- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.141
İyiyiz tatlım sen nasılsın
Yahu sen benim 1 yılda attığım adımı atmışsın şaşırmayayımda ne yapayım.insan evladı bu kadar yürürmü yahuondan sonra niye 48 kg yum diyorsun
bunada niye şaşırdım diye sorma artık, kız 4 tane dahamı doğurcan vay anasını
Ahh kızlar nihayet binance tr ve global hesaplarımı aktif hale getirip, para transferi bile yapabildim, kendimi atomu parçalamış gibi hissediyorumya bu yaş ilerledikçe kafanın almaması gerçekmiş oyyy ben nide nerelere gidem
Iyiyimmm
Kv kp esim cay iciyoruz
Bir bam teli bulamadim ya, aslinda muhabbeti hostur ama bu aksam herkes sessiz
4 çocuğa daha asla amin demem mor.allahım mor a1 kız bir de erkek çocuk daha ver.çok aminnnnIşim böylebutun gün ayaktayim.
Sonra niye ben 48 kgyim
Hahahaha var bir hayalimiz
Amin diyin
4 çocuğa daha asla amin demem mor.allahım mor a1 kız bir de erkek çocuk daha ver.çok aminnnn
Görümce yok mu, az ortalik bulandirsa falan
Konu konuyu acar.
Ay yok cidden öyle, yok şunu doğrula yok bunu doğrula,yok selfie çek, yazı ile selfie çekKiz dur kendini öldürdun
Sen hepsini evdeki gibimi olacak sanıyorsunNiye kiz, ben isterim 5 tanebakarim ben
Amin
ay hadi sen iyice öğren ben de para ayarlayayım bana da öğret.beraber zengünn olalımmmAy yok cidden öyle, yok şunu doğrula yok bunu doğrula,yok selfie çek, yazı ile selfie çekşimdi bide koyduğum parayı geri çekebiliyormuyum ona bakayımda sonra alcam coin
Yok kiz
Teyze kizi var gundemde
Amaaan cok sıkıcı
Buyuk selcuklu izliyoruz
bir şey olmaz eşimin de 4 öz 3 başka anneden tam 8 kardeşler.bir zararları yokYa benim gorumcem eltim falan yoktu ya...
Esimin kuzeni de yoktu biliyor musunuz
Cöpsüz üzümden 10 kardesli, 200 kuzenli entepliye gecis biraz beni yoracak
Sen hepsini evdeki gibimi olacak sanıyorsun
bir şey olmaz eşimin de 4 öz 3 başka anneden tam 8 kardeşler.bir zararları yok
teke erkek de benim eşim ama.görümcelerle adamı çekiştirmesi pek zevkliMaasallah
teke erkek de benim eşim ama.görümcelerle adamı çekiştirmesi pek zevkli
yok .ankarada sadece kızımın ve benim kuzenlerim var başka kimsemiz yokAyni sehirde misiniz?
Hayırdır mor? İşten mi ayrıldın ?
Ama o önceden zengindi ben yeni zengin olanları soruyorumha mor bugün ekstra zenginlediyse onuda bilemiycem
Biz demedik ama şimdi sen dedin mor özelde değiliz tehlikeli konular bunlarKadina yazdim ki
Maasini neden veriyorsun....
Korkuyorum biriniz gelip 3 haftadir tanidigi adama 2 milyonluk kagit veren sen degil misin diyceksiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?