- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.041
Kız ikiside benden olsun sana feda olsunstarbucksa giden arkadaş buldum yaşasınn.yemekler benden kahveler senden.yeminliyim bir kahveye o parayı vermemeye.ama günaydına götürürüm seni
Ay ceycey geçen mesaya gittik arkadaşlar mc de yemek yedi,bende kahve alayım dedim.starbucks yanda ama ben mc den aldım. Cıxxx valla gitmedi yavvbildiğin sıradan kahve süt tozlu. Ben istiyorum kremasız,laktozsuz, yumuşak içim mocha ama işyerinde ikisi bir aradaya talim
cıks o tür arkadaşlardan değilim yemek benden sturbucks sendenKız ikiside benden olsun sana feda olsun
İşte bir araya gelip gitmeyin diye öyle yapıyorlar yuppi :)) restoran kafeleri mecburiyetten açıyorlar, ekonomi kaldırmıyor esnaf da tepki göstermeye başladı (burada sandalye yakmaya başladılar). Vaka azaldığı için değil yani yoksa istanbul gibi yerde mekanlar açılır mı hiç kaç milyon insanAma oda saçma yagrupça gidiyorsun zaten beraber olduğun insanlar,aynı masada oturmanın ne sakıncası olacak.bazı masalarıda 4 kişilik yapsalar nolurki.biz de starbucksda sandalye çekiyoruz
tek içimlik termos taşırım gene vermem o parayıAy ceycey geçen mesaya gittik arkadaşlar mc de yemek yedi,bende kahve alayım dedim.starbucks yanda ama ben mc den aldım. Cıxxx valla gitmedi yavvbildiğin sıradan kahve süt tozlu. Ben istiyorum kremasız,laktozsuz, yumuşak içim mocha ama işyerinde ikisi bir aradaya talim
Hangi petrolde var neneme gittiğimde ben de uğrayımCeyceyim sen 1 TL veriyorsun biz petrole gidip bedava alıyoruz kahveyi
zengin de değilim ama starbucksta kahve aşırı pahalı değildi yaw en son. ama ben 1 senedir gitmiyorum neredeysetek içimlik termos taşırım gene vermem o parayı
öyle deme kız red kitte ki durmadan ölçü alan mezarcı geldi aklıma anidenHangi petrolde var neneme gittiğimde ben de uğrayım
Beleş mezar varsa haber edin bu arada
Geçen kardeşim çok yoruldum açık mezar bulsam giricem yeterrr diyordu alt yada üst kat varsa benide al diye esprisini yaptık durumlar o kadar vahimHangi petrolde var neneme gittiğimde ben de uğrayım
Beleş mezar varsa haber edin bu arada
1 mönü fiyatı nasıl pahalı değil.sizin orda fiyatlar başkamı ki vay anasınıııızengin de değilim ama starbucksta kahve aşırı pahalı değildi yaw en son. ama ben 1 senedir gitmiyorum neredeyse
Çay kahve gurusu da değilim ama hakkaten ben de içemiyorum granül kahve karton bardakta çay falan. kötü şeyi yiyeceğime aç susuz dururum daha iyi :))Ay ceycey geçen mesaya gittik arkadaşlar mc de yemek yedi,bende kahve alayım dedim.starbucks yanda ama ben mc den aldım. Cıxxx valla gitmedi yavvbildiğin sıradan kahve süt tozlu. Ben istiyorum kremasız,laktozsuz, yumuşak içim mocha ama işyerinde ikisi bir aradaya talim
Oyyy yerim senicıks o tür arkadaşlardan değilim yemek benden sturbucks senden
Ohaaa en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi bak iyi oldu hatırlattığın uyumadan izleyim birazöyle deme kız red kitte ki durmadan ölçü alan mezarcı geldi aklıma aniden
beleşçi arkadaşlardan ben çok çektim sen bari çekmeOyyy yerim seni
Biliyorum canım.zaten öğle arası oda arkadaşlarımızla gidiyoruz mesela, ama zaten bu insanlarla dipdibe iş yapıyorum.masadada uzak duruyoruz zaten kahve içerken.mesafeye dikkat ediyoruz.hani sürekli daha yakın temasta olduğum insanlar ondan dedimİşte bir araya gelip gitmeyin diye öyle yapıyorlar yuppi :)) restoran kafeleri mecburiyetten açıyorlar, ekonomi kaldırmıyor esnaf da tepki göstermeye başladı (burada sandalye yakmaya başladılar). Vaka azaldığı için değil yani yoksa istanbul gibi yerde mekanlar açılır mı hiç kaç milyon insan
valla benim evin orda bi avm var bakkaldan hallice, haftaiçi kimse olmuyor. içindeki starbucksa postu serer min 2-3 saat çalışırdım. plaza bebesi tribi tam, halbuki sanayi bebesiyim ben.1 mönü fiyatı nasıl pahalı değil.sizin orda fiyatlar başkamı ki vay anasınıııı
daha bu haftasonu kızılayda tunalıda dip dibeydi herkes ama.2 sandalyeden fazlasının yasak olduğunu şimdi duydumBiliyorum canım.zaten öğle arası oda arkadaşlarımızla gidiyoruz mesela, ama zaten bu insanlarla dipdibe iş yapıyorum.masadada uzak duruyoruz zaten kahve içerken.mesafeye dikkat ediyoruz.hani sürekli daha yakın temasta olduğum insanlar ondan dedim
alnında sanayi bebesi mi yazıyor aç laptop ını havalı havalı iç kahveni alla allavalla benim evin orda bi avm var bakkaldan hallice, haftaiçi kimse olmuyor. içindeki starbucksa postu serer min 2-3 saat çalışırdım. plaza bebesi tribi tam, halbuki sanayi bebesiyim ben.
Aşkolsun kuzum.ben seni bilmiyormuyum.olsun 2 güzel kelam edecek insanla sohbetin karşılığını ödermi bir hesap yahubeleşçi arkadaşlardan ben çok çektim sen bari çekme
ben gitmem oraya.kırk yılda bir belki.kahve parasına bir mönü daha yerim kilolarıma yeni kilolar eklerim daha iyi.1 tl idi mc de kahve neyime yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?