- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.201
Hallettim canım sağoluygulamadan degıl de ınternet subesınden yaptık canım bılgısayar basından
8.37 oldu dolarDolar 8.27 H Heytttt be yatcaz kalkcaz rolardolar 9 olacak diye gözüme uyku girmiyor halka arzın heyecanını ald götürdü
Bu hızla bırak 9u 10u bile görecek gibi ne diyim8.37 oldu dolar
Maalesef herşeye gene zam gelecekBu hızla bırak 9u 10u bile görecek gibi ne diyim
Bugün 3 aldığın yarın 3.25 oluyor stok yapmaya devam en iyisi yine. Önceden orta kesimdik şimdi fakir olduk fakirin de altı olacağım bu gidişleMaalesef herşeye gene zam gelecek
Aynen. Biz gayet orta halliydik ne istersek rahatça alırdık senede bir yaz bir kış lüks tatil yapardık extra 3 şehir gezerdik. Rahatça değerli takı alabiliyorduk. Şimdilerde sadece mutfak masrafı ve faturalara para var. Ciddi fakirleştik. Arabanın benzin ibresini gözlüyorum azaldıkça içime oturuyor ne hallere düştükBugün 3 aldığın yarın 3.25 oluyor stok yapmaya devam en iyisi yine. Önceden orta kesimdik şimdi fakir olduk fakirin de altı olacağım bu gidişle
Helal olsun sonunda aramızdan biri kırdı talihiZengin oldum
Sessiz sessiz
Sinsi sinsi
Ben de sinsi sinsi zengin olmak istiyorumZengin oldum
Sessiz sessiz
Sinsi sinsi
Valla zengin olsam bas bas bagiracagim ben yaBen de sinsi sinsi zengin olmak istiyorum
Kış olmasa da yaz tatili yapardik istediğimiz gibi hiç düşünmezdik ama şu durumda rahat bir şekilde gidemeyiz tatile falan. Yapma ceycey biz benzini hep 50tl'lik alıyoruz sana da tavsiye edirim zor olmuyor 50lik alıncaAynen. Biz gayet orta halliydik ne istersek rahatça alırdık senede bir yaz bir kış lüks tatil yapardık extra 3 şehir gezerdik. Rahatça değerli takı alabiliyorduk. Şimdilerde sadece mutfak masrafı ve faturalara para var. Ciddi fakirleştik. Arabanın benzin ibresini gözlüyorum azaldıkça içime oturuyor ne hallere düştük
Helal olsun sonunda aramızdan biri kırdı talihi
Ben de sinsi sinsi zengin olmak istiyorum
Ben direkt ortadan kaybolurum ne uğraşcam fakirlerle işim olmazValla zengin olsam bas bas bagiracagim ben ya
Selam fakirleerr yazicam topige
Allah bereket versin ben kafi zarar900 lira yatırmıştım bir coine 2000 küsür olmuş
O kadar fakirim ki bu bile beni zengin hissettirdi. Yürüyüşüm değişti
Ben direkt ortadan kaybolurum ne uğraşcam fakirlerle işim olmaz
En doğrusunu yapmış sonradan yeni akrabalar edinmek istememiş eşime bile söylemeyebilirim ben Miamide tatildeyken arar beni müge anlıdaYa bir arkadaşımın akrabasına yıllar önce loto çıkmış adamlar hıc kimseye dememiş hala dedikodu olarak aile arasında konuşuluyormuş sadece onun gibi
Maşallah diyelim900 lira yatırmıştım bir coine 2000 küsür olmuş
O kadar fakirim ki bu bile beni zengin hissettirdi. Yürüyüşüm değişti
Beklemede kal ihtiyaç yoksa satmaya. Ben yok sayıyorum dövizi al sat yapmıyorum. Büyük miktar lazım o şekilde kar elde etmek içinBenim de dövizden karım var ama satsam mı bilemedim. Her gece bir sey değişiyor yükselir sanki daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?