- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #13.161
Biz demedik ama şimdi sen dedin mor özelde değiliz tehlikeli konular bunlar
yav sen gidip yazıyorsun .bdv de ya da başka topiklerde sadece rus olduğunu biliyorlar başka bilgi asla vermeyizAman yok kiz.
Orda rezil etmeyin yeteryoksa ne olucak
Yok yok demeyiz merak etme ben bdv cok takılmıyorum sonra psikolojim iyice bozuluyor siz konu derseniz gidip meraktan bakıyorumAman yok kiz.
Orda rezil etmeyin yeteryoksa ne olucak
yav sen gidip yazıyorsun .bdv de ya da başka topiklerde sadece rus olduğunu biliyorlar başka bilgi asla vermeyiz
evet sadece onu yazdım başka bilgi kesseler vermem kimseyeeee.Rus oldugumu da gecen sen yazmissin görmedim sanma :))
Gecinebiliyor musunuz topiginde biri sana bisey sormus. Mor muuuu demis. Sen de mor rustur bu arada demissin
evet sadece onu yazdım başka bilgi kesseler vermem kimseyeeee.
dememmmmm.iyiki de dememişim.ama bizi izleyenler çok topiği yaniiiiBiliyorum.
5 kg altini konusmuslar sen hic bisiy dememissin
dememmmmm.iyiki de dememişim.ama bizi izleyenler çok topiği yaniiii
Hoş bulduk canlarım nasılsınızHosgeldin artemis :)
Ben meseladememmmmm.iyiki de dememişim.ama bizi izleyenler çok topiği yaniiii
Hoş bulduk canlarım nasılsınız
Şu An 15 kişi var 6 ziyaretçi✌dememmmmm.iyiki de dememişim.ama bizi izleyenler çok topiği yaniiii
S
Şu An 15 kişi var 6 ziyaretçi✌
Bende hiç beceremiyorum millet nasıl da güzel yapıyor çok kıskanıyorum onları. O kirpikler işe yarıyor mu yabugün maskeden yüz gözükmüyor bari gözlere odaklanayım dedim tam 3 kere eyeliner denedim beceremedim maymuna benzedim resmen.yetenek sıfır .bari hafta içi mıknatıslı kirpik falan alayım.evde temizlik yaparken takarım havalı havalı
Yine depresif dönemdeyim sanırım ya arada bakıyorum da yazamıyorumUykuluyuz kuzum.
Gec geliyorsun
Kavurmali tost yiyorum bitsin de yatiym
EvvetttBunu pro uyeler mi goruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?