- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.181
Yoo ben coinleri çok merak ediyorumKöy yanar deli taranır gibi olacak ama coinlerimle ilgili aslında kimsenin merak etmediği güncellememi paylaşayım, dash, sxp, ltc gibi üçer beşer dağıttığım ufak miktarları kar-zarar gözetmeden bozdum ve FLM çevirdim, yaza kadar tutacağım bunu da. Böylece sepetim dia, trb, htr, ava, flm, dag dan teşekküldür, arz ederim.
dia çok iyi seçim bennu.Yoo ben coinleri çok merak ediyorumAna parayı dışarı çıkardığım için az kaldı elimde bendede htr ve dia var bide Wın kaldı
Bu kaldıraçlı işlemler nasıl oluyor kızlar açıklayabilirmisiniz acabareef var elimde izole marjin 2x kaldıraçlı.
chz avar bir de.
anlatacagım akşamBu kaldıraçlı işlemler nasıl oluyor kızlar açıklayabilirmisiniz acaba
Akbank yazacaktimVakifda da yok daha
htr dia dursun güzel onlar, win tanımıyore :))Yoo ben coinleri çok merak ediyorumAna parayı dışarı çıkardığım için az kaldı elimde bendede htr ve dia var bide Wın kaldı
Sepeti daralttım artık zor oluyor takip etmesi :)) al-sat için pek tecrübem yok o yüzden al-tut tarafındayımSenin coin sepeti hergün değişiyormuBen tek coin aldım zarar çıktım tekrar girdim zarar ettim panikle koşuyorum ondan ona para bitince rahatlayıp dükkanı kapatıp çıkacağım hahaha
Ben yapamadım mobil şubeye yönlendirdi ama orda halka arz seçeneği göremedimİŞ BANKASI alım yaptım hayırlı olsun
arkadasım garantıde bulamadı
ben de akbankta bulamıyorum
Ben yapamadım mobil şubeye yönlendirdi ama orda halka arz seçeneği göremedim
kızlar hisse senedi alır gibi girin..
talep görüntülemeden bakmayın.
Limit fiyatlı yazdım ve 40 adet girdim
fiyat 28 tl zaten
bu sekilde biste iletildi talebim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?