- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.081
Sen tunalı kızılay falan dedikçedaha bu haftasonu kızılayda tunalıda dip dibeydi herkes ama.2 sandalyeden fazlasının yasak olduğunu şimdi duydum
yürümek güzeldi ailece o zamanlar .kızılaydan ulusa bile yürürdük tunalıdan kızılaya .bend e aynını yapacaktım çocukla tam büyümüştü pandemi olduSen tunalı kızılay falan dedikçe
2002 ya da 2003 de ben 6. Sınıftayken Sincandan taaa necati bey e ilk telefonumu almaya gidişimiz geliyor aklıma (nokia 3310) ah duygulandım canım babam... :)
yürümek güzeldi ailece o zamanlar .kızılaydan ulusa bile yürürdük tunalıdan kızılaya .bend e aynını yapacaktım çocukla tam büyümüştü pandemi oldu
Çok amiiin yenilerini yapmamıza da gerek kalmayacak şekilde gelirimiz olsun inşallah Allah eşime yeni hayırlı kapılar açsın bana borsada kazandırsın amiiiin amiiiinumarım tez zamanda tüm borçlardan kurtulursun efsuncuğum .1 gram bile alacak param kalmadı merak etmeyesin.bebek uğurlu gelsin borç morç kalmasın bu sene
O şantililer kahve bile sayılmaz nazarımdaŞuan ne kadar acaba... zengin olunca hayallerimden biri ömrümde 1 kere olsun o kahveden içmem lazım çok içimde kalacak yoksa
Kahve sevmeyen biri nasıl bişey sever orda şu şantililerden istiyorum ama
Neresindeydin kurtuluşun :))Ben ankarada okudum bazen öyle özluyorumki..
Portakal suyu alirdim olgunlara kitapcilara giderdim bazaaarlari gezerdim
Kurtulusta oturuyordum ah icim sizladi resmen
Toplu kaçarsak manipülasyon yapmış olmaz mıyızMune hanım geldi kızlar
Kacinnnnn
Toplu kaçış
Ytd :)
Şaka bi yana uyarılar için çok teşekkür ederiz. daha dikkatli oluruz :)
cumartesi olgunların önünden arabayla geçtim içim sızladı gidemedim kitapları karıştıramadım ordan bir simit alıp yiyerek kızılayı gezemedim diye.meğerse ne büyük zenginliklermiş değil mi?hepsi lüks olduBen ankarada okudum bazen öyle özluyorumki..
Portakal suyu alirdim olgunlara kitapcilara giderdim bazaaarlari gezerdim
Kurtulusta oturuyordum ah icim sizladi resmen
Neresindeydin kurtuluşun :))
cumartesi olgunların önünden arabayla geçtim içim sızladı gidemedim kitapları karıştıramadım ordan bir simir alıp yiyerek kızılayı gezemedim diye.meğerse ne büyük zenginliklermiş değil mi?hepsi lüks oldu
Boşaltalım topiği arkadaşlar, sağ tarafa sen geç sol tarafa izabelToplu kaçarsak manipülasyon yapmış olmaz mıyız
Kademeli kaçalım
biliyorum orayı, cemal gürselde dikimevi metro çıkışındaki carrefourun olduğu binadaydım ben de :)) cebecinin yeri bambaşkadır bende, ayın 10unda bi iş için gitmem lazım, lipadan yoğurtlu dondurmamı alıp polis çevirmezse kurtuluş parkında bi yürüyeceğim. epeydir kurtuluş parkı ritüeli yapmıyordum.4 yil nedim zapcida kaldim
Ah be aksam aksam dertlenesim vae
elimize vermesinler sonra :))Boşaltalım topiği arkadaşlar, sağ tarafa sen geç sol tarafa izabelLed_BiR_Vele_DisTiri geçsin ben ne tarafa çekerseniz o tarafa gelirim
Parana göre talep edersin canım.eşitsellerde zaten eşit düşeceği için, youtubeda videoları var yaz istersen, tahmini kaç lot düşer ne kadar tutar hesaplamışlar.Kızlar yarınki halka arza ne kadar lot gireceksiniz 20 yazsam az mı cok mu
yalnız mı yürüyeceksin?biliyorum orayı, cemal gürselde dikimevi metro çıkışındaki carrefourun olduğu binadaydım ben de :)) cebecinin yeri bambaşkadır bende, ayın 10unda bi iş için gitmem lazım, lipadan yoğurtlu dondurmamı alıp polis çevirmezse kurtuluş parkında bi yürüyeceğim. epeydir kurtuluş parkı ritüeli yapmıyordum.
Zenginliği bekleme be canım ulaşılamayacak bir şey değil bence ilk fırsatta içmelisin benim favorim white chocolate mocha bende kahve sevmem senin gibi ama buna bayılıyorum gerci digerlerinin tadına bakmadım şimdi beğenmem etmem param boşa gitmesinŞuan ne kadar acaba... zengin olunca hayallerimden biri ömrümde 1 kere olsun o kahveden içmem lazım çok içimde kalacak yoksa
Kahve sevmeyen biri nasıl bişey sever orda şu şantililerden istiyorum ama
Efsun sen kaç yaşındaydın yaaSen tunalı kızılay falan dedikçe
2002 ya da 2003 de ben 6. Sınıftayken Sincandan taaa necati bey e ilk telefonumu almaya gidişimiz geliyor aklıma (nokia 3310) ah duygulandım canım babam... :)
Sağol canım 16 lot bekleniyor kişi başı param var da t2 d onla abilir miyim acaba onundışında 600 varParana göre talep edersin canım.eşitsellerde zate eşir düşeceği için, youtubeda videoları var yaz istersen, tahmini kaç lot düşer ne kadar tutar hesaplamışlar.
de getin ikiniz de biri 6. sınıf biride üniversite öğrencisiymiş.ben iş hayatındaydım yahuu .yaşımızı iyice ortaya seriyorsunuz ayıptırEfsun sen kaç yaşındaydın yaa6. Sınıf dedi ben çılgın üni gençliği modunda takılıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?