Bu şey değil mi ya

Sen istiyor duj

Verecek 100 dolirs hahaahaah

Ama oda saçma ya grupça gidiyorsun zaten beraber olduğun insanlar,aynı masada oturmanın ne sakıncası olacak.bazı masalarıda 4 kişilik yapsalar nolurki.biz de starbucksda sandalye çekiyoruz
İşte bir araya gelip gitmeyin diye öyle yapıyorlar yuppi :)) restoran kafeleri mecburiyetten açıyorlar, ekonomi kaldırmıyor esnaf da tepki göstermeye başladı (burada sandalye yakmaya başladılar). Vaka azaldığı için değil yani yoksa istanbul gibi yerde mekanlar açılır mı hiç kaç milyon insan

tek içimlik termos taşırım gene vermem o parayı

Çay kahve gurusu da değilim ama hakkaten ben de içemiyorum granül kahve karton bardakta çay falan. kötü şeyi yiyeceğime aç susuz dururum daha iyi :))

Biliyorum canım.zaten öğle arası oda arkadaşlarımızla gidiyoruz mesela, ama zaten bu insanlarla dipdibe iş yapıyorum.masadada uzak duruyoruz zaten kahve içerken.mesafeye dikkat ediyoruz.hani sürekli daha yakın temasta olduğum insanlar ondan dedim

1 mönü fiyatı nasıl pahalı değil.sizin orda fiyatlar başkamı ki vay anasınıııı
valla benim evin orda bi avm var bakkaldan hallice, haftaiçi kimse olmuyor. içindeki starbucksa postu serer min 2-3 saat çalışırdım. plaza bebesi tribi tam, halbuki sanayi bebesiyim ben.

daha bu haftasonu kızılayda tunalıda dip dibeydi herkes ama.2 sandalyeden fazlasının yasak olduğunu şimdi duydum

valla benim evin orda bi avm var bakkaldan hallice, haftaiçi kimse olmuyor. içindeki starbucksa postu serer min 2-3 saat çalışırdım. plaza bebesi tribi tam, halbuki sanayi bebesiyim ben.
alnında sanayi bebesi mi yazıyor aç laptop ını havalı havalı iç kahveni alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…