- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.061
Yok ben sanayi bebeliğini çok seviyorum, ekonominin kalbi o isin pasın içinde atıyor, herkes ekmeğinin peşinde sebze suyu içip toplantı set etmiyor kimse :)) plaza bebesi de oldum öğlenleri kentpar cepa armada sürterdim :)) ama sanayi bebeliği winsalnında sanayi bebesi mi yazıyor aç laptop ını havalı havalı iç kahveni alla alla
ama kuzum hep böyle başladı arkadaşlıklarım ama sonunda bir baktım safoğlu safım.örnek vereyim sana.bir arkadaşın çocuğunu 2 yıl boyunca arada okuldan aldım spora götürdüm kızla eve bıraktım tekrar.çocuğu seviyordum da tatlı çocuktu.telefonu bozuldu hemen evden telefon verdim yaptırana kadar mağdur olma diye.kendime mont aldım büyük geldi ona verdim.karşılığında hiç bir şey istemedim 1 bardak çay bile.ama telefonda aşırı şeyler yazdı çocuk bir gün saçma saçma emojiler espriler eşimede benim tel lazımdı sadece şunu yazdıAşkolsun kuzum.ben seni bilmiyormuyum.olsun 2 güzel kelam edecek insanla sohbetin karşılığını ödermi bir hesap yahu
Birisi hisse paylaşacaktı ya tweeter daNeyi kızkim ne paylaşmış?
o hisse alındı satıldı bugün yüzde 6 kusür batak da idi bir deBirisi hisse paylaşacaktı ya tweeter da
Aaaa sen bizim buralardaymışsın, oraların arka tarafındaydın demekYok ben sanayi bebeliğini çok seviyorum, ekonominin kalbi o isin pasın içinde atıyor, herkes ekmeğinin peşinde sebze suyu içip toplantı set etmiyor kimse :)) plaza bebesi de oldum öğlenleri kentpar cepa armada sürterdim :)) ama sanayi bebeliği wins
O hisse o hisse değil onu büyük merakla bekliyoruz daha...Bu son dakika Twitter'da gördüğümüz herkesin kendisinin alıp aldınız mı sizde diye konuştuğumuz bir hisseydi.. İki gün tavan gitti tavan bozar bozmaz sattık..Birisi hisse paylaşacaktı ya tweeter da
okul yolumuza yeni asfalt dökülsün hocam arabamda paçalarda çamur içinde kaldı bugün.hizmet bekliyorum acilllAaaa sen bizim buralardaymışsın, oraların arka tarafındaydın demek
eskişehir yolu eski mekanım :))Aaaa sen bizim buralardaymışsın, oraların arka tarafındaydın demek
Öğrendiğin deyimler benzetmeler şoka sokup beynini yakıyor muYok bi de cidden zengin olsam keskezayifim bu kabul
Mustakbel görümcem bugun bana acidi hahaha
Diyor ki kaşık kadar kalmissin.
Bugun bu deyimi ögrendim
ne diyorsun 27 yıl olacak buralardayımmeskişehir yolu eski mekanım :))
Ahahahhahaha boş bulundum kahkaha attım vallahioncelıkle hosgeldınız
bu nasıl degısık bır mesaj boyle
4 kısı gormus 4u de degısık bır emojı atmıs hahhahahah
bırı sasırmıs
bırı muhtesem demıs
bırı begenmıs
bırı uzulmus
haahahah
bırı de hanı bana hanı bana demıs dıye baglıcam hahhah
Ben de zayıf değilim ama şu an diyete uygun değilimÇıksss biz zayıf sevmiyoruz grupta
Biz kartları kapatana kadar sen altın alma lütfenaltıncılar neredesiniz?artmaya devam ediyor bakın neden mi?bend e alacak para kalmadı da ondan.ben alsam anında düşüyor biliyorsunuz
umarım tez zamanda tüm borçlardan kurtulursun efsuncuğum .1 gram bile alacak param kalmadı merak etmeyesin.bebek uğurlu gelsin borç morç kalmasın bu seneBiz kartları kapatana kadar sen altın alma lütfenkademeli olarak bozup kartlara yatırma konusunda anlaştık.
2000 para gelecekti eşime kesintiler mesintiler bize 800 yatacakmış. 2000 diye sevinmiştik kartın birini kapatacaktık
Hiçbir mesajı bilgiyi haberi kaçırmamalıyım er ya da geç okumalıyımEfsun geçmişi okuyor 128r9t92 önceki mesajıma gülmüş hahaah tatlı kız
Pardoonbana da gülüyor emojilerle ama bir haftadan fazla önce yazdıklarıma.kafamı karıştırdı bu efsuncuk .
Şuan ne kadar acaba... zengin olunca hayallerimden biri ömrümde 1 kere olsun o kahveden içmem lazım çok içimde kalacak yoksazengin de değilim ama starbucksta kahve aşırı pahalı değildi yaw en son. ama ben 1 senedir gitmiyorum neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?