- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.101
biliyorum orayı, cemal gürselde dikimevi metro çıkışındaki carrefourun olduğu binadaydım ben de :)) cebecinin yeri bambaşkadır bende, ayın 10unda bi iş için gitmem lazım, lipadan yoğurtlu dondurmamı alıp polis çevirmezse kurtuluş parkında bi yürüyeceğim. epeydir kurtuluş parkı ritüeli yapmıyordum.
mihail bacım sakin ol tmmm sanayi bebesisin kabul.ama yakında recep ivediğin kara ambar kamyoncular derneğine de üyeyim dersin diye korkuyoruz artıkO şantililer kahve bile sayılmaz nazarımdasanayi bebesini bozar onlar, biz çayı kamyoncu, kahveyi espresso içeriz evelallah :))
Kız ünide sonlarına yakın amade getin ikiniz de biri 6. sınıf biridd üniversite öğrencisiymiş.ben iş hayatındaydım yahuu .yaşımızı iyice ortaya seriyorsunuz ayıptır
78 doğumluyum ahan da yazdım ne saklayacağım.ama üniversiteyi yaşıtlarımdan çok erken bitirdim.beni 1. sınıf ta okutmayan öğretmenime çok selamKız ünide sonlarına yakın amaaramızda kaç yaş var sanki.ama 6. sınıf çok acı yaa düşünsebçne arada kaç kademe var
Yeni ünili bile olsam
ben bekarım yaşımı söylemem78 doğumluyum ahan da yazdım ne saklayacağım.ama üniversiteyi yaşıtlarımdan çok erken bitirdim.beni 1. sınıf ta okutmayan öğretmenime çok selam
ben de resimlerdekinden çok çok genç duruyorum bilesin.fotojenik değilim hileli fotoşop lu fotomda yok .o kadar kilolu da değilim bakben bekarım yaşımı söylemem29.5
iyi geceler yuppiyayye rüyanda hepimizi gör emiArkadaşlar herkese iyi geceler malum sabah mesai var
aa neden yediklerin mi dokundu?Hellooo
Midem bulaniyor ekrana cok bakamiyorum kuzum
aa neden yediklerin mi dokundu?
ılık süt iç erken uyumayı dene bakalım.Strese bagli oldugunu tahmin ediyoruz, cumadan beri böyleyim kuzum.
Düzelmedin mi sen hala yaaa:////Strese bagli oldugunu tahmin ediyoruz, cumadan beri böyleyim kuzum.
ılık süt iç erken uyumayı dene bakalım.
Düzelmedin mi sen hala yaaa:////
Dr ne demişti o zaman mor, tahlil yaptır bakalım kaç gündür miden kötüErken uyumak mi hahaha imkansizzz
Iyiydim de dun gece biraz zor gecti. Kafa karisikligi bakimindan... yine vurdu mideme.
Yürüyebilirsem o da, haşat olacağım muhtemelen o gün sayfa sayfa yazı yazmaktanyalnız mı yürüyeceksin?
Sanayi bir yaşam tarzıdır gururlu bir sanayi bebesiyimmihail bacım sakin ol tmmm sanayi bebesisin kabul.ama yakında recep ivediğin kara ambar kamyoncular derneğine de üyeyim dersin diye korkuyoruz artık
30 oldum ocakta çok garip bi duyguymuş 30 dediğim zaman yalan söylemişim gibi geliyorEfsun sen kaç yaşındaydın yaa6. Sınıf dedi ben çılgın üni gençliği modunda takılıyordum
alla alla yarın ostime gidip bir çay içeyim ortamı izleyeyim bari.sanayi bebesi olmak istiyorum ben deYürüyebilirsem o da, haşat olacağım muhtemelen o gün sayfa sayfa yazı yazmaktan
Sanayi bir yaşam tarzıdır gururlu bir sanayi bebesiyimkamyoncuları da az çok bilirim bak :))
ben bekarım yaşımı söylemem29.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?