alnında sanayi bebesi mi yazıyor aç laptop ını havalı havalı iç kahveni alla alla
Yok ben sanayi bebeliğini çok seviyorum, ekonominin kalbi o isin pasın içinde atıyor, herkes ekmeğinin peşinde sebze suyu içip toplantı set etmiyor kimse :)) plaza bebesi de oldum öğlenleri kentpar cepa armada sürterdim :)) ama sanayi bebeliği wins

Aşkolsun kuzum.ben seni bilmiyormuyum.olsun 2 güzel kelam edecek insanla sohbetin karşılığını ödermi bir hesap yahu
ama kuzum hep böyle başladı arkadaşlıklarım ama sonunda bir baktım safoğlu safım.örnek vereyim sana.bir arkadaşın çocuğunu 2 yıl boyunca arada okuldan aldım spora götürdüm kızla eve bıraktım tekrar.çocuğu seviyordum da tatlı çocuktu.telefonu bozuldu hemen evden telefon verdim yaptırana kadar mağdur olma diye.kendime mont aldım büyük geldi ona verdim.karşılığında hiç bir şey istemedim 1 bardak çay bile.ama telefonda aşırı şeyler yazdı çocuk bir gün saçma saçma emojiler espriler eşimede benim tel lazımdı sadece şunu yazdığlum senin başka işin yok mu? bundan sonra ailecek canavar olduk aradılar bizi vayy bu nasıl zihniyetmiş vay çocuğa nasıl böyle dermişiz.yav kadın evde keyfine baktın 2 yıl ben çocuğuna hizmet ettim ne mecburiyetim vardı yürüsün derdim kendi gitsin derdim geçerdim değil mi?böyle böyle soğudum insanlardan.

Aaaa sen bizim buralardaymışsın, oraların arka tarafındaydın demek

mihail o kadar dinazorum ki ben öğrenciyken tek avm karumdu bir de atakule vardı.beğendik candı oraya gider hem gezer hemd e yemek yerdik

Ahahahhahaha boş bulundum kahkaha attım vallahi

altıncılar neredesiniz?artmaya devam ediyor bakın neden mi?bend e alacak para kalmadı da ondan.ben alsam anında düşüyor biliyorsunuz
Biz kartları kapatana kadar sen altın alma lütfen kademeli olarak bozup kartlara yatırma konusunda anlaştık.

2000 para gelecekti eşime kesintiler mesintiler bize 800 yatacakmış. 2000 diye sevinmiştik kartın birini kapatacaktık

umarım tez zamanda tüm borçlardan kurtulursun efsuncuğum .1 gram bile alacak param kalmadı merak etmeyesin.bebek uğurlu gelsin borç morç kalmasın bu sene

Hanımlar,
hepinize bol kazançlar diliyorum
genel bir uyarı yapayım, topiklerde yatırım tavsiyesi veremezsiniz veya x hisseye giriyoruz, haydi hep beraber dövize giriyoruz, altın alıyoruz gibi topluluk hareketlerine teşvik edici yazılar yazamazsınız çünkü spk yönetmeliği gereği bu tip girişimler suç ve yaptırımları da çok ağır.

Gelelim diğer meseleye, "sistematik ve kasıtlı" olmadıkça üyelerin beğenmedim butonunu kullanma hakkı var, kimseye neden beğenmedim yapıyorsun deyip hesap soramayız ama öte yandan da üsluplara dikkat etmeliyiz.

zengin de değilim ama starbucksta kahve aşırı pahalı değildi yaw en son. ama ben 1 senedir gitmiyorum neredeyse
Şuan ne kadar acaba... zengin olunca hayallerimden biri ömrümde 1 kere olsun o kahveden içmem lazım çok içimde kalacak yoksa

Kahve sevmeyen biri nasıl bişey sever orda şu şantililerden istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…