitmedi yavvben gitmem oraya.kırk yılda bir belki.kahve parasına bir mönü daha yerim kilolarıma yeni kilolar eklerim daha iyi.1 tl idi mc de kahve neyime yetmiyor
bana da gülüyor emojilerle ama bir haftadan fazla önce yazdıklarıma.kafamı karıştırdı bu efsuncuk .Efsun geçmişi okuyor 128r9t92 önceki mesajıma gülmüş hahaah tatlı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?