Iyice ifsa oldum ama olsun
Bizim kiyafetler isyerinde begenilmiyormus.
Hakli tabi, maasin tamamini kiyafete yatirmali avmlerden cikmamaliyim
Ayda 1 parise gitmeliyim
Neydi ? Tiner fabrikasi?
Olsa 10 senedir gorurdum
Bu sene dogalgaza gectik kesin onda kacak var

6 ay sonrasi icin altin almk sacma mi olur? Cok bi para yok ama tl olarak kalmasin dersem ne yapmalym szce?
6 ay sonra lazım olacaksa risk olacaktır.yükseledebilir düşedebilir.tl bazında param artsın diyorsanız tek kesin kazanç getirecek olan mevduattır.bankaların 6 aylık mevduat faizlerine bakıp yatırabilirsiniz.tabi faiz hassasiyeti varsa size uymaz.

Çalışan iyice eve mahkum oldu. Biz de borsa yüzünden çıkamıyoruz. Ben de kötü sürücüyüm yoğun trafiğe çıkamıyorum.
Sorma ya sabah işe git akşam eve gel,haftasonuda yasak.e ben ihtiyacımı ne zaman alayım satayım dimi gün içinde yüzlerce kişiyle karşı karşıya gelip, kendime ait bir günüm olmaması çok kötü.bi dışarı çıkıp yürüyüş yapıyordum güneş yüzü görüyordum, şimdi oda yasak iyi değilim

Bende
Artik kaldiramiyorum bu köleligi
Bize yıpranma verilmeli kesinlikle.bir ruh hastası gelir olmadık şekilde kavga çıkarır, işin kötü yani amirlerin vatandaşın ruh hastası olduğunu görmezden gelip sana saçma sapan konuşurlar .Bende insanım yahu, her manyağı kaldıracak değilim.millet gelsin benle kavga etsin diye o kadar okuyup, o konuma gelmedim.Insan görmek istemiyorum yemin ederim, mümkünse ıssız bir adaya düşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…