- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.141
Onu bile çok gördüler yaYatırım ruhumuza fatiha resmen
niye böyle yaaa:///
Ah keşkem keşkem keşkemYanima mi gelicen
Küçük ilçe avantajı bizim burada Starbucks yok,AVM yok,marka ayakkabı mi aldın kimse fark etmez,marka çanta taksan pazardan mi aldın derler..Esim dogumumda minicik taşlı tek taş pirlanta takmıştı etrafımda herkes gümüş yüzük takıyorum zannediyor30 lira degil ki be kuzular. Benim ictigim 9.75
Bi tane daha var sevdigim, 14 o da
Küçük ilçe avantajı bizim burada Starbucks yok,AVM yok,marka ayakkabı mi aldın kimse fark etmez,marka çanta taksan pazardan mi aldın derler..Esim dogumumda minicik taşlı tek taş pirlanta takmıştı etrafımda herkes gümüş yüzük takıyorum zannediyorpara harcayacak en büyük yer ilçe pazarı
Bak ben size diyorum petrolde makina kahvesi var miss gibibedava..
Hastane kantinlerinde de 1 TL idi en son..Şimdi onada zam gelmiştir..
Şimdi bizim buralarda makine kahvesi bile yeni meşhur olmaya başladı hani siz kremalı kahvelerden bahsediyorsunuz ya üst duzeyler hariç nasıl bir şey olduğunu bilen yok..Nasil bedava ya
Tam bilmiyorum ama bir ara 8.16 idi. Şuan Akbankdan USD alisim 8.46 gösteriyor..Dolar kaçtan kapatmış bugün arkadaşlar bilen var mı.
Gece birden yükseldi falan dediler bende baktım normal geldi ama haberlerde 8.26 diye duydum bende.Tam bilmiyorum ama bir ara 8.16 idi. Şuan Akbankdan USD alisim 8.46 gösteriyor..
Merkez Bankası başkan yardımcısı değiştiği için yükseldi bankalarda hep daha yüksek gösteriyor internetten baktım 8.27 sabaha net belli olur..Gece birden yükseldi falan dediler bende baktım normal geldi ama haberlerde 8.26 diye duydum bende.
Bence de bakalım hayırlısı artık.Merkez Bankası başkan yardımcısı değiştiği için yükseldi bankalarda hep daha yüksek gösteriyor internetten baktım 8.27 sabaha net belli olur..
Ortaya park ederim ben ahshavvsBoşaltalım topiği arkadaşlar, sağ tarafa sen geç sol tarafa izabelLed_BiR_Vele_DisTiri geçsin ben ne tarafa çekerseniz o tarafa gelirim
Boşver kahveyi necminin helvalar ve iyi demlenmiş çay yeter bize :))Küçük ilçe avantajı bizim burada Starbucks yok,AVM yok,marka ayakkabı mi aldın kimse fark etmez,marka çanta taksan pazardan mi aldın derler..Esim dogumumda minicik taşlı tek taş pirlanta takmıştı etrafımda herkes gümüş yüzük takıyorum zannediyorpara harcayacak en büyük yer ilçe pazarı
Bak ben size diyorum petrolde makina kahvesi var miss gibibedava..
Hastane kantinlerinde de 1 TL idi en son..Şimdi onada zam gelmiştir..
hazırımmmmmmmmHerkeşlere günaydınlar, kalkanlarımız zırhlarımız hazır mı saat 10 için
Teşekkür ederim canım.
Çok şükür iyiyim ama çok yorgunum.
Ablama son olarak güvendiği bir dr ameliyatın çok zor %60 basari oranı ben sana başarı oranı %50 olan iğne tedavisini denemek istiyorum. Iyilesen hastalarım oldu sen de şifa bulursun ınsallah deyince bize umut oldu.
Iğne tedavisi bir kaç ay sürer annem gelsin dedi yolladi.
Bu şekilde başlayabildim çalışmaya.
Annem yanımda ama minnosum eve girer girmez bana yapışıyor. Uykuya bu ara geç geçiyor ve o uyuduğunda okul hazirligı vs. Hiç yayılarak yatış yapamıyorum.
Salı akşamı dizisini bugün izleyebildim valla.
Hangisi o? Tabiiki safiyem
Şimdi kırmızı odayı bitirmeye çalışcam oyyy..
Sonra da yine pc de işlerim var okul için.
Kore dizilerim aylardır beni bekliyor zaten..
Valla borsa en son kıpkırmızıydı.
Hesapta tl 24 lira kaldı. Yine bir şeyler bozmam gerekebilir..
Bilmiyorum yaa ben sadece gönlü zengin bir insan olarak bu dünyadan ayrılacağım sanki.. :)
Herkeşlere günaydınlar, kalkanlarımız zırhlarımız hazır mı saat 10 için
ya yavrun miniş nasıl? hep merak ediyordum burada gördüm seni
bende sepet coin, bir hisse, bir kısım dolar ve altın var bakalım
coinlerde 500 tl karda hisseden 3000 zarardayım uyuz oldum
3 aydır çok yükselcek bekliyoruz.
Ben memur insanım bankam da memur, memurun sistemi hep çöker o yüzden erkenden pc başına tünemeyi adet edinmiştir.10.30 mus kuzum
Ben 10.25 e alarm kurdum hahah
Allah bereket versin canım:)
Bir sürü hisselerden az az aldım toplam 3200 tl..
Zarar 700..
Coine bulaşmıyorum korkudan
Altın ve dolarım da az az var biraz arttı çok şükür ona seviniyorum bu ara.
Para kalmadı. Elime geçerse halka arzlara katılırım diyorum. Belki de zararına hisselerinden satar girerim. Biktim bekle bekle.
Minisim hala miniş
7200 gr.
Üst dişler gelmeye başladı. Zaten az olan ek gıda hiçe döndü gibi. Gündüz uykusu daha iyi gece çok uyanmalı.. Ne günlerden buraya geldik tabi.
Çok şükür halimize.
Senin kuzun nasıl?
Bu arada herkese günaydinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?