Yaa gercektenmi hatirliyorum orayi
Ben kibris caddesini, manticiyi gozlemeciyi sahane sahlepli pastahaneyi cok ozluyorum
Birde kibris caddesinde kebap 49 varki ah ah
Sadece orasi icin ankaraya gelebilirim
Kurtulus parki, tepede 50. Yil
Of ya sokak sokak aklima geliyor..

O şantililer kahve bile sayılmaz nazarımda sanayi bebesini bozar onlar, biz çayı kamyoncu, kahveyi espresso içeriz evelallah :))
mihail bacım sakin ol tmmm sanayi bebesisin kabul.ama yakında recep ivediğin kara ambar kamyoncular derneğine de üyeyim dersin diye korkuyoruz artık

de getin ikiniz de biri 6. sınıf biridd üniversite öğrencisiymiş.ben iş hayatındaydım yahuu .yaşımızı iyice ortaya seriyorsunuz ayıptır
Kız ünide sonlarına yakın ama aramızda kaç yaş var sanki.ama 6. sınıf çok acı yaa düşünsebçne arada kaç kademe var
Yeni ünili bile olsam

Kız ünide sonlarına yakın ama aramızda kaç yaş var sanki.ama 6. sınıf çok acı yaa düşünsebçne arada kaç kademe var
Yeni ünili bile olsam
78 doğumluyum ahan da yazdım ne saklayacağım.ama üniversiteyi yaşıtlarımdan çok erken bitirdim.beni 1. sınıf ta okutmayan öğretmenime çok selam

yalnız mı yürüyeceksin?
Yürüyebilirsem o da, haşat olacağım muhtemelen o gün sayfa sayfa yazı yazmaktan
mihail bacım sakin ol tmmm sanayi bebesisin kabul.ama yakında recep ivediğin kara ambar kamyoncular derneğine de üyeyim dersin diye korkuyoruz artık
Sanayi bir yaşam tarzıdır gururlu bir sanayi bebesiyim kamyoncuları da az çok bilirim bak :))

Yürüyebilirsem o da, haşat olacağım muhtemelen o gün sayfa sayfa yazı yazmaktan

Sanayi bir yaşam tarzıdır gururlu bir sanayi bebesiyim kamyoncuları da az çok bilirim bak :))
alla alla yarın ostime gidip bir çay içeyim ortamı izleyeyim bari.sanayi bebesi olmak istiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…