- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 38
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #12.541
Yaaa cedric, bu şahitliğin kabul görmemesi bi yerde yazılı mı? Yoksa rivayet miBen sınıf öğretmeniyim 10 yıldan sonra şahitliğim bile kabul olmuyor his görün
Erit; hizmette 15, yılım
Tek zengin sensin galibaBuyrun
Coinlerden voleyi vurduTek zengin sensin galiba
Ben daha altından zararımı çıkaramadım 470 den sonra kara geçeceğim deCoinlerden voleyi vurdu
Az kaldı bence,ons yavaş yavaş yükselmeye başladı.sen uzun vadecisin nede olsa, altın uzun vadede zarar ettirmezBen daha altından zararımı çıkaramadım 470 den sonra kara geçeceğim de
Tek zengin sensin galiba
Zaten harcayacak yerde yok. Eve mahkum olduk haftasonları da gitti eldenAz kaldı bence,ons yavaş yavaş yükselmeye başladı.sen uzun vadecisin nede olsa, altın uzun vadede zarar ettirmez
Öyle deme baksana ben hala başlamadımAh 1ay once baslayaydim
Çok üzüldüm ya keşke serbest olsaydıZaten harcayacak yerde yok. Eve mahkum olduk haftasonları da gitti elden
Çalışan iyice eve mahkum oldu. Biz de borsa yüzünden çıkamıyoruz. Ben de kötü sürücüyüm yoğun trafiğe çıkamıyorum.Çok üzüldüm ya keşke serbest olsaydı
Çok üzüldüm ya keşke serbest olsaydı
6 ay sonra lazım olacaksa risk olacaktır.yükseledebilir düşedebilir.tl bazında param artsın diyorsanız tek kesin kazanç getirecek olan mevduattır.bankaların 6 aylık mevduat faizlerine bakıp yatırabilirsiniz.tabi faiz hassasiyeti varsa size uymaz.6 ay sonrasi icin altin almk sacma mi olur? Cok bi para yok ama tl olarak kalmasin dersem ne yapmalym szce?
Tesekkur ederim. ⚘6 ay sonra lazım olacaksa risk olacaktır.yükseledebilir düşedebilir.tl bazında param artsın diyorsanız tek kesin kazanç getirecek olan mevduattır.bankaların 6 aylık mevduat faizlerine bakıp yatırabilirsiniz.tabi faiz hassasiyeti varsa size uymaz.
Sorma ya sabah işe git akşam eve gel,haftasonuda yasak.e ben ihtiyacımı ne zaman alayım satayım dimiÇalışan iyice eve mahkum oldu. Biz de borsa yüzünden çıkamıyoruz. Ben de kötü sürücüyüm yoğun trafiğe çıkamıyorum.
6 aya bozmak şartsa almak için yüksek fiyatı . Ama gene de kar olur tabiki. Altından zarar edilmez. Dövizde düştü o da olabilir6 ay sonrasi icin altin almk sacma mi olur? Cok bi para yok ama tl olarak kalmasin dersem ne yapmalym szce?
Bize yıpranma verilmeli kesinlikle.bir ruh hastası gelir olmadık şekilde kavga çıkarır, işin kötü yani amirlerin vatandaşın ruh hastası olduğunu görmezden gelip sana saçma sapan konuşurlar .Bende insanım yahu, her manyağı kaldıracak değilim.millet gelsin benle kavga etsin diye o kadar okuyup, o konuma gelmedim.Insan görmek istemiyorum yemin ederim, mümkünse ıssız bir adaya düşeyimBende
Artik kaldiramiyorum bu köleligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?