- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.121
Bunca borcun içinde ben o kahveye para verirsem kendimi kötü hissederim hele biraz hafifletelim de öyle içerim inşallah kapanmazsaZenginliği bekleme be canım ulaşılamayacak bir şey değil bence ilk fırsatta içmelisin benim favorim white chocolate mocha bende kahve sevmem senin gibi ama buna bayılıyorum gerci digerlerinin tadına bakmadım şimdi beğenmem etmem param boşa gitmesin
Sefaan diye bi kafe var ostim uzay çağı caddesinde, böyle bir simit yokalla alla yarın ostime gidip bir çay içeyim ortamı izleyeyim bari.sanayi bebesi olmak istiyorum ben de
aşılanalım gel misafirim ol kuzum.misafirhanelerimiz var ayarlarım.köfteci yusufa da gideriz ankarayı da gezeriz bebeği kap gelBunca borcun içinde ben o kahveye para verirsem kendimi kötü hissederim hele biraz hafifletelim de öyle içerim inşallah kapanmazsa
Burda açılan kaç yere niyetlensem ben gidemeden kapandı. Somun arası konya etli ekmek en unutamadığım yerler
Tavuk dünyası ve köfteci yusuf da sırada beklemede inşallah kapanmadan nasip olur
sen mühendisim diye bizi kandırıyo olmayasın ?basbayağı sanayi ustasısın yahu.gerçi eşimde küçükken bisiklet tamircisi çırağıymış annesi aylak olmasın diye yazları her yere çırak verirmişSefaan diye bi kafe var ostim uzay çağı caddesinde, böyle bir simit yoksonra da dönerci kardeşlerden döner al ısıra ısıra sağda solda gez, işte sanayicilik :))
Yine uzay çağı caddesinde ev yemekleri yapan bi abi vardı hanımı ukraynalıydı, pelmeni-borş çorba-kelle paça için giderdik hey gidi. Ostimi de özledim beah
İnşallah bir gün nasip olur ❣aşılanalım gel misafirim ol kuzum.misafirhanelerimiz var ayarlarım.köfteci yusufa da gideriz ankarayı da gezeriz bebeği kap gel
Melisa çayı icsen canım biraz rahatlatır stres yapıyorsun..Hellooo
Midem bulaniyor ekrana cok bakamiyorum kuzum
Melisa çayı icsen canım biraz rahatlatır stres yapıyorsun..
Yok be canım o kadar pahalı değil gerçi güncel fiyatları bilmiyorum 1 seneyi geçti gitmeyeli 30 civarıdır diye tahmin ediyorum. Rabbim tez vakitte bu borçlardan kurtulmayı nasip etsin inşallah kuzumBunca borcun içinde ben o kahveye para verirsem kendimi kötü hissederim hele biraz hafifletelim de öyle içerim inşallah kapanmazsa
Burda açılan kaç yere niyetlensem ben gidemeden kapandı. Somun arası konya etli ekmek en unutamadığım yerler
Tavuk dünyası ve köfteci yusuf da sırada beklemede inşallah kapanmadan nasip olur
pandemi de 30 tl bile çok geliyor ama.çünkü orta gelirlilerde para harcamayı azalttı yardım da yapmıyor eskisi gibi ihtiyaç sahiplerine .bir çok insan işsiz ya da az ücrete çalışıyor 30 tl ye bir haftalık sebze alırım diye düşünüyor maalesef.nereden çıktı bu virüs kim çıkardı?Yok be canım o kadar pahalı değil gerçi güncel fiyatları bilmiyorum 1 seneyi geçti gitmeyeli 30 civarıdır diye tahmin ediyorum. Rabbim tez vakitte bu borçlardan kurtulmayı nasip etsin inşallah kuzum
Çok haklısın canım bende veremem 30 lirayı kahveye daha acil onceliklerim olduğu için..pandemi de 30 tl bile çok geliyor ama.çünkü orta gelirlilerde para harcamayı azalttı yardım da yapmıyor eskisi gibi ihtiyaç sahiplerine .bir çok insan işsiz ya da az ücrete çalışıyor 30 tl ye bir haftalık sebze alırım diye düşünüyor maalesef.nereden çıktı bu virüs kim çıkardı?
Şimdi ben yazıyordum yarın kötü gün yineSon dakika merkez bankası başkan yardımcısı görevden alındı.
Bilirim canım olmayınca 1 lira bile çok kıymetli ama çok merak ediyor diye dedim en azından merakını gidersin diye düşündüm. Yani çıkaranı bulsam dinlene dinlene dövcem hergün bir yakınım yakalanıyor çember iyice daraldıpandemi de 30 tl bile çok geliyor ama.çünkü orta gelirlilerde para harcamayı azalttı yardım da yapmıyor eskisi gibi ihtiyaç sahiplerine .bir çok insan işsiz ya da az ücrete çalışıyor 30 tl ye bir haftalık sebze alırım diye düşünüyor maalesef.nereden çıktı bu virüs kim çıkardı?
Yaaa iyi ki para kazanalım dedik elimizdekinden de oluyoruzŞimdi ben yazıyordum yarın kötü gün yine
Mune abla beni susturacak diye korkumdan yazamıyorum ama artıkkk yeterrr diye bagirasim var sadece paraya değil herşeye,herkese,hepsine...Yaaa iyi ki para kazanalım dedik elimizdekinden de oluyoruz
Çok haklısın canım bende veremem 30 lirayı kahveye daha acil onceliklerim olduğu için..
Yatırım ruhumuza fatiha resmenSon dakika merkez bankası başkan yardımcısı görevden alındı.
Aynı durumdayım cidden yoruldum pandemi bir yandan ekonomi bir yandan geleceğe olan umudum kayboldu resmen napsam da paramı koruymaya çalışsam diye düşünüyorum sürekli. Ben ne yaparsam yapayım olmuyor sürekli fakirleşiyorum ciddi manadaMune abla beni susturacak diye korkumdan yazamıyorum ama artıkkk yeterrr diye bagirasim var sadece paraya değil herşeye,herkese,hepsine...
Nerden içiyorsun onu da söyle ytd30 lira degil ki be kuzular. Benim ictigim 9.75
Bi tane daha var sevdigim, 14 o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?