- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.161
Günaydınnnn..Herkeşlere günaydınlar, kalkanlarımız zırhlarımız hazır mı saat 10 için
Benimkinde de görünmüyor (vakıf), seans açılınca mıdır bilmiyorum artık. İlk kez yapacağım için bilmiyorum. Mantıken her bankadan alınabiliyor olması lazım, inşallah mantıklı düşünmüşümdürGünaydınnnn..
Benim bankada halka arz görünmüyor nasıl başvuracağım
Günaydınnnn..
Benim bankada halka arz görünmüyor nasıl başvuracağım
Benimkinde de görünmüyor (vakıf), seans açılınca mıdır bilmiyorum artık. İlk kez yapacağım için bilmiyorum. Mantıken her bankadan alınabiliyor olması lazım, inşallah mantıklı düşünmüşümdüryoksa benden pas
ya ben coinin çok zarar ettireceğini düşünmüyorum -hay nerden biliyorsam haha-
aslında borsa da zarar ettirmez ama sabretmek lazım işte. yani arsa gibi, alıcan ve unutucan derler ya öyle. Tabi ben de ne mümkün her gün kontrol :) ya herkes gibi ben de yükselsin borçlarımı kapatayım istiyorum tabi ki aahh ahh
oy minişi yerim ben, yok di mi sıkıntı falan? bizim hala diş miş yok artık çok bekleyip sinir strese sokmuyorum kendimi şimdi sürünerek de olsa emeklemelere başladı bakalım
Bekliyoruz ozaman..10.30 da görünecek:)
Tuvalet çıkışında bebenin eline bi kolonya dök artık nomum zamanı gelmiş :)) hatta bu olay için bi dilek var mıdır bilmiyorum varsa onu da söyle, sıhhatler olsun mu denir acabaDişin geç çıkması daha iyi diyorlar.
Hiç takma..
Neyi dert etsem bir kaç güne bakıyorum yapıyor.
Boşa stres valla..
Sıkıntı demir eksikliği vardı çok fazla.
Baktıramadım epeydir bir ara baktırcam ona.
Kaka yapmama mevzusu bir ara düzeliyor arada bozuluyor.
Şuan çok şükür iyi.
Taze taze yeni yaptı. :)
B.ktan konular için sorry kızlar ahahaha
Benim için çok kıymetli ammaa aylarca kendi kendine yapsin diye bekledim. Yadırgamayın lütfen :)
Tuvalet çıkışında bebenin eline bi kolonya dök artık nomum zamanı gelmiş :)) hatta bu olay için bi dilek var mıdır bilmiyorum varsa onu da söyle, sıhhatler olsun mu denir acaba
Asjsjsjjss götünü yirim onunBen g.tüne sağlık yavrum diyorum nihaha
Taze taze yeni yaptı. :)
B.ktan konular için sorry kızlar ahahaha
Bugünküne 900 lirayla girecem soruyu doğru anladıysam eğerkızlar arzlara ne kadar parayla girelim hisse basına ?
900 yeter yani dogru anladıysamBugünküne 900 lirayla girecem soruyu doğru anladıysam eğer
İnşallah doğru anlamışızdır doktorum ikimiz de900 yeter yani dogru anladıysam
İnşallah doğru anlamışızdır doktorum ikimiz deya açıkçası aşırı talep olacağı için çok lot düşmez diye düşündüm max 1000 hepsine dedim. 1000 bile fazla geldi :))
Halka arz moda oldu, çok yeni yatırımcı varız, eşit dağıtım, e piyasa da kötü. Bunları birleştirince çok düşmez gibi geldi ne biliyim :)
Ben de bilmiyorum yeter mi yetmez mi esilam, olduğu kadar artık :))Bende bugune 700 lirayla giricem acaba yetermi
Senin coin sepeti hergün değişiyormuKöy yanar deli taranır gibi olacak ama coinlerimle ilgili aslında kimsenin merak etmediği güncellememi paylaşayım, dash, sxp, ltc gibi üçer beşer dağıttığım ufak miktarları kar-zarar gözetmeden bozdum ve FLM çevirdim, yaza kadar tutacağım bunu da. Böylece sepetim dia, trb, htr, ava, flm, dag dan teşekküldür, arz ederim.
reef var elimde izole marjin 2x kaldıraçlı.Senin coin sepeti hergün değişiyormuBen tek coin aldım zarar çıktım tekrar girdim zarar ettim panikle koşuyorum ondan ona para bitince rahatlayıp dükkanı kapatıp çıkacağım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?