Günaydınnnn..
Benim bankada halka arz görünmüyor nasıl başvuracağım
Benimkinde de görünmüyor (vakıf), seans açılınca mıdır bilmiyorum artık. İlk kez yapacağım için bilmiyorum. Mantıken her bankadan alınabiliyor olması lazım, inşallah mantıklı düşünmüşümdür yoksa benden pas

Dişin geç çıkması daha iyi diyorlar.
Hiç takma..
Neyi dert etsem bir kaç güne bakıyorum yapıyor.
Boşa stres valla..

Sıkıntı demir eksikliği vardı çok fazla.
Baktıramadım epeydir bir ara baktırcam ona.
Kaka yapmama mevzusu bir ara düzeliyor arada bozuluyor.
Şuan çok şükür iyi.
Taze taze yeni yaptı. :)
B.ktan konular için sorry kızlar ahahaha

Benim için çok kıymetli ammaa aylarca kendi kendine yapsin diye bekledim. Yadırgamayın lütfen :)

Tuvalet çıkışında bebenin eline bi kolonya dök artık nomum zamanı gelmiş :)) hatta bu olay için bi dilek var mıdır bilmiyorum varsa onu da söyle, sıhhatler olsun mu denir acaba

900 yeter yani dogru anladıysam
İnşallah doğru anlamışızdır doktorum ikimiz de ya açıkçası aşırı talep olacağı için çok lot düşmez diye düşündüm max 1000 hepsine dedim. 1000 bile fazla geldi :))
Halka arz moda oldu, çok yeni yatırımcı varız, eşit dağıtım, e piyasa da kötü. Bunları birleştirince çok düşmez gibi geldi ne biliyim :))

Bende bugune 700 lirayla giricem acaba yetermi

Köy yanar deli taranır gibi olacak ama coinlerimle ilgili aslında kimsenin merak etmediği güncellememi paylaşayım, dash, sxp, ltc gibi üçer beşer dağıttığım ufak miktarları kar-zarar gözetmeden bozdum ve FLM çevirdim, yaza kadar tutacağım bunu da. Böylece sepetim dia, trb, htr, ava, flm, dag dan teşekküldür, arz ederim.

Senin coin sepeti hergün değişiyormuBen tek coin aldım zarar çıktım tekrar girdim zarar ettim panikle koşuyorum ondan ona para bitince rahatlayıp dükkanı kapatıp çıkacağım hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…