merhaba kızlar
halka arz için bir tanıdığım osmanlı gayrimenkul dedi.
siz bankayla mı çalışıyorsunuz? komisyon oranı daha yüksekmiş sanırım.

Bugün 3 aldığın yarın 3.25 oluyor stok yapmaya devam en iyisi yine. Önceden orta kesimdik şimdi fakir olduk fakirin de altı olacağım bu gidişle
Aynen. Biz gayet orta halliydik ne istersek rahatça alırdık senede bir yaz bir kış lüks tatil yapardık extra 3 şehir gezerdik. Rahatça değerli takı alabiliyorduk. Şimdilerde sadece mutfak masrafı ve faturalara para var. Ciddi fakirleştik. Arabanın benzin ibresini gözlüyorum azaldıkça içime oturuyor ne hallere düştük

Kış olmasa da yaz tatili yapardik istediğimiz gibi hiç düşünmezdik ama şu durumda rahat bir şekilde gidemeyiz tatile falan. Yapma ceycey biz benzini hep 50tl'lik alıyoruz sana da tavsiye edirim zor olmuyor 50lik alınca

Ya bir arkadaşımın akrabasına yıllar önce loto çıkmış adamlar hıc kimseye dememiş hala dedikodu olarak aile arasında konuşuluyormuş sadece onun gibi
En doğrusunu yapmış sonradan yeni akrabalar edinmek istememiş eşime bile söylemeyebilirim ben Miamide tatildeyken arar beni müge anlıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…