30 lira degil ki be kuzular. Benim ictigim 9.75

Bi tane daha var sevdigim, 14 o da
Küçük ilçe avantajı bizim burada Starbucks yok,AVM yok,marka ayakkabı mi aldın kimse fark etmez,marka çanta taksan pazardan mi aldın derler..Esim dogumumda minicik taşlı tek taş pirlanta takmıştı etrafımda herkes gümüş yüzük takıyorum zannediyor para harcayacak en büyük yer ilçe pazarı

Bak ben size diyorum petrolde makina kahvesi var miss gibibedava..
Hastane kantinlerinde de 1 TL idi en son..Şimdi onada zam gelmiştir..

Nasil bedava ya

Şimdi bizim buralarda makine kahvesi bile yeni meşhur olmaya başladı hani siz kremalı kahvelerden bahsediyorsunuz ya üst duzeyler hariç nasıl bir şey olduğunu bilen yok..

Petrollerde müşteri çekmek için koyuyor dışarıya makine her gelene abii çay vereyim mi kahve icermisiniz diyor.. Hatta petrollerimizde çuvalla çay şekerleri,yağlar, çamaşır deterjanlari satılıyor bildiğin böyle dışarıda

Gece birden yükseldi falan dediler bende baktım normal geldi ama haberlerde 8.26 diye duydum bende.
Merkez Bankası başkan yardımcısı değiştiği için yükseldi bankalarda hep daha yüksek gösteriyor internetten baktım 8.27 sabaha net belli olur..

Boşver kahveyi necminin helvalar ve iyi demlenmiş çay yeter bize :))

ya yavrun miniş nasıl? hep merak ediyordum burada gördüm seni
bende sepet coin, bir hisse, bir kısım dolar ve altın var bakalım
coinlerde 500 tl karda hisseden 3000 zarardayım uyuz oldum
3 aydır çok yükselcek bekliyoruz.

Allah bereket versin canım:)
Bir sürü hisselerden az az aldım toplam 3200 tl..
Zarar 700..
Coine bulaşmıyorum korkudan
Altın ve dolarım da az az var biraz arttı çok şükür ona seviniyorum bu ara.

Para kalmadı. Elime geçerse halka arzlara katılırım diyorum. Belki de zararına hisselerinden satar girerim. Biktim bekle bekle.

Minisim hala miniş
7200 gr.
Üst dişler gelmeye başladı. Zaten az olan ek gıda hiçe döndü gibi. Gündüz uykusu daha iyi gece çok uyanmalı.. Ne günlerden buraya geldik tabi.
Çok şükür halimize.

Senin kuzun nasıl?

Bu arada herkese günaydinnn :)

ya ben coinin çok zarar ettireceğini düşünmüyorum -hay nerden biliyorsam haha-
aslında borsa da zarar ettirmez ama sabretmek lazım işte. yani arsa gibi, alıcan ve unutucan derler ya öyle. Tabi ben de ne mümkün her gün kontrol :) ya herkes gibi ben de yükselsin borçlarımı kapatayım istiyorum tabi ki aahh ahh

oy minişi yerim ben, yok di mi sıkıntı falan? bizim hala diş miş yok artık çok bekleyip sinir strese sokmuyorum kendimi şimdi sürünerek de olsa emeklemelere başladı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…